Fotaki5 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 παω να παιξω το βιντεο μου σε ενα προγραμμα, μετα σε αλλο, μετα σε τριτο και σε ολα μου βγαζει οτι δεν ειναι δυνατη η αποδοση το, οτι δεν υποστηριζεται κλπ. το εφτιαξα με το movie maker. γιατι;
TheELF Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Σίγουρα το αποθήκευσες σαν βίντεο από το Movie maker και όχι σαν project;;; Άνοιξε το αρχείο με το mediainfo πάνε view->text και κάνε αντιγραφή/επικόλληση το αποτέλεσμα στο επόμενο σου μήνυμα να δούμε τι είναι.
poulinos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 καιι ελπιζω να μην κωδικοποιηθηκε με κανα παραξενο codec.
Fotaki5 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Σίγουρα το αποθήκευσες σαν βίντεο από το Movie maker και όχι σαν project;;; Άνοιξε το αρχείο με το mediainfo πάνε view->text και κάνε αντιγραφή/επικόλληση το αποτέλεσμα στο επόμενο σου μήνυμα να δούμε τι είναι. παω στο βιντεο και μου λεει: Τυπος: εργο του movie maker.αυτο δεν εννοεις; καιι ελπιζω να μην κωδικοποιηθηκε με κανα παραξενο codec. δε σε καταλαβαινω
poulinos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 ας δοκιμασουμε κατι να δουμε αν θα παιξει. κατεβασε ayto http://www.filehippo.com/download_klite_codec_pack/download/68a375d024a6020f66b4f5c7cf439c4d/ και κανε install για playback για να σου περασει codecs μηπως ειναι θεμα codecs που δεν παιζει.
TheELF Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Πάνε view->text στο mediainfo,από το μενού του για να πάρουμε ποιο πολλές πληροφορίες... Με ποιο πρόγραμμα πας να τα δεις;;;Όλα τα άλλα βίντεο τα παίζει κανονικά;;;
micos000 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 παω στο βιντεο και μου λεει: Τυπος: εργο του movie maker.αυτο δεν εννοεις; Αυτό τα λέει όλα. Fotaki δεν κάνεις αποθήκευση έργου στο mm αλλά Δημοσίευση ταινίας και θα επιλέξεις το σχέδιο που θέλεις.
Fotaki5 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Πάνε view->text στο mediainfo,από το μενού του για να πάρουμε ποιο πολλές πληροφορίες... Με ποιο πρόγραμμα πας να τα δεις;;;Όλα τα άλλα βίντεο τα παίζει κανονικά;;; με κανενα προγραμμα δεν παιζει. οσα αλλα βιντεο δοκιμασα παιζουν κανονικα Αυτό τα λέει όλα. Fotaki δεν κάνεις αποθήκευση έργου στο mm αλλά Δημοσίευση ταινίας και θα επιλέξεις το σχέδιο που θέλεις. το εχω κανει, παω να το ανεβασω στο youtube αλλα τοτε προκυπτει αλλο θεμα. θα ξαναφτιαξω το βιντεο και θα σου πω
micos000 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δεν ξέρω τι θέμα προκύπτει στο Upload, αν θέλεις ανέφερε το να το δούμε, αλλά με αποθήκευση έργου δεν πρόκειται να πάρει βίντεο. Το μόνο που κάνει είναι να αποθηκευει το project με το τι περιέχει, τα εφέ, τους ήχους κτλ σαν κείμενο. Δεν σε παραξένεψε το υπερβολικά μικρό μέγεθος του τελικού αρχείου και η ταχύτητα που το αποθήκευσε;
Fotaki5 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δεν ξέρω τι θέμα προκύπτει στο Upload, αν θέλεις ανέφερε το να το δούμε, αλλά με αποθήκευση έργου δεν πρόκειται να πάρει βίντεο. Το μόνο που κάνει είναι να αποθηκευει το project με το τι περιέχει, τα εφέ, τους ήχους κτλ σαν κείμενο. Δεν σε παραξένεψε το υπερβολικά μικρό μέγεθος του τελικού αρχείου και η ταχύτητα που το αποθήκευσε; Δεν εχω και μεγαλη πειρα, ξερεις . το παρατηρησα, αλλα δε με παραξενεψε. το θεμα ειναι, πως να το κανω σε αποδεκτη μορφη για το youtube ή πως να το μετατρεψω;
Fotaki5 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 πριν απο αυτο, παω να τη δημοσιευω και μου βγαζει: παρουσιαστηκε το ακολουθο προβλημα στην ταινια σας: (0x800488FA)
poulinos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 εγω να πω σαν παρενθεση οτι υπαρχεικαι το Pinnacle studio για πιο σοβαρη δουλεια απο το movie maker.
poulinos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 δεν ξερω αν βοηθαει κατι σαν αυτο που βλεπω http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20111205104003AAJm25r http://uk.answers.yahoo.com/question/index?qid=20101227164354AAwsGHt http://social.technet.microsoft.com/Forums/windows/en-US/a0bef367-cdb7-48ba-bc32-0c45e6a6f574/message-error-0x800448fa-when-trying-to-upload-movie-maker-video-to-youtube
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα