Προς το περιεχόμενο

Huawei Ascend P1 Vs Acer Liquid E2 Duo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά αφού διάβασα με προσοχή τα προηγούμενα post ... Και πήρα την απόφαση να ξεφύγω από sony και samsung θα ήθελα την βοήθεια σας για την σωστή επιλογή!

Το κινητό προορίζεται για δώρο το προηγούμενο κινητό που χρησιμοποιούσε ήτανε το ericsson Neo V ... 3 πράγματα θα μετρήσουνε κυρίως 1.ποιότητα στο σερφάρισμα 2.φώτο 3.ευαισθησία Το huawei με έχει κερδίσει θα έλεγα και ειδικά το κόκκινο μιας και προορίζεται για γυναίκα ...

Και τα 2 anroid δεν είναι ? επίσης και άλλες προτάσεις στα χρήματα αυτά θα ήτανε χρήσιμες! To Mls Iq τι λέει ... Για βοηθήστε γτ έκανα ζημιά και πρέπει να επανορθώσω!!!

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Βοηθήστε παιδιά καποιος που να εχει τον κινεζο<br><br>

Sent from my iPhone using Insomnia

Φιλε μ εχω το p 1 και ειναι ενα φοβερο κινητο με ωραια οθονη, ικανοποιητικη μπαταρια, γρηγορο, ελαφρυ και γενικα ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. Στο προτεινω ανεπιφυλακτα και αναφερθηκε οτι θα παρει και 4.1 σε καποια φαση.

Sent from my U9200 using Insomnia

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγω εχω το HUAWEI Y300 και γενικα μ'αρεσει αυτη η εταιρια αλλα αν επρεπε να διαλεξω το Ρ1 η το 4Χ θα διαλεγα το LG 4X.Ειχα αρκετα LG στο παρελθον & δεν ειχα προβληματα,τωρα λεω το ιδιο για τα HUAWEI.Αλλα μεταξυ τους το 4χ ειναι καλυτερο σχεδον παντου.(Μονο την αναλυση οθονης να δεις θα καταλαβεις).Παντως & τα δυο ειναι αξια κινητα.

Δημοσ.

Mls με τίποτα , έχει παλιά έκδοση android . 

Acer σαν κάτοχος του θα το πρότεινα με κλειστά μάτια , το κινητό είναι άξιο για τα ~215€ που ζητάει ,

το HUAWEI δεν το έχω δουλέψει για να πω περί τούτου. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...