naturegodtm Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 να βάλετε τουλαχιστον ένα ανεμηστήρα εκει που είναι ο hdd να δημιουργείται καλο air flow. εγω έχω απλή βαση και παλι καλα το βλεπω να πηγαίνει. σκεφτoμαι να παρω το u3 . λέτε να δω καμια διαφορα?
vaggospro Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Ανάλογα τη βάση που έχεις. Πάντως πιστεύω πως η U3 αξίζει και με το παραπάνω!
R6POWER Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 δεν εχω δοκιμασει αλλη βαση εκτος απο την u3 αλλα πιστευω πως θα δεις διαφορα....
venumis Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Μεγιες μάγκες το λαπτοπι, είχα κάνει κ εγώ παραγγελία αλλά την ακύρωσα επειδή έχω χαλάσει πολλά λεφτά τελευταία. Η τιμή του ηταν σουπερ και δεν υπάρχει κάτι ανάλογο ουτε στα 1000 ευρω. Εκτός από αυτό που έβγαλε το eshop με τις 650 SLi. Άντε καλό gaming 1
Misanthropos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 παιδια πειτε κανα παιχνιδι που δοκιμασατε και τι graphic options βαλατε! γιατι κανα δυο που δοκιμασα δε με επαιρνε να ανεβασω και πολυ τα γραφικα. Για να τεσταρω λιγο τις θερμοκρασιες!
naturegodtm Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 starcraft ultra, battlefield 3 το βάζω στο auto
george888 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Καλα τα παει το λαπτοπ.Αργοτερα θα μπει ενας msata η ssd και θα ειναι οτι πρεπει...Παιδια με αυτη την τιμη μην το λεπε ουτε του παπα.Πηραμε ενα λαπτοπ με καταπληκτικη οθονη με ηχω που επαθα πλακα για την ποιοτητα και τα εφε που μπορουν να ακουστουν,μια καρτα γραφοικων που ειναι θηριο για τα λαπτοπ και ενας μετριος επεξεργαστης με εναν αργο δισκο.Πιστευω ενας msata θα λυσει τις θερμοκρασιες και αργοτερα μια αλλαγη παστας επεξεργαστη γραφοικων και θα εχουμε πολυ καλες θερμοκρασιες...Παντως ο επεξεργαστης δεν λεει να παει πανω απο 75c gaming bf3 οπως και η γραφοικων.Απλα εχει λιγο θεμα το πληκτρολογιο που ζεστενε λιγο παραπανω...
vaggospro Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Καλα τα παει το λαπτοπ.Αργοτερα θα μπει ενας msata η ssd και θα ειναι οτι πρεπει...Παιδια με αυτη την τιμη μην το λεπε ουτε του παπα.Πηραμε ενα λαπτοπ με καταπληκτικη οθονη με ηχω που επαθα πλακα για την ποιοτητα και τα εφε που μπορουν να ακουστουν,μια καρτα γραφοικων που ειναι θηριο για τα λαπτοπ και ενας μετριος επεξεργαστης με εναν αργο δισκο.Πιστευω ενας msata θα λυσει τις θερμοκρασιες και αργοτερα μια αλλαγη παστας επεξεργαστη γραφοικων και θα εχουμε πολυ καλες θερμοκρασιες...Παντως ο επεξεργαστης δεν λεει να παει πανω απο 75c gaming bf3 οπως και η γραφοικων.Απλα εχει λιγο θεμα το πληκτρολογιο που ζεστενε λιγο παραπανω... Ο msata πως ακριβώς θα λύσει τις θερμοκρασίες? Αποστολή από το SK17i με τη χρήση Insomnia App
naturegodtm Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 εγω έχω flicker στην οθόνη όταν το βάζω στο πιο χαμηλο brightness. και καμποσο φλεξ στο πληκτρολογιο αριστερα πανω, αλλα κατα τα αλλα καλα. αμα μπορουσαμε να ελέξουμε και το fan speed θα ήταν καλυτερα
george888 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Ο msata πως ακριβώς θα λύσει τις θερμοκρασίες? Αποστολή από το SK17i με τη χρήση Insomnia App αμα περασεις λογισμικο και οτι παιχνιδι 8ελεις εκει τοτε τον hdd 8α τον εχεις μονο για απο8ηκευτικο χωρο και δεν θα χτυπαει 60αρια σε ωρα gaming,γιατι δεν θα δουλευει για να ωγαζει και αυτος θερμοτητα μαζι με vga cpu
Moderators matrixxx Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Moderators Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Τελειωσε τοσες μερες η προσφορα, ρωτησα και πριν αρκετες αν περιμενει καποιος παραδοση, δεν βλεπω κανεναν, οποτε παρακαλω η επιπλεον κουβεντα για εκτος της προσφορας θεματα και ερωτησεις/απαντησεις σε νεο θεματακι που μπορειτε να ανοιξετε στην ενοτητα των φορητων. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις