kataramenos32 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Γεια σας συμφορουμιτες.Ενω ημουν ετοιμος να παρω το Note 2 ξαφνικα ειδα την τιμη του S4 να πεφτει σε γρηγορους ρυθμους και θελω τη γνωμη σας αν αξιζει να παρω το S4 μολις πεσει ακομη λιγο η να χτυπησω το Note 2 αμεσως?
spook Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Αν χρειάζεσαι τα features του note (μεγάλη οθόνη, πενάκι, note apps) , τότε διάλεξε note. Αν πάλι θες φορητότητα, φωτογραφίες κλπ, διάλεξε το s4. Είχα το note 2 άλλα όντας ένα από αυτούς που δεν το θέλουν για επαγγελματική χρήση με κούρασε κάποια στιγμή και το έδωσα, πριν 2-3 βδομάδες πήρα s4 και είμαι υπερευχαριστημένος.
kataramenos32 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Κοιταξε η μεγαλη οθονη μου αρεσει και απο οσο ξερω η καμερα του νοτε ειναι πολυ καλη.Τωρα οσο για το SPen και τα Note apps δεν ξερω τι ακριβως προσφερουν
spook Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δες και τα review που έχουν κάνει τα παιδιά εδώ στο forum π.χ. note 2
1988thodoris Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Κοιταξε η μεγαλη οθονη μου αρεσει και απο οσο ξερω η καμερα του νοτε ειναι πολυ καλη.Τωρα οσο για το SPen και τα Note apps δεν ξερω τι ακριβως προσφερουν Φιλε μου, αν το θες για επαγγελματικους λογους, ειναι ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ. Εμενα το S-Pen μου χρησιμευει να κραταω σημειωσεις σα να γραφω σε σημειωματαριο πχ, η ακομα και να κανω μια αναζητηση στο Internet με τις εντολες-gestures οταν το εχω σε τραπεζι η στο γραφειο μου για παραδειγμα. Αν το θες για να στελνεις SMS ενω οδηγεις, οχι, μην το παρεις.
kataramenos32 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Φιλε μου, αν το θες για επαγγελματικους λογους, ειναι ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ. Εμενα το S-Pen μου χρησιμευει να κραταω σημειωσεις σα να γραφω σε σημειωματαριο πχ, η ακομα και να κανω μια αναζητηση στο Internet με τις εντολες-gestures οταν το εχω σε τραπεζι η στο γραφειο μου για παραδειγμα. Αν το θες για να στελνεις SMS ενω οδηγεις, οχι, μην το παρεις. Το τελευταιο πραγμα που το θελω ειναι τα σμσ και τα τηλεφωνα .Γι'αυτα θα εχω το Galaxy S
kataramenos32 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Λοιπον αφου κατεληξα στο Νοτε 2 ξερει κανεις αν το μπλε χρωμα ειναι ωραιο?
nikoskon Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 <p>Λοιπον αφου κατεληξα στο Νοτε 2 ξερει κανεις αν το μπλε χρωμα ειναι ωραιο?</p> Γούστο δεν έχεις; Sent from my iPhone
kataramenos32 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Εχω ρε φιλε απλα μονο απο τις φωτο δεν μπορω να το διακρινω καλα
nikoskon Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Εχω ρε φιλε απλα μονο απο τις φωτο δεν μπορω να το διακρινω καλα Δεν μπορείς να πας να τα δεις από κοντά; Αν όχι, δες και video στο youtube να πάρεις μια καλύτερη εικόνα. Αλλά να ρωτάς τους άλλους αν είναι ωραίο, δεν στέκει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα