ffilz Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Την πρωτη φορα που ανοιγεισ ενα αρχειο, σε ρωταει με ποιο προγραμμα θελεις να το ανοιξει. Αν επιλεξεις "παντα με αυτο" το προγραμμα και μετα θελεις να το αλλαξεις, πως το κανεις; Πχ, να μην ανοιγουν τα mp3 με το Χ player αλλα με τον Ψ Ευχαριστω εκ των προτερων
Xristaras12 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 δεξι κλικ στο αρχειο ιδιοτητες καρτελα γενικα αλλαγη 2
MaxPayne Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 ή απλουστερα απο τα προεπιλεγμενα προγραμματα.
ffilz Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Σε tablet me android πως γινεται το δεξι κλικ; εγω δεν εχω βρει ποθενα αυτο το menu Και το προεπιλεγμενα προγραμματα που ειναι γιατι ενα που εχω βρει ειναι freeze
Xristaras12 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 καλα δεν ειχα δει οτι ειναι στο mobile software θα πρεπει να πας στην εφαρμογη με την οποια εχεις επιλεξει να ανοιγει η εφαρμογη και λεει επαναφορα προεπιλογων!
ffilz Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Ευχαριστω χριστο αλλα δεν το 'χω. Δεν τοβρισκω. Εχω ταμπλετ με αντροιντ 4,.. καραμελοζελεδακια και κλπ βλακειεσ του μαρκετινκ
Λύση Xristaras12 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Λύση Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 και παλι θα πας στις ρυθμισεις εφαρμογες και θα βρεις την εφαρμογη που θες σε αυτη θα κανεις και επαναφορα προεπιλογων. http://www.guidingtech.com/change-default-program-android-file-type-open/
ntinosterpsis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Κατεβασε πχ τον player που θες και μολις πας να ανοιξεις το αρχειο mp3 θα σε ρωτισει ξανα ποιον θες να χρησημοποιεις αλλιως οτι ειπαν οι απο πανω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα