G10 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Καλησπέρα παιδιά αφού διάβασα με προσοχή τα προηγούμενα post ... Και πήρα την απόφαση να ξεφύγω από sony και samsung θα ήθελα την βοήθεια σας για την σωστή επιλογή! Το κινητό προορίζεται για δώρο το προηγούμενο κινητό που χρησιμοποιούσε ήτανε το ericsson Neo V ... 3 πράγματα θα μετρήσουνε κυρίως 1.ποιότητα στο σερφάρισμα 2.φώτο 3.ευαισθησία Το huawei με έχει κερδίσει θα έλεγα και ειδικά το κόκκινο μιας και προορίζεται για γυναίκα ... Και τα 2 anroid δεν είναι ? επίσης και άλλες προτάσεις στα χρήματα αυτά θα ήτανε χρήσιμες! To Mls Iq τι λέει ... Για βοηθήστε γτ έκανα ζημιά και πρέπει να επανορθώσω!!! Sent from my iPhone using Insomnia
sot.iphone3gs Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Huawei for the win. Αρκετά τίμιο κινητό για τα λεφτά του Sent from my iPhone using Insomnia
G10 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Βοηθήστε παιδιά καποιος που να εχει τον κινεζο Sent from my iPhone using Insomnia
moses Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Βοηθήστε παιδιά καποιος που να εχει τον κινεζο<br><br> Sent from my iPhone using Insomnia Φιλε μ εχω το p 1 και ειναι ενα φοβερο κινητο με ωραια οθονη, ικανοποιητικη μπαταρια, γρηγορο, ελαφρυ και γενικα ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. Στο προτεινω ανεπιφυλακτα και αναφερθηκε οτι θα παρει και 4.1 σε καποια φαση. Sent from my U9200 using Insomnia
Δημητρης Intruder Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Εγω εχω το HUAWEI Y300 και γενικα μ'αρεσει αυτη η εταιρια αλλα αν επρεπε να διαλεξω το Ρ1 η το 4Χ θα διαλεγα το LG 4X.Ειχα αρκετα LG στο παρελθον & δεν ειχα προβληματα,τωρα λεω το ιδιο για τα HUAWEI.Αλλα μεταξυ τους το 4χ ειναι καλυτερο σχεδον παντου.(Μονο την αναλυση οθονης να δεις θα καταλαβεις).Παντως & τα δυο ειναι αξια κινητα.
terry308 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Mls με τίποτα , έχει παλιά έκδοση android . Acer σαν κάτοχος του θα το πρότεινα με κλειστά μάτια , το κινητό είναι άξιο για τα ~215€ που ζητάει , το HUAWEI δεν το έχω δουλέψει για να πω περί τούτου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα