IKARIWTHS Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 καλημερα παιδια,εχω προβλημα με το port forward του td5130,πριν προσπαθησετε να μου πειτε πως γινεται,να σας πω οτι παλιοτερα ειχα το thomson 585v8 και αντιμετωπιzα το ιδιο ακριβως προβλημα,το οπoiο λυθηκε οταν εβαλα generic firmware. θελω να ελευθερωσω καποια port και νατα θεσω στο νας,απο οτι φαινεται ομως τα εχει δεσμευμενα η φορθνετ.οποτε αν βγει καποιο generic firmware καλο ειναι να το ποσταρουμε
poulinos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 καλημερα παιδια,εχω προβλημα με το port forward του td5130,πριν προσπαθησετε να μου πειτε πως γινεται,να σας πω οτι παλιοτερα ειχα το thomson 585v8 και αντιμετωπιzα το ιδιο ακριβως προβλημα,το οπoiο λυθηκε οταν εβαλα generic firmware. θελω να ελευθερωσω καποια port και νατα θεσω στο νας,απο οτι φαινεται ομως τα εχει δεσμευμενα η φορθνετ.οποτε αν βγει καποιο generic firmware καλο ειναι να το ποσταρουμε αν και δυσκολο να δεσμευουν Ports εν τουτοις αν βρεις κατι εδω http://www.modem-help.co.uk/ δεν ξερω αν εχει αλλα σηκωνουν κατα καιρους.γενικοτερα η thomson technicolor speedtouch και παει λεγοντας δεν δινει firmware στο κοινο.μετα υπαρχουν και αλλες ανορθοδοξες μεθοδοι για να κατεβασεις το config και να κανεις αλλαγες εσυ εκειμεσα και μετα να το ξανανεβασειις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα