Προς το περιεχόμενο

Galaxy S4 vs Galaxy Note 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας συμφορουμιτες.Ενω ημουν ετοιμος να παρω το Note 2 ξαφνικα ειδα την τιμη του S4 να πεφτει σε γρηγορους ρυθμους και θελω τη γνωμη σας αν αξιζει να παρω το S4 μολις πεσει ακομη λιγο η να χτυπησω το Note 2 αμεσως?

Δημοσ.

Αν χρειάζεσαι τα features του note (μεγάλη οθόνη, πενάκι, note apps) , τότε διάλεξε note.

Αν πάλι θες φορητότητα, φωτογραφίες κλπ, διάλεξε το s4.

Είχα το note 2 άλλα όντας ένα από αυτούς που δεν το θέλουν για επαγγελματική χρήση με κούρασε κάποια στιγμή και το έδωσα, πριν 2-3 βδομάδες πήρα s4 και είμαι υπερευχαριστημένος.

Δημοσ.

Κοιταξε η μεγαλη οθονη μου αρεσει και απο οσο ξερω η καμερα του νοτε ειναι πολυ καλη.Τωρα οσο για το SPen και τα Note apps δεν ξερω τι ακριβως προσφερουν

Δημοσ.

Κοιταξε η μεγαλη οθονη μου αρεσει και απο οσο ξερω η καμερα του νοτε ειναι πολυ καλη.Τωρα οσο για το SPen και τα Note apps δεν ξερω τι ακριβως προσφερουν

Φιλε μου, αν το θες για επαγγελματικους λογους, ειναι ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ. Εμενα το S-Pen μου χρησιμευει να κραταω σημειωσεις σα να γραφω σε σημειωματαριο πχ, η ακομα και να κανω μια αναζητηση στο Internet με τις εντολες-gestures οταν το εχω σε τραπεζι η στο γραφειο μου για παραδειγμα.

Αν το θες για να στελνεις SMS ενω οδηγεις, οχι, μην το παρεις.

Δημοσ.

Φιλε μου, αν το θες για επαγγελματικους λογους, ειναι ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ. Εμενα το S-Pen μου χρησιμευει να κραταω σημειωσεις σα να γραφω σε σημειωματαριο πχ, η ακομα και να κανω μια αναζητηση στο Internet με τις εντολες-gestures οταν το εχω σε τραπεζι η στο γραφειο μου για παραδειγμα.

Αν το θες για να στελνεις SMS ενω οδηγεις, οχι, μην το παρεις.

Το τελευταιο πραγμα που το θελω ειναι τα σμσ και τα τηλεφωνα :P .Γι'αυτα θα εχω το Galaxy S

Δημοσ.

<p>Λοιπον αφου κατεληξα στο Νοτε 2 ξερει κανεις αν το μπλε χρωμα ειναι ωραιο?</p>

Γούστο δεν έχεις;

Sent from my iPhone

Δημοσ.

Εχω ρε φιλε απλα μονο απο τις φωτο δεν μπορω να το διακρινω καλα

Δεν μπορείς να πας να τα δεις από κοντά;

Αν όχι, δες και video στο youtube να πάρεις μια καλύτερη εικόνα.

Αλλά να ρωτάς τους άλλους αν είναι ωραίο, δεν στέκει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...