kobuzakos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Καλησπερα, λοιπον, εχω ενα λαπτοπ (HP 620) με Windows 7 Home Premium x64 εδω και μια βδομαδα εκει που ειμαι στον Mozilla η καποιον αλλο περιηγητη αλλα ακομα και εκει που καθετε το λαπτοπ ξαφνικα κολλαει.Μπορειτε να με βοηθησετε;; Please Ευχαριστω
CorpseGrinder Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 γραψε αναλυτικοτερα τα Specs του λαπτοπ σου για αρχη. το προβλημα το κανει με Opera η Maxthon browser που ειναι που light?
Hawk7 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Ξεκινα πρωτα απο κατι απλο. Ανοιξε τον task manager,δες τις διεργασιες,και αν καποια χρησιμοποιει σε μεγαλο ποσοστο τον επεξεργαστη,χωρις να κανεις κατι στο πσ.Ακομη και το 5 και ανω τοις εκατο ειναι υποπτο. Δευτερον,μηπως εχεις τιποτε avast που εγκαθιστα καποια plugins;Eαν ναι,απενεργοποιησε τα,η' καλυτερα απεγκατεστησε τα,απο ολους τους browsers που εχεις. Ξεκινα με αυτα,και δωσε περισσοτερες πληροφοριες απο hardware,αλλα καθως,και λεπτομερειες απο ποτε ξεκινησε,αν αλλαξες κατι σε αυτο το διαστημα,μηπως κολλησες τιποτε ιους κλπ...Οι θερμοκρασιες του λαπτοπ,φανταζομαι θα τις εχεις ελεγξει. 1
seventeen Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 δες τα start up προγραμμα, αυτα που ξεκινανε με τα windows δηλαδη μπορεις να τα δεις με ccleaner μου φαινεται επισης τρεξε και εναν ccleaner να σου καθαρισει το pc δοκιμασε να βγαλεις τους περιηγητες που δεν χρειαζεσαι
kobuzakos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Λοιπον τα specs ειναι εδω --> http://laptops-specs.blogspot.gr/2010/12/hp-620-specifications.html ωραια,για antivirus εχω το microsoft security essentials και δεν μου εβγαλε καμια προειδοποιηση για καποιο ιό για browser εχω Mozilla , IE 10 και Chrome.Καπια αλαγη δεν εγινε αυτη την εβδομαδα μοναχα που περασα το Comode Web Browser αλλα μονο αυτο.
Hawk7 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Λοιπον τα specs ειναι εδω --> http://laptops-specs.blogspot.gr/2010/12/hp-620-specifications.html ωραια,για antivirus εχω το microsoft security essentials και δεν μου εβγαλε καμια προειδοποιηση για καποιο ιό για browser εχω Mozilla , IE 10 και Chrome.Καπια αλαγη δεν εγινε αυτη την εβδομαδα μοναχα που περασα το Comode Web Browser αλλα μονο αυτο. Comode Web Browser,εννοεις comodo Web Browser.Bγαλτο,κανε εναν καθαρισμο με ccleaner. Eπανεκιννηση και μας λες πως παει. Εγω προσωπικα,ασχετα αν το προβλημα σου θα ειναι αυτο,δεν θα εβαζα ποτε comodo στο πσ μου.Οτιδηποτε απο αυτη την εταιρεια.
kobuzakos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Ναι το θεμα ειναι πως το εχω βγαλει εδω και τρεις μερες και εκανα κανονικα εκκαθαριση με ccleaner αλλα και παλι τιποτα τζιφος πφφτσεκαρα και θερμοκρασιες αλλα ολα ειναι μια χαρα εκανα και ενα καθαρισμα στο λαπτοπ καλου κακου διχως αποτελεσμα , εχω σηκωσει τα χερια ψηλα ! Αα! τσεκαρα και το θεμα με το Task Manager αλλα ολα ειναι κανονικα τιποτα περιεργο!!
Hawk7 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Ναι το θεμα ειναι πως το εχω βγαλει εδω και τρεις μερες και εκανα κανονικα εκκαθαριση με ccleaner αλλα και παλι τιποτα τζιφος πφφ Για τις διεργασιες που ανεφερα το ειδες;Kανε για λιγο μια απενεργοποιηση και το antivirus και δες παλι.Μην μπεις με απενεργοποιημενo antivirus σε τρελα sites.Ξερεις,λιγο στο site της microsoft σερφαρισμα. Εαν δεν υπαρχει προβλημα με αυτα,θα σου προτεινα,και εφοσον εχεις ελεγξει θερμοκρασιες,μια επαναφορα πριν την εγκατασταση του comodo.Φυσκα,κανε ενα backup των δεδομενων σου πρωτα. Τετοια κολληματα ειχα πολλα στο παρελθον,και συνηθως ειναι software το προβλημα. Γι'αυτο σου ειπα,απο ποτε παρατηρησες το προβλημα.Μηπως εκανες καποιο update της microsoft στο διαστημα αυτο; 1
kobuzakos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Ναι εχει κανει updates απο την Microsoft ,ειδα και τις διεργασιες μια χαρα,και την θερμοκρασια και αυτη μια χαρα,ωστοσο για το comodo το ειχα περασει και σε αλλο υπολογιστη αλλα δεν επαθε τιποτα και σε αυτο το λαπτοπ για 2 μερες το ειχα.
NikosKallithea Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Πήγαινε στα πρόσθετα του ie απενεργοποίησε τα ολα και δες αν θα στο ξανά παρουσιάσει
Hawk7 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Ναι εχει κανει updates απο την Microsoft ,ειδα και τις διεργασιες μια χαρα,και την θερμοκρασια και αυτη μια χαρα,ωστοσο για το comodo το ειχα περασει και σε αλλο υπολογιστη αλλα δεν επαθε τιποτα και σε αυτο το λαπτοπ για 2 μερες το ειχα. Αναφερθηκα στο comodo επειδη ειπες οτι μετα την εγκατασταση του,παρατηρησες αυτη την συμπεριφορα.Παντως να ξερεις εχω την πιο κακη αποψη για αυτη την εταιρεια. Στο θεμα μας.Οπως ειπε ο χρηστης seveenteen,δωσε ενα screenshot,με το ccleaner,απο την ενοτητα εκκινηση,ωστε να δουμε τι ξεκιναει στο ανοιγμα. To προβλημα παρουσιαζεται σε ολους τους browsers που εχεις; Απενεργοποιησε τα plug-ins και τα add-ons απο καθε browser.Bγαλτους,και δοκιμασε μονο με IE.
kobuzakos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Οριστε το screenshot Οχι μονο στους browsers ( σε ολους ) αλλα και στα καλα του καθουμενου
Hawk7 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Οριστε το screenshot Απενεργοποιησε spyware terminator,και sidebar.Kανε restart και βλεπουμε. Οπωσδηποτε κανε αυτο που σου ειπα με plug-ins και τα add-ons. Η sidebar ειναι φορτωμενη;Αν οχι,και εχεις μονο ρολοι και ενδειξη cpu και memory,μην την πειραξεις. Οχι μονο στους browsers ( σε ολους ) αλλα και στα καλα του καθουμενου Δηλαδη κολλαει ΟΛΟ το συστημα σου; Λοιπον,επειδη μπορει να παιζουν πολλα,να κολλησες κατι,να ειναι υπευθυνη καποια ενημερωση και δεν συμμαζευεται,εγω προσωπικα,θα εκανα μια επαναφορα σε σημειο λιγο περισσοτερο της εβδομαδας. Αν δεν φτιαξει,τοτε θα δουμε ελεγχο μνημης κλπ. Σημαντικο!Κανε ενα backup πρωτα! Απο χωρο στον δισκο πως εισαι;
kobuzakos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Ευχαριστω, παραλληλα διαβασα και κατι αλλα φορουμ στα αγγλικα και λεγανε πως κατα πασα πιθανοτητα ειναι ιος, εγω εχω το microsoft security essentials μηπως θα ηταν καλυτερα να περασω κατι αλλο, η να κρατησω το ιδιο ;;; Ναι , εντελως ειναι σα να τραβαει screenshot ολοι την οθονη χωρις να μπορω να κανω τιποτα ουτε ποντικι να κκουνησω ουτε τιποτα μονο το κουμπι ON/OFF
Hawk7 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Ευχαριστω, παραλληλα διαβασα και κατι αλλα φορουμ στα αγγλικα και λεγανε πως κατα πασα πιθανοτητα ειναι ιος, εγω εχω το microsoft security essentials μηπως θα ηταν καλυτερα να περασω κατι αλλο, η να κρατησω το ιδιο ;;; Εαν κατεβαζεις torrents πολυ πιθανο.Το essentials εχει καλη μηχανουλα.Δεν ειναι για τα μπαζα. Δοκιμασε πρωτα με το malwarebytes και ενα ΠΛΗΡΕΣ scan με το essentials και θα δουμε.Εαν βρουνε πολλα ζητηματα ασφαλειας,μετα το format θα ειναι μονοδρομος.Η' τουλαχιστον επαναφορα.Παντα προσωπικη μου αποψη. Ελευθερο χωρο στον δισκο εχεις αρκετο;πρεπει να εχεις πανω απο το 15-20% του δισκου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα