Millennium Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Με ένα ποιοτικό 500 καλύπτεσαι άνετα.Φίλε jimmy213 δεν είναι η ελάχιστη απαίτηση αυτό που λέει ο κατασκευαστής για τα W αλλά το αντίστροφο ,το βάζουν υποθέτοντας ότι υπάρχει ενεργοβόρα σύνθεση (ή ένα όχι τόσο καλό τροφοδοτικό) για να είναι καλυμμένοι και αυτοί και ο χρήστης. 1
sakis.kom Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Ευχαριστώ πολύ παιδιά όλους σας, για τις προτάσεις. Απ' ότι βλέπω δεν θα κάνω κάποια κίνηση ακόμα, να πάρω στα χέρια μου την κάρτα πρώτα και με βλέπω να αλλάζω όλο το tower και όχι μόνο το τροφοδοτικό, μιας και το συγκεκριμένο tower είναι αρκετά παλιό και το άλλο το καλό που έχω δεν θέλω να το πειράξω.
WalkerSW Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Εεεεε πες μας ντε τι έχει αυτό το ''καλο'' και δεν θες να το πειράξεις... που ξερεις μπορει τελικά να αξίζει να το πειράξεις!
sakis.kom Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Άστο μωρέ τώρα που δουλεύει, γιατί το είχα πόσο καιρό στην άκρη και βαριόμουν να του κάνω format το οποίο το έκανα πριν μερικές μέρες. "Καλό-καλό" για κάποιους (πλέον) μπορεί να μην είναι, αλλά είχα δώσει 1000ρικο πριν αρκετά χρόνια για να το συνθέσω μαζί με αρκετούς σκληρούς που είχα πάρει τότε και με οθόνη 22" Viewsonic (την εποχής που ήταν πανάκριβες) των 480 ευρώ, που πήγε για ανακύκλωση πριν έναν χρόνο περίπου. Ότι θυμάμαι τώρα... 4πύρηνο Core 2 Quad 6600 με δύο ανεξάρτητες κάρτες γραφικών HD 2600 PRO (τώρα έχουν γίνει της πλάκας), κουτί από τα πολύ μεγάλα σε ασημί Inox, 120άρι SSD + άλλους σκληρούς που τώρα τους έχω εκτός ρεύματος και άλλοι που είναι στον κάδο, τροφοδοτικό 620 (Corsair νομίζω) με αποσπώμενα καλώδια, μητρική ASUS P5Q PRO Turbo, 3GB DDR2, O/C δεν είναι για εμένα, WinXP + Win7, κάρτα DVB-T Twin PCI-E, δορυφορική κάρτα HD PCI, κάρτα για RT Editing Canopus PCI. Όλες οι κάρτες (πλην της Canopus) μπήκαν αρκετά αργότερα στο σύστημα. Εδώ την παίρνει άνετα την κάρτα που μιλάμε πιο πάνω, αλλά "δεν" θα την βάλω...
trek Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 ..Εδώ την παίρνει άνετα την κάρτα που μιλάμε πιο πάνω, αλλά "δεν" θα την βάλω... Κρίμα γιατί στον q6600, πάει "γάντι" η 6870..και δεν χρειάζεσαι και τροφοδοτικό. Πάντως επειδή λόγω των διαφόρων καρτών pci, καταλαβαίνω οτι είναι περισσότερο "επαγγελματικό" το pc (εξ΄ού και οι φόβοι σου να το πειράξεις), θα έχεις πολύ καλύτερα αποτελέσματα με την 6870 πάνω παρα με τις 2600 pro. Η 2600 pro, ταιριάζει καλύτερα στο άλλο pc, για να το χρησιμοποιείς σαν δεύτερο. 1
WalkerSW Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Οτι είπε ο απο πάνω.... Η αλλαγή της 2600 με την 6870 επιβάλλεται... και βαλε την 2600 στο δεύτερο μηχάνημα.
sakis.kom Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Ευχαριστώ ακόμα μια φορά για τις προτάσεις και τις απαντήσεις σας. Το "μεγάλο" PC... τώρα... αυτόν τον καιρό... δεν το πειράζω. Το "μικρό", το έχω βάλει προσωρινά στην άκρη και κάποια στιγμή θα το κάνω βίδες. Έχω και άλλα tower από το μακρυνό παρελθόν (1998 και πέεεεερα) και θα δω τι είναι αξιοποιήσιμο από HW. Και εκείνα έχουν διάφορες κάρτες PCI. Ειδικά το πρώτο-πρώτο (1998) που έχει αυτή... http://bertas.cz/cz/projekty/rkc/FastAVmaster.html
WalkerSW Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Ρε συ τι φοαβάσαι και δεν το πειράζεις ... μια καρτα θα αλλάξεις .... 4βίδες είναι.... θα δεις αλλο μηχάνημα με την καινουργια καρτα....
ssns Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Εχεις στο καλο pc τις σαπιες καρτες και αντι να βαλεις την 6870 πας και την βαζεις στο δευτερο σου μηχανημα.fuck logic!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα