konc Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 50 λεπτά πριν, eriko1993 είπε όχι το ερώτημα μου είναι με ποια πράξει βγάζω το ποσό που ανάλογη στον καθέναν Με όποια πράξη έχει αποφασίσει ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης να εφαρμόζει και είναι ο μόνος που μπορεί να στην πει.
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 4 ώρες πριν, eriko1993 είπε όχι το ερώτημα μου είναι με ποια πράξει βγάζω το ποσό που ανάλογη στον καθέναν Διαίρεση; 1
SabotazNic Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 6 ώρες πριν, G.bar είπε Παρόλα αυτά επειδή όλοι αλληλεπιδρούν με τον πελάτη, τα μπουρμπουαρ πρέπει να μοιράζονται εξίσου. Διαφωνω γιατι δεν αλληλεπιδρουν ολοι με τον ιδιο τροπο, αλλα οκ
StamTheMan Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Στις 3/6/2022 στις 2:53 ΜΜ, eriko1993 είπε όχι το ερώτημα μου είναι με ποια πράξει βγάζω το ποσό που ανάλογη στον καθέναν Αυθαιρετα,αναλογως πως ξυπνησε ( η κοιμηθηκε ) αυτος που βγαζει τα ποσοστα. In before the lock. 20 ώρες πριν, SabotazNic είπε Διαφωνω γιατι δεν αλληλεπιδρουν ολοι με τον ιδιο τροπο, αλλα οκ Μη χανεις το χρονο σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα