Prof_Chaos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 χμ η photo απο το grand central της Νέας Υόρκης δεν είναι ή κάνω λάθος;
ikar6 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 χμ η photo απο το grand central της Νέας Υόρκης δεν είναι ή κάνω λάθος; Και επίσης τι μέρα και ώρα τράβηξαν τη φώτο και το πέτυχαν τόοοοσο άδειο;!; ;-)
Meraklis56 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Και επίσης τι μέρα και ώρα τράβηξαν τη φώτο και το πέτυχαν τόοοοσο άδειο;!; ;-) photoshop.Υπάρχουν κόλπα, ώστε να εξαφανιστουν οι άνθρωποι που κινούνται
Black Demis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Αν από αυτή την συμφωνία προκύψουν φθηνότερα και καλύτερα τηλέφωνα γιατί όχι. Αν και στις οθόνες θα πρέπει να στραφεί σε amoled υλοποιήσεις Sent from my iPhone using Insomnia φτηνότερα πυθανον (για την apple παντα οχι για μας) Ολοι λετε οτι δεν βλεπεις με τις amoled και οτι με τις lcd ips τα βλεπεις ολα κατω απο τον ηλιο......εγω παντως που εχω nexus 4 με lcd ips true hd δεν βλεπω σχεδον τπτ στον ηλιο ενω καποτε με ενα samsung wave 1 ηταν καλυτερα τα πραγματα.Προσωπικη γνωμη και τπτ αλλο lcd με lcd έχει διάφορα μεγάλη μάλιστα στο nexus 4 μπήκε μια οθόνη κάτω από μέτρια για να είναι ποιο φτηνό για δες optimus g pro για δες xperia p για δες oppo find για δες htc one................ amoled έχουν δυο θεματα 1. χρώματα ότι νάνε και oversaturated (δλδ λάθος χρωματισμοί και υπερκορεσμός και υπερχροματισμο χρωμάτων) 2. για να δειξει σωστά κάτω από τον ήλιο θέλει ένα κάρο φίλτρα κλπ αυτό σημαίνει περισσότερα χρήματα (λεγε με clear black της nokia)
21century Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Περιμένω να δούμε περισσότερες υλοποιήσεις και καινοτόμα προιόντα...
Snolly Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 μεχρι να αρχισει καιψμε αυτην τις μυνησεις :Ρ παντως ποτε δεν το καταλαβα αυτο πως γινεται να εχουν δικαστικες διαμαχες samsung-apple αλλα η 2η να παιρνει εξαρτηματα απο την 1η!! Περιεργα πραγματα! λεγεται business issue και οχι personal και ειναι αυτο που ο καθε πιτσιρικας εδω μεσα συνήθως δεν καταλαβαινει. Εμας περιμενε η Apple και η καθε Apple να της υποδειξουμε τι οθονη θα επρεπε να βαλει και ποσο να τιμολογει το iPhone. 8-10 καθε πρωι με τον καφε του ο Κουκ τα φορουμς διαβαζει και 12-2 στεναχωριεται γι αυτα που γραφουμε. 2
Snolly Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 χμ η photo απο το grand central της Νέας Υόρκης δεν είναι ή κάνω λάθος; ναι και ειναι πολυ πιο ομορφο το καταστημα αυτο απο αυτο της 5ης λεωφορου που γινεται του κουτρουλη ο γαμος
Snolly Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 photoshop.Υπάρχουν κόλπα, ώστε να εξαφανιστουν οι άνθρωποι που κινούνται του Grand Central δεν ειναι παντα τοσο γεματο. Το να εξαφανισεις αντικειμενα που κινουνται σε μια φωτο απαιτει τη χρηση Neutral Density φιλτρων κατά τη λήψη (για να μενει το διαφραγμα ανοιχτο 20 και 30 δευτερολεπτα). Αλλα και παλι θα φαινονται φαντομς. Στο post processing / photoshop μπορεις με κοπτοραπτικη κλπ να αφαιρεσεις ο,τι θες.
karajim80 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Φιλε μου αμα εσυ κανεις ηλιοθεραπεια με το κινητο σου μαζι, τοτε με κανενα δε θα βλεπεις. Φιλε μου εγω ξερω ενα απλο πραγματακι : με το 4αρι εβλεπα μια χαρα ενω τωρα με νοτε2 αν δεν βαλω το χερι απο πανω δεν βλεπω.Αν εσυ το θεωρεις αυτο ηλιοθεραπεια δεν ξερω τι να πω..
clav Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Τι σχέση έχει η τεχνολογια απεικόνισης με την αναγνωσιμότητα στον ήλιο; Σημασία έχει η μέγιστη φωτεινοτητα και τα anti glare και polarizer filters που προσθέτει ο κάθε κατασκευαστής. Ασχέτως lcd η amoled.Ω! Δηλαδή είναι τόσο τσίπιδες οι «άλλοι» που δεν βάζουν ένα φιλτράκι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα