fagoura Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 ενα μαματο κλασσικο ραλλυ παιχνιδι, δωρεαν (δεν το εβαλα στην υποενοτητα προσφορων παιχνιδιων, για να μπορεσουν να το δουν πολλοι, μιας και ειναι για περιορισμενο χρονικο διαστημα και αφορα κατοχους κινητων & ταμπλετ). Download Carmageddon for iOS: iTunes Link. Compatible with iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPod touch (3rd generation), iPod touch (4th generation), iPod touch (5th generation) and iPad. Requires iOS 5.1 or later. This app is optimized for iPhone 5. Download Carmageddon for Android: Google Play Link. Requires Android: 2.3.3 and up. Note: Carmageddon for Android promo version is the full game but it will not get update. Also it is slightly older version (Version: 1.0.253) – the current version 1.1.270 is still priced at $1.99. The iOS version is well worth it as its the full & current version with free future updates! 22
sintalkas Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 έριξα και like πολύ καλό αν και βιαίο παιχνίδι ,απλά έχει πολύ δύσκολο χειρισμό κολλήσα αμέσως 1
spook Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 download started σε android. thanks for the tip. 2
sot.iphone3gs Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Θυμάμαι ήμουν στον παπασωτηρίου στο Πολυτεχνείο όταν ήρθε η Ελένη ανούσακη και απαιτούσε να της δώσουν το παιχνίδι δωρεαν. Το βράδυ βγήκε σε ένα κανάλι και ελκραζε για την βιαίότητα του παιχνιδιού Sent from my iPhone using Insomnia 1
hasiotis_john Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Note: Carmageddon for Android promo version is the full game but it will not get update. Also it is slightly older version (Version: 1.0.253) – the current version 1.1.270 is still priced at $1.99. The iOS version is well worth it as its the full & current version with free future updates! Ωραίος και +1 για το παιχνιδάκι! ....αλλά ρε σεις, αυτή η καφρίλα με το android στις προσφορές σε σχέση με το iOS έχει γίνει πολύ κουραστικό!! Δηλαδή θα τους έπεφτε ο κ ....ς αν έδιναν την τελευταία έκδοση με όλες τις μελλοντικές αναβαθμίσεις?? Και μιλάω γενικά, όχι μόνο για το συγκεκριμένο! Δεν είναι θέμα συζήτησης στο τόπικ αυτό και μην αρχίσουμε τα γνωστές αντιπαραθέσεις , απλά ήθελα να το πω ..... 1
hasiotis_john Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 το google play link δεν δουλευει! Προφανώς τελείωσε η προσφορά!! (Μόνο η πλήρης έκδοση υπάρχει και η free/demo) Αν δεις και στο iTunes το χρεώνουν τώρα!
Alxnks Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Προφανώς τελείωσε η προσφορά!! (Μόνο η πλήρης έκδοση υπάρχει και η free/demo) Αν δεις και στο iTunes το χρεώνουν τώρα! δεν πειραζει, η πλακα ειναι οτι μολις χτες εψαχνα για το παιχνιδακι γιατι ηθελα να θυμηθω τα παλια, μου εδωσε λοιπον χτες ενας θειος μου ( ) την 1.1.270 αλλα δεν την ειχα περασει. αφου ειδα οτι η προσφορα ηταν για την προηγουμενη εκδοση, απλα πηγα και περασα την 1.1.270 και ηδη ασχολουμαι με αυτην! 1
sintalkas Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Και εγώ τον ίδιο θείο έχω που μου δίνει τσάμπα android games λες να είμαστε συγγενείς !!!!???? 1
Alxnks Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 μπορει, αλλα εμενα πρεπει να ειναι πιο κοντινος συγγενης, γιατι μου δινει και εφαρμογες και προγραμματα πλοηγησης
Razor7 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Πολύ κουβαρντάς ο θείος,μακάρι να 'χα κι εγώ έναν τέτοιον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις