gtgt Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 εχω ενα acer aspire 6930zg που ξαφνικα δεν ανοιγει. το πηγα στον τεχνικο και μου ειπε οτι καποια στιγμη ανεβασε μεγαλη θερμοκρασια και επαθε ζημια η μητρικη . ο φορτιστης που ειχα παρει ( δεν ξερουμε για ποιο λογο ) καποια στιγμη δεν εβγαζε το απαιτουμενο ρευμα ( ηταν αρκετο μονο για να αναβουν τα λεντακια δειχνοντας οτι το laptop δουλευε ).εχει βγαλει τον σκληρο απο μεσα και εκει που παταει στην μητρικη εχει μια κιτρινιλα που μας δειχνει οτι εχει γινει ζημια. μου ειπε οτι δεν αξιζει να τον φτιαξω. ωστοσο με μια προχειρη ματια που εριξα βρηκα μητρικη με 80 ευρω. να σημειωθει οτι το laptop το πηρα 900 ευρω πριν απο 3 χρονια. ποια ειναι η γνωμη σας?
poulinos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 ειναι αρκετα δυσκολο να αλλαξεις mobo. β,δεν ξερεις αν εχει αρπαξει και κατι αλλο εκτος απο το Mobo. γ.υπαρχει service manual για αλλαγη mobo αλλα δεν σημαινει οτι ειναι ευκολο
poulinos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 ebay παιζουν φτηνες μητρικες.για το 8930 που ειναι λιγο μεγαλο laptop ειχε 100
άδικος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Βασικά κοιτώντας το όντως 80$ τη πουλάνε αλλά με άλλα τόσα σχεδόν μτφρκ
gtgt Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 λογικα δεν εχει κατι αλλο. απλα θελω να μου πειτε αν αξιζει. δεν εχω σκεφτει να το φτιαξω μονη μου. σε τεχνικο
άδικος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Εξαρτάται πόσο θα σου πάρει και ο τεχνικός. Πόσο θα σου κοστίσει δηλαδή συνολικά η επισκευή μαζί με την αγορά
poulinos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 ο τεχνικος επειδη θελει λυσιμο ολο το λαπτοπ στην κυριολεξια μπορει να σου ζητησει καμια 100 ευρω και να τριβεις τα ματια σου.απο την αλλη υπαρχει και η λυση το πουλας το λαπτοπ αυτο με καμμενο ΜΟΒΟ και παιρνεις ενα νεο λαπτοπ με 300-400 ευρω πχ καποιο dell που θα ειναι με εγγυηση που θα ειναι καλυτερο γενικα πιο νεο κτλ κτλ.
TheDevilMayCare Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 εχω ενα acer aspire 6930zg που ξαφνικα δεν ανοιγει. το πηγα στον τεχνικο και μου ειπε οτι καποια στιγμη ανεβασε μεγαλη θερμοκρασια και επαθε ζημια η μητρικη . ο φορτιστης που ειχα παρει ( δεν ξερουμε για ποιο λογο ) καποια στιγμη δεν εβγαζε το απαιτουμενο ρευμα ( ηταν αρκετο μονο για να αναβουν τα λεντακια δειχνοντας οτι το laptop δουλευε ).εχει βγαλει τον σκληρο απο μεσα και εκει που παταει στην μητρικη εχει μια κιτρινιλα που μας δειχνει οτι εχει γινει ζημια. μου ειπε οτι δεν αξιζει να τον φτιαξω. ωστοσο με μια προχειρη ματια που εριξα βρηκα μητρικη με 80 ευρω. να σημειωθει οτι το laptop το πηρα 900 ευρω πριν απο 3 χρονια. ποια ειναι η γνωμη σας? Αν το λαπτοπ σου ειναι αυτο & το αγορασες http://www.e-shop.gr/product?id=PER.906672 900 ευρω πριν 3 χρονια => κακιστη αγορα Τα περι φορτιστη του: "που εδινε αρκετο ρευμα μονο για να αναβουν τα led" [ εδω γελαμε??] μαλλον κακιστες υποθεσεις, στην ουσια σου εχουν πει επακριβως (για) το προβλημα, ποιο ειναι? Μολαταυτα, δεν σημαινει οτι πιθανον και να μην αξιζει, πραγματι, καθολου να το φτιαξεις τωρα, ειδικα αν το κοστος επισκευης > 150 ευ. [με τα παντα ολα μεσα, ανταλλακτικα, εργατικα κ.λπ.]...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα