Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπερα forum !Πριν ενα μηνα και κατι κατεβασα το Panda cloud δεν καταλαβα αν ηταν δοκιμαστικη εκδοση γιατι δεν μου εγραφε πουθενα ημερομηνια ληξης.

Δεν ειχα κανενα παραπονο μεχρι που εδω και 3 μερες δεν εκτελει σαρωση στον υπολογιστη,δλδ πατωντας την σαρωση γεμιζει η γραμμη και λεει οτι σαρωθηκαν 0 αρχεια σε 1 δευτερολεπτο!

Ανοιγοντας το βλεπω οτι παρασκηνιακα δουλευει,επισης γραφει οτι ειναι ασφαλης ο υπολογιστης,αλλα σαρωση δεν εκτελει πια..Εληξε?

Δημοσ.

Απεγκατασταση με http://www.revouninstaller.com/ και επανεγκατασταση για αρχη. Αν συνεχιστει δοκιμασε το avast (το home ειναι free), ελαφρυ και χωρις πολλες ''ιδιαιτεροτητες''.

Επειδη με το revo ειμαι ασχετιλα μου πλανευτρα,δεν μου δινεις εκεινο το exe (αν δεν κανω λαθος) που καθαριζει τα ιχνη του Panda clound να το απεγκαταστησω τελειως και να βαλω κατι αλλο..Το Avira σκεφτομαι που το ειχα και παλαιοτερα και ηταν αρκετα καλο..Τι λες?Ευχαριστω παντως.

Δημοσ.

Μια ερωτηση παλι..Μια φιλη ειχε το Panda clobal και ηταν για ληξη,της ειπα να καθαρισει πληρως με αυτο http://www.pandasecurity.com/homeusers/support/card?id=80322&idIdioma=2

και να κατεβασει και εκεινη το avira,ομως μενει στον δισκο το panda και δεν την αφηνει να το κατεβασει..

Υπαρχει κατι αλλο που μπορει να κανει?

Δημοσ.

Τώρα το panda global δεν εμφανίζεται στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων, αλλά όταν πάει να γίνει εγκατάσταση του avira αυτό πετάει μήνυμα για το panda;

Δημοσ.

Της πετουσε το μηνυμα οτι υπηρχε στο συστημα της το Panda και καλο ειναι να το αφαιρεσει πριν την εγκατασταση του Αvira ωστε να μην δημιουργηθουν προβληματα..Πηγαμε στα κρυφα αρχεια και δεν μπορουσε να διαγραψει καποιον φακελο του Panda επειδη καπου λεει ηταν ενεργος/ανοιχτος(?) στην εξερευνηση των αρχειων.

Εν παση περιπτωσει το παρατησε και κατεβασε το Norton 360,oποτε αφου αποφασισε ετσι γιατι να παιδεψουμε το μυαλουδακι μας?Ας κλεισει το θεμα..Ευχαριστω ολους σας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...