Evoliasmenos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 εχω καποια αρχεια rar που εχουν κωδικο αλλα δεν μπορω να τα ανοιξω...ξερει καποιος κατι???
jimmy213 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Ένα πολύ καλό και γρήγορο πρόγραμμα είναι το Accent RAR password recovery καθώς είναι ίσως το μοναδικό πρόγραμμα όπου μπορείς να χρησιμοποιήσεις και την κάρτα γραφικών. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι οι θερμοκρασίες σε επεξεργαστή και gpu. Αν ο επεξεργαστής πχ δεν έχει καλή ψύξη τότε επέλεξε μόνο χρήση της gpu αν αυτή έχει καλύτερη ψύξη. Αυτό συμβαίνει γιατί, σε αντίθεση με άλλα προγράμματα, το accent χρησιμοποιεί πλήρως την cpu ή/και την gpu και όχι κάποιο ποσοστό της cpu μόνο. Δεν το προτείνω για χρήση σε laptop. 1
SPANK Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Ανάλογα ποσο πολύπλοκος ειναι ο κωδικός ορισμένα προγράμματα θα στον βρούν πολύ γρήγορα απο λιγα λεπτά εως 1 2 ώρες αλλα ισως να πάρει και μέρες , εχω χρησιμοποιήσει και εγω αρκετά προγράμματα και να σου πως την αλήθεις 2 απο τα 10 περίπου κανανε δουλειά για ορισμένους κωδικούς μικρούς
Evoliasmenos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 εβαλα το rar password unlocker απο θειο βεβαια και το χρησιμοποιω αυτη την στιγμη,αν εχω καποια αποτελεσματα θα ενημερωσω αλλιως θα συνεχισω με την απαντηση του jimmy 213...σας ευχαριστω παντως για την βοηθεια
Retromaniac Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Αν το password είναι του στυλ #@$VCDd23!DS^^ δεν πρόκειται να το βρει ΠΟΤΕ! 1
micos000 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Αν προσπαθείς με brute force (η μόνη λογική λύση) και ο κωδικός είναι πάνω από 8 χαρακτήρες και περιλαμβάνει γράμματα, νούμερα και σύμβολα τότε θα τον βρεις του Αγίου Π. ανήμερα ή ίσως παραμονή. 1
kostas_dr Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Κανας γνωστός εκεί, δεν παίζει ε; Είναι και επίκαιρη υπηρεσία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα