De@th L0rd Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 είναι γιατρός, αλλά φοροδιαφεύγει τρελά.Λυπάμαι για όσους κατάλαβαν ότι η μητέρα τους δηλητηριάζει τα παιδια. Απαντάτε χωρίς να διαβάζετε το κείμενο. Είπα, δεν είναι δικά μου τα παιδιά, δεν είμαι εγώ η παθούσα. Σταματάω τη συζήτηση, κάποιοι εδώ είναι προκατηλιμένοι, εγώ παρέθεσα πρόβλημα για βοήθεια, και κάποιοι τάβαλαν μαζί μου. Καταλαβαίνω, ότι υπάρχει τάυτιση φαίνεται από κάποιους με τον ασυνείδητο πατέρα.Ελπίζω να μην γίνεται αυτή η πάρτη μπαμπάδες, οff topic Κι όμως θα γίνουν... Όπως θα γίνουν μαμάδες κ τα απανταχού τσόκαρα(sic) του facebook, και τα παιδιά που θα κάνουν είναι τα δώρα στη κοινωνία, τα οποία όμως δε φταίνε σε τίποτα. 1
Joshua21 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 είναι γιατρός, αλλά φοροδιαφεύγει τρελά.Λυπάμαι για όσους κατάλαβαν ότι η μητέρα τους δηλητηριάζει τα παιδια. Απαντάτε χωρίς να διαβάζετε το κείμενο. Είπα, δεν είναι δικά μου τα παιδιά, δεν είμαι εγώ η παθούσα. Σταματάω τη συζήτηση, κάποιοι εδώ είναι προκατηλιμένοι, εγώ παρέθεσα πρόβλημα για βοήθεια, και κάποιοι τάβαλαν μαζί μου. Καταλαβαίνω, ότι υπάρχει τάυτιση φαίνεται από κάποιους με τον ασυνείδητο πατέρα.Ελπίζω να μην γίνεται αυτή η πάρτη μπαμπάδες, Πρώτα από όλα δεν είπες πως δεν είναι δικά σου τα παιδιά, τώρα το λες. Με εκφράσεις του τύπου "Αυτό που θέλουμε να κάνουμε", "τα τρώει στο καζίνο.Να το πω στην αστυνομία" και "δε μπορώ να παρακολουθώ κάθε βράδυ να δω πότε θα πάει" μάλλον το αντίθετο αφήνεις να εννοηθεί. Όσο για την βοήθεια που ζήτησες την πήρες και με το παραπάνω, όχι μόνο συγκέντρωσες γνώμες-εμπειρίες περί ντετέκτιβ αλλά και γενικότερα για το αν και πως μπορεί να κινηθεί(η μάνα). Και τέλος φόρουμ είναι εδώ, μην περιμένεις να μην σχολιαστούν όσα γράφεις. Αν δεν θέλεις σχόλια απευθύνσου σε δικηγόρο που θα τον πληρώσεις κιόλας. 1
sphinxgr Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 http://www.itrack.gr/content.asp?catid=13&refid=1&gclid=CMnXoJW6i7gCFdHMtAodr2sA_Q Είδα και αυτό..καλό φαίνεται Μια χαρά είναι αυτό. Έχει άπειρος κόσμος Τέτοια για διάφορες δουλειές http://www.ebay.com/itm/Car-Vehicle-GSM-GPRS-GPS-Tracker-TK102-2-Global-Smallest-HS-/111075788435?pt=US_Tracking_Devices&hash=item19dca20693 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις