Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, 

Εχω στον σκληρο δισκο του λαπτοπ τα παντα απο φωτογραφιες και μουσικη και θα θελα να τα περασω και στον σταθερο μου πλεον αλλα επειδη δεν εχω μεγαλης χωρετικοτητας εξ.σκληρο δισκο για τη μεταφορα... μηπως γινεται να κανω κατι αλλο ωστε να μεταφερω τα αρχεια απ'το λαπτοπ στον σταθερο?

Δεν ξερω αν παιζει ιδιαιτερο ρολο αλλα και τα δυο μηχανηματα τρεχουν Windows 7 x64. 

Δημοσ.

Το πιο γρήγορο που μπορείς να κάνεις είναι να συνδέσεις τον σκληρό του λαπτοπ στο σταθερό...

Δημοσ.

εαν κ οι 2 υπολογιστες ειναι συνδεδεμενοι στο ιδιο ρουτερ κανε το παρακατω

ανοιξε την οικιακη ομαδα σε ενα απο τα 2 μηχανηματα και σεταρε την

στη συνεχεια θα σου δωσει εναν κωδικο για να μπορεις να προσθεσεις μηχανηματα.

πηγαινε στον δευτερο υπολογιστη και πατα να προστεθει στην οικιακη ομαδα θα σου ζητησει τον κωδικο που κρατησες απο πριν(εναλλακτικα μπορεις να πας στο προηγουμενο μηχανημα και να κανεις προβολη κωδικου)

εισαι πλεον ετοιμος τα 2 μηχανηματα ειναι στο ιδιο δικτυο και μεσω της οικιακης ομαδας βλεπεις φακελους απο το λαπτοπ στο desktop και αναποδα

ετσι μπορεις να μεταφερεις και αρχεια!

• Like 1
Δημοσ.

Ναι και πόση ώρα θα κάνει? :P

Αν και από τον τίτλο αυτό κατάλαβα ότι ήθελε αλλά εγώ του είπα το πιο απλό και γρήγορο :)

Δημοσ.

τον σκληρο του λαπτοπ του εχω κανει 2 παρτιτιονς. 

τα αρχεια που θελω να περαστουν, ειναι σε ξεχωριστο παρτιτιον απ' αυτο που τρεχει το OS.

δεν θα χω προβλημα στο να διαβαστει απ'τον σταθερο ο 2,5αρης δισκος του λαπτοπ ε?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...