Hyphen Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Φαντάζομαι είχες παραγγείλει όταν έγραφε "νέα παραλαβή τάδε του μηνος" οπότε λογικά θα παραλάβεις Ναι ετσι ελεγε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sap92 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 τωρα μολις πηρα τηλ και μου ειπαν οτι σημερα περιμενουν παραλαβη !! μεχρι παρασκευη 8α το εχω μου ειπαν !! ηρακλειο κρητης ειμαι και εκανα παραγγελια 2\7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Phoenix7 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Σημερα πηρα τα λεφτα μου πισω εγω Αποστολή από το LG-P500 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 τωρα μολις πηρα τηλ και μου ειπαν οτι σημερα περιμενουν παραλαβη !! μεχρι παρασκευη 8α το εχω μου ειπαν !! ηρακλειο κρητης ειμαι και εκανα παραγγελια 2\7 Δεν θέλω να σε αποθαρρύνω αλλά και σε εμένα έτσι έλεγαν για έναν εκτυπωτή που είχα παραγγείλει και την 3η εβδομάδα απλά τους το ακύρωσα. Αναμένω κι εγώ παραλαβή όπως και να χει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sap92 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 τι να πω δεν ξερω!! μακαρι να τα παραλαβουμε!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eliasbesios03 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Εγω παντως 1/7 τα παρηγγειλα και ακομα τα περιμενω για να δουμε θα μεινουμε με την ορεξη ή θα ερθουν καποια στιγμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 εγω έκανα και μια άλλη παρεγγελια στο ενδιαμεσο και τώρα μου έσκασε sms να πάω να παραλάβω κάτι.. το ερώτημα είναι τι είναι αυτό το κάτι μάλλον θα είναι η δεύτερη παρεγγελία μου, μιας και ήταν διαθέσιμο στα κεντρικά τους το headset βλέπω να το κλαίνε οι ρέγγες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sap92 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας σε 2-3 εργάσιμες ημέρες 19.90 € Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Phoenix7 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 διαθέσιμο πλέον; κοροϊδία δηλαδή όταν μου παν δεν γίνεται να μου το αλλάξουν το χαλασμένο που μου είχαν στείλει γτ τελειώσαν τα κομμάτια και τώρα λέει πάλι διαθέσιμο; . παω για κραξιμο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 τελικά χθες μου έστειλαν να πάρω ένα χειριστήριο xbox που είχα παραγγείλει , τώρα πριν από λίγο μου ξανάστειλαν και σκέφτομαι μήπως είναι λάθος ή είναι τελικά το headset παρέλαβε κανείς αυτές τις μέρες; το σκέφτομαι να παραλάβω ή να πάω για κάτι καλύτερο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Ωπ! Προχώρησε στο επόμενο στάδιο η παραγγελία μου (τιμολόγηση). Λογικά αύριο θα μου έρθει μήνυμα να παραλάβω. Λέω να παραλάβω μιας και... 10 ευρώ είναι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 ναι κι εμένα προχώρησε τώρα που το τσέκαρα οπότε μάλλον για το headset είναι το sms , θα το σκεφτώ και αν είναι πάω άυριο, σήμερα δεν προλαβαίνω έτσι κι αλλιώς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Σάββατο αύριο ε;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 γιατί, δε δουλεύουν σάββατο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 γιατί, δε δουλεύουν σάββατο; Μωρέ δουλεύουν. Αποστολές δεν ξέρω αν κάνουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις