Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@kyriakh, αν έχει στο όνομά του πράγματα, όπως πχ ακίνητα, κυνήγα τον. Αν δεν έχει τίποτα, μόνο με το καλό να τον έχεις μπας και φιλοτιμηθεί και δώσει. Ξάδερφός μου 15 χρόνια δεν έχει δώσει ούτε ένα ευρώ στα τρία παιδιά του, παρόλο που οι γονείς του έχουν περιουσία. Περιμένει να περάσουν μερικά χρόνια ακόμα να ενηλικιωθεί και το τρίτο του παιδί για να ξαλαφρύνει λίγο τους γονείς του από την εφορία, γιατί τους έχει ταράξει στην φορολόγηση.

Μόνο με το καλό, με τα δικαστήρια και τα μαλώματα, μόνο εσύ και τα παιδιά θα βγουν χαμένα, δεν θα πάρετε δεκάρα αν δεν γουστάρει.

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλά, όχι και αυτή ότι ήταν καλύτερη. Όχι ότι δικαιολογώ την μαλακία του ξαδέρφου, αλλά και αυτή τα μυαλά της πετούσαν.

Και να φανταστείς ότι παντρεύτηκαν από τρελό έρωτα, τελείως τρελό μιλάμε.

Αυτός δεν της χαλούσε χατίρι, αυτή τον καταχρέωσε, "κοίτα, τζάμπα το πήρα, με μια πλαστική καρτούλα, δεν πλήρωσα μία!", αρχίσαν τα μαλώματα και οι γκρίνιες, φτάσαν στον χωρισμό, εξαιτίας της τον απέλυσαν από την δουλειά του που ήταν πολύ καλός και έβγαζε καλά λεφτά, άρχισε να μην του δίνει τα παιδιά για να τον "τιμωρήσει", τα πήρε κι αυτός στην κράνα και δεν ξαναπλήρωσε.

Από τα λούσα που ήταν η τύπισσα, καθαρίστρια σε κλινική την πέτυχα μια φορά πριν από χρόνια με το ξεσκονόπανο στο κεφάλι...

Γι'αυτό, μόνο με το καλό, με τους καβγάδες μόνο η μάνα και ιδίως τα παιδιά, βγαίνουν ζημιωμένα, όχι ο άντρας. Οικονομικά μιλάω πάντα.

Δημοσ.

Μπιλάκο έχεις σκεφτεί την περίπτωση η TS να είναι στην οικογένεια που ζημιώνεται; Θα έλεγα οτι την κόφτει αρκετά :P

Είχα πέσει σε παρόμοια περίπτωση πέρσυ με κοπέλα κολλητού η οποία αντιμετώπιζε το ίδιο ακριβώς πρόβλημα από τον πρώην άντρα της. 

Στο θέμα, η παρακολούθηση απαγορεύεται ακόμα και αν είναι του τύπου «ακολουθώ κάποιον από απόσταση για να δω που θα πάει». Αν όμως ο ερευνητής έχει την εμπειρία και τα ανάλογα μέσα (γνωστούς π.χ.) μπορεί ακόμα και με νόμιμο τρόπο να συλλέξει στοιχεία χωρίς να παραβιάσει την νομοθεσία. 

Το θέμα είναι οτι οι περισσότεροι σου λένε εξ'αρχής πως «ξέρεις, αυτό είναι παράνομο και δεν μπορούμε να το κάνουμε, αλλά μπορούμε να κάνουμε αυτό, αυτό και αυτό». Κάποιοι ίσως κάνουν παρακολουθήσεις, σε αντίθεση όμως με το να βάλεις έναν φίλο να τον ακολουθεί, ο ερευνητής θεωρητικά θα ξέρει α) τρόπους ώστε να μην γίνει αντιληπτός και β) νομικά παραθυράκια ώστε να μην έχετε πρόβλημα σε περίπτωση που αποκαλυφθεί.

Επίσης, τέτοια γκατζετάκια σαν και αυτό που μας έδειξες δεν νομίζω να έχουν σίγουρο αποτέλεσμα, ενώ αν ο ίδιος σε καταλάβει μπορεί να σε κυνηγήσει νομικά. Πιο σίγουρο θα είναι το να πας η ίδια στο καζίνο ή στη λέσχη και να ψήσεις π.χ. τον μπάρμαν ή τον κρουπιέρη να σε πάρει τηλέφωνο όταν έρθει.

Σωστός, το σκέφτηκα και αυτό, αλλά να πάω Πάρνηθα ή Λουτράκι και να δώσω φωτο ...και που θα τον καταλάβει ο μπάρμαν, πως θα τον αναγνωρίσει..αυτό σκέφτηκα και μού φυγε  η χαρα

Λοιπόν παιδιά, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, αλλά ακούστε.¨ηδη δεν πληρώνει τη διατροφή και μάλλον τον βλέπω για μέσα, γιατί κατατέθηκε μήνυση.Αυτό που θέλουμε να κάνουμε τώρα είναι να του αφαιρεθεί η δυνατότητα να βλέπει τα παιδιά, γιατί τα χρησιμοποιεί, είναι και επικίνδυνος λόγω ανευθυνότητας,(είχε χαλάσει το αμάξι του και τα είχε μέσα και έσπρωχνε το αμάξι με φίλο του και το αμάξι έφευγε..Τα μικρά τρελάθηκαν..) και τα δηλητηριάζει κα

Δημοσ.

με λόγια σχετικά με τα λεφτά.Η μαμά σας θα με κλείσει φυλακή....

Μα έτσι δεν είναι? Δηλητηριάζει τα παιδιά λέγοντας τους την αλήθεια? Ή τουλάχιστον αυτό που νομίζει η μαμά για αλήθεια:

¨ηδη δεν πληρώνει τη διατροφή και μάλλον τον βλέπω για μέσα, γιατί κατατέθηκε μήνυση.

• Like 1
Δημοσ.

με λόγια σχετικά με τα λεφτά.Η μαμά σας θα με κλείσει φυλακή....

@kyriakh, θα στο ξαναπώ, μόνο με το καλό.

Αν τον κλείσεις φυλακή, απλά αφού έχει να ξοδεύει στο καζίνο, δεν θα πάει φυλακή αλλά θα εξαγοράσει την ποινή του κι εσύ δεν θα δεις δεκάρα τσακιστή ούτε για δείγμα.

Και προμήθευσε τα παιδιά να τον "ξεζουμίσουν", σταμάτα να τα δηλητηριάζεις εναντίον του πατέρα, εσύ θα βγεις χαμένη.

"Μπαμπά πεινάω, μπαμπά δεν έχουμε λεφτά για παπούτσια και κρυώνουν τα πόδια μου, με κοροιδεύουν τα παιδιά με τα ρούχα που φορώ", κτλ κτλ

Τώρα για επικινδυνότητες και ανευθυνότητες εσύ ξέρεις σ'αυτό καλύτερα αν όντως ισχύουν ή αν βλέπεις πολύ υποκειμενικά τα πράγματα από τον θυμό σου, σ'αυτό δεν μπορώ να σε συμβουλεύσω.

Δημοσ.

Δηλητηριάζει τα παιδιά λέγοντας τους την μισή αλήθεια? Ή τουλάχιστον αυτό που νομίζει ο μπαμπάς για αλήθεια:

fixed  :P 

Είναι τραγικά λεπτό το ζήτημα αφού υπάρχουν και τα παιδιά στη μέση, συμφωνώ μεν με gigisoni αλλά αν με το καλό δεν, τι γίνεται; 

Να μην είχε, να το καταλάβω. Αν ισχύει όμως αυτό που μας λέει η TS και αντί να δίνει στα παιδιά του τα τρώει στα χαρτιά, δεν νομίζω να καταφέρει τίποτε με το καλό. Τέτοιου είδους ανθρώπους τους ξέρουμε όλοι μας.

Δημοσ.

fixed :P

Είναι τραγικά λεπτό το ζήτημα αφού υπάρχουν και τα παιδιά στη μέση, συμφωνώ μεν με gigisoni αλλά αν με το καλό δεν, τι γίνεται;

Να μην είχε, να το καταλάβω. Αν ισχύει όμως αυτό που μας λέει η TS και αντί να δίνει στα παιδιά του τα τρώει στα χαρτιά, δεν νομίζω να καταφέρει τίποτε με το καλό. Τέτοιου είδους ανθρώπους τους ξέρουμε όλοι μας.

Ούτε με το κακό θα καταφέρει τίποτα, χαμένη από χέρι είναι έτσι πως είναι η νομοθεσία και οι καταστάσεις στην Ελλάδα.

Τουλάχιστον με το καλό μπορεί να δει κάτι, αλλιώς απλά αδιαφορία, μόνο τα νεύρα της και την υγεία της και των παιδιών θα χαλάσει (ψυχολογική κυρίως).

Δημοσ.

fixed  :P

Το σκότωσες :P

Όπως λέει και ο gigisoni, αν με το καλό δεν, ούτε και με το ζόρι θα καταφέρει κάτι. Η ts είπε πως του έκανε μήνυση, και? Θα οριστεί δικάσιμος σε κανα χρόνο η παραπάνω, θα γίνει το δικαστήριο, αυτός θα πει δεν έχω, θα καταδικαστεί, θα κάνει ανακοπή/έφεση κτλ. Και στο τέλος το πιο πιθανό είναι το ποσό που πρέπει να πληρώσει για εξαγορά της ποινής να είναι μικρότερο από το ποσό που χρωστάει σε διατροφές... Η ts όμως θα έχει χαλάσει τσάμπα και βερεσέ ένα κάρο λεφτά...

Μόνο αν έχει ακίνητη περιουσία γίνεται κάτι. Επίσης αν έχει μισθό από κάπου υποτίθεται πως μπορεί να κάνει κατάσχεση εις χείρας τρίτου. Στην πράξη όμως δεν είναι και τόσο εύκολο, μπορεί να κάνει κατάσχεση μόνο ένα ποσοστό από το μισθό του(μέχρι 30% νομίζω), και κάθε μήνα πρέπει να επαναλαμβάνει ξανά τη διαδικασία πληρώνοντας ξανά έξοδα.

Δημοσ.

είναι γιατρός, αλλά φοροδιαφεύγει τρελά.Λυπάμαι για όσους κατάλαβαν ότι η μητέρα τους δηλητηριάζει τα παιδια.
Απαντάτε χωρίς να διαβάζετε το κείμενο.
Είπα, δεν είναι δικά μου τα παιδιά, δεν είμαι εγώ η παθούσα.
Σταματάω τη συζήτηση, κάποιοι εδώ είναι προκατηλιμένοι, εγώ παρέθεσα πρόβλημα για βοήθεια, και κάποιοι τάβαλαν μαζί μου. Καταλαβαίνω, ότι υπάρχει τάυτιση φαίνεται από κάποιους με τον ασυνείδητο πατέρα.Ελπίζω να μην γίνεται αυτή η πάρτη μπαμπάδες,

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...