kid10100 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 πολυ χειρότερα αυτά και εμφανισιακά πάντως τα αγορασες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Phoenix7 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 αυτά με τα 10 ευρώ ναι. απλά τα έστειλα πίσω για αλλαγή γιατί το ένα από τα 2 ακουστικά δεν δούλευε. και περιμένω τα καινούρια τώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas123pao Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Και γω τα χα αγοράσει πριν μερικούς μήνες στα 10€. Ποιοτικά ο ήχος είναι μέτριος ειδικά τα μπάσα χάλια. Ηχομόνωση απλά καμία, ένταση ήχου μέτρια. Έπειτα από λίγη χρήση το βύσμα χάλασε (δεν μπορώ να καταλάβω πως και γιατί) και όταν το συνδέω πρέπει να το κουνήσω ώστε να βρω την κατάλληλη θέση για να μην παραμορφώνει ο ήχος. Τα hands free που έχω από samsung κινητό είναι ποιοτικότερα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Να μην παραλάβω δηλαδή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas123pao Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Να μην παραλάβω δηλαδή; Κοίτα με 10€ μην περιμένεις πολλά. Αν θες κάτι φθηνό πάρτα, ουτως ή άλλος σε αυτά τα χρήματα δεν νομίζω να υπάρχουν καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fagoura Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Να μην παραλάβω δηλαδή; O παππους μου ελεγε, το φτηνο πραμα, το τρωει η κουρουνα (κουρουνα/κουρκουνα, κατι τετοιο, ουτε που ξερω τι ειναι, μηπως καποιο πτηνο?). Mια φιλη μου λεει, το φθηνο ειναι πιο ακριβο, γιατι το αγοραζεις και 2 και 3 φορες (κ καλα θα χαλασει κ θα ξαναπαρεις). Εε, μετα απο αυτα, δεν μενει τιποτε να πω και εγω ο χαζος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Phoenix7 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Ειχα στειλει τα ακουστικα πισω γιατι τα παρελαβα με προβλημα κ σημερα μου ηρθε μηνυμα E-SHOP.GR TMHMA SERVICE: ΣAΣ ENHMEPΩNOYME OTI TO ΠPOION ME KΩΔIKO PER.******ΠIΣTΩΘHKE ΣTA 9.90EURO, ΠOΣO ΠOY MΠOPEITE NA ΣYMΨHΦIΣETE ME NEA ΠAPAΓΓEΛIA Τι σημαινει αυτο; δεν θα μου στειλουν αλλο ; Αποστολή από το LG-P500 με τη χρήση Insomnia App Edit: τελικα λογω εξαντλησης παιρνω τα χρηματα πισω...... ΗΜΑΡΤΟΝ φαντασου να μην ειχα παραγγειλει απο τους πρωτους Αποστολή από το LG-P500 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasman15 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 κατι αναλογο ειναι αυτα http://www.e-shop.gr/product?id=PER.571767 βεβαια λιγο πιο ακριβα ,τα πηρε φιλος και ειναι αρκετα καλα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Phoenix7 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 πάντως τρελή γκαντεμιά , ανέβασα την προσφορά και τελικά μόνο εγώ δεν πήρα ! αυτό που πήρα βγήκε ελαττωματικό και πλέον δεν έχουν να το αλλάξουν και παίρνω τα λεφτά πίσω -.- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mak3don Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 καθε εμποδιο σε καλο.. θα παρεις καλυτερα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Phoenix7 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 αν μπορεί ένας διαχειριστής να του αλλάξει τίτλο σε [Εξαντλημένο] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hyphen Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 ΝΑ μην περιμενω το 2ο ζευγαρι δηλαδη??? Στην φορμα του εσοπ μου δειχνει οτι ειναι στην συγκεντρωση προϊοντων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Φαντάζομαι είχες παραγγείλει όταν έγραφε "νέα παραλαβή τάδε του μηνος" οπότε λογικά θα παραλάβεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apostolispk Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Ειχα στειλει τα ακουστικα πισω γιατι τα παρελαβα με προβλημα κ σημερα μου ηρθε μηνυμα E-SHOP.GR TMHMA SERVICE: ΣAΣ ENHMEPΩNOYME OTI TO ΠPOION ME KΩΔIKO PER.******ΠIΣTΩΘHKE ΣTA 9.90EURO, ΠOΣO ΠOY MΠOPEITE NA ΣYMΨHΦIΣETE ME NEA ΠAPAΓΓEΛIA Τι σημαινει αυτο; δεν θα μου στειλουν αλλο ; Αποστολή από το LG-P500 με τη χρήση Insomnia App Edit: τελικα λογω εξαντλησης παιρνω τα χρηματα πισω...... ΗΜΑΡΤΟΝ φαντασου να μην ειχα παραγγειλει απο τους πρωτους Αποστολή από το LG-P500 με τη χρήση Insomnia App Δεν πηρες για την ακριβεια τα λεφτα σου πισω. Απλα με τον τροπο τους σε κανανε να τους δωσεις λεφτα και να αναγκαστεις να ψωνισεις κατι πιο ακριβο για να "παρεις" τα λεφτα σου στην ουσια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Πολυ σωστα. Και το παοκι. Ειχες πει οτι εκανες νεα παραγγελια οταν ειδες το προβλημα. Πως εκανες παραγγελια σε εξαντλημενο προιον; Αν δεν ηταν εξαντλημενο γιατι δεν στο εστειλαν το 2ο; Οπως και να εχει μην δεχθεις πιστωτικο, απαιτησε τα χρηματα σου πισω, στο χερι. Αν πληρωσες μετρητα ζητα πισω μετρητα. Ειναι νομιμο δικαιωμα και στην περιπτωση σου (DOA). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις