Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, έχω ένα πρόβλημα με την ζωγραφική στα windows7. Όταν κάνω μια εικόνα print screen και την κάνω επικόλληση στην ζωγραφική, ενώ φαίνεται κανονικά μόλις την κάνω αποθήκευση και την ανοίξω με κάποιο πρόγραμμα φαίνεται μικρή. Αυτό είναι κουραστικό γιατί όταν ανεβάζω εικόνες (πχ από το hw monitor) στο insomnia αυτές φαίνονται μικρές. Δεν θυμάμαι να πείραξα κάποια ρύθμιση. Θα ανεβάσω μια εικόνα για να δείτε τι εννοώ καθώς και άλλη μία για να δείτε πως ήταν παλιά.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

post-219161-0-99152300-1372594691_thumb.png

post-219161-0-32218100-1372594773_thumb.png

Δημοσ.

φιλε μου κατεβασε το irfanview να δεις ασπρη μερα.. ειναι πολυ ψυχοφθόρο να κανεις τα prntscrns στη ζωγραφικη.

στο irfan κανεις ctrl+v για paste κανονικα, μετα επιλεγεις την περιοχη που θες πατας ctrl+Y για αποκοπη της επιλεγμενης

περιοχης και μετα "s" σκετο και εισαι ετοιμος σε λιγα μονο δευτερολεπτα..απλα και ομορφα..ειδικα αν χρησιμοποιεις

συχνα το prntscrn δεν παλευεται το paint..για κανενα λογο.  

Δημοσ.

Με βόλευε η ζωγραφική. Αν δεν μπορούμε να το φτιάξουμε θα πάω στην δικιά σου λύση.

Κάποια ρύθμιση στην ζωγραφική έχει χαλάσει.

Μιλώντας με έναν φίλο μου είπε να πάω στην ζωγραφική -> ιδιότητες και να πατήσω εκεί που λέει προεπιλογή. Μόλις το έκανα έφτιαξε. 

Παραθέτω και μια εικόνα.

post-219161-0-23538200-1372595521_thumb.png

Δημοσ.

Πωπω βλέπω ψευδογλώσσα και μου θυμίζει το Λύκειο :D :D

Τα ίδια και εγώ πέρυσι...αλλά δε το χρησιμοποίησα και πολύ :P

• Like 1
Δημοσ.

Δοκιμασε και με το xnview η το irfan και αν γινει το ιδιο κατι παιζει με το print screen

Το έφτιαξα. Αν δεις το post 3 λέω και τον τρόπο

Δημοσ.

Μάλλον είχες μεγαλώσει πολύ το καμβά βάζοντας παλιότερα κάποια μεγάλη εικόνα γι αυτό στις έδειχνε έτσι.

Δημοσ.

για όποια κολλήματα.

Gtrl + PrtScr = αντιγραφή οθόνης στο πρόχειρο.

Gtrl + Alt + PrtScr = αντιγραφή παραθύρου στο πρόχειρο

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...