lerisleris10 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Ο νέος τίτλος στη σειρά NBA της 2K αναπτύχθηκε από Visual Concepts και εκδόθηκε από την 2K Sports. Κυκλοφόρησε για PC στις 19 Σεπ 2012. Official trailer: Επίσημο site: https://www.nba2k.org/p/nba-2k13-updates.html --- Δεν ανοίγει το παιχνίδι μαύρη ζει η οθόνη και βγαίνει στα windows Sent from my iPhone using Insomnia
geobig Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 μετα απο 17 σεζον στο my player και στην ηλικια των 36 κανω load το game μου και το παιχνιδι πηγαινει σαν slowdown, σα να βλεπεις replay σε slowmotion. γιατι το κανει αυτο ρε παιδια? χαλασε το save? σε exibition match παιζει κανονικα. καμια ιδεα?
Vaggos02 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 36 χρονών παίχτης. Και που περπατάει ευχαριστημένος να είσαι 1
spid_x Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Πρόβλημα με NBA 2K13 online & γραφικά Έχω εγκαταστήσει το NBA 2k13 μέσω Steam. Έπαιξα ένα παιχνίδι κανονικά και μετά ξεκίνησαν τα προβλήματα... Με το που παώ να μπω για online παιχνίδι παγώνουν τα πάντα. Και το παιχνίδι και το pc κολάνε και χρειάζεται επαννεκίνηση. Παγώνουν τα πάντα και δεν μπορώ να παίξω. Φταίει κάποια ρύθμιση από τα γραφικά; Παίζω στο τέρμα τα γραφικά. Τo θέμα είναι ότι κόλησε και μια φορά όταν πάτησα Play στο steam, πριν καν μπω στο παιχνίδι! Vsync on? Antialasing? Παίζει κανένα ρόλο το γεγονός ότι έχω ανοιχτό και το Ds3 Tool για να παίζει στο Pc το controller του ps3?
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Νομίζω ναι. Δοκίμασε να το κλείσεις και μετα να αρχίσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα