xristoforos89 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Παιδια το αλλο μοντελο δεν ειναι τραγικα ετσι οπως τα λετε τα πραγματα απλα ειναι λιγο ζεστο αλλα ο cpu και vga δεν εχει καθολου προβλημα ειναι καλες η θερμοκρασιες.... Τραγικα καλες θερμοκρασιες θα ελεγα βασικα, με εξαιρεση τον δισκο. Επαιξα χθες metro 2033 για πανω απο 2 ωρες. Μεγιστη θερμοκρασια cpu και vga στους 68 βαθμους. Και η πλακα ειναι οτι απο αποψη θορυβου (ενω παιζεις) ειναι πιο αθορυβο και απο τον θορυβο που κανει το L520 που εχω σε..idle! 1
naturegodtm Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Τραγικα καλες θερμοκρασιες θα ελεγα βασικα, με εξαιρεση τον δισκο. Επαιξα χθες metro 2033 για πανω απο 2 ωρες. Μεγιστη θερμοκρασια cpu και vga στους 68 βαθμους. Και η πλακα ειναι οτι απο αποψη θορυβου (ενω παιζεις) ειναι πιο αθορυβο και απο τον θορυβο που κανει το L520 που εχω σε..idle! σε τι τα επεζες? για πες σπεκς? τι fps μέσα και έξω
vaggospro Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Τραγικα καλες θερμοκρασιες θα ελεγα βασικα, με εξαιρεση τον δισκο. Επαιξα χθες metro 2033 για πανω απο 2 ωρες. Μεγιστη θερμοκρασια cpu και vga στους 68 βαθμους. Και η πλακα ειναι οτι απο αποψη θορυβου (ενω παιζεις) ειναι πιο αθορυβο και απο τον θορυβο που κανει το L520 που εχω σε..idle! Οι θερμοκρασίες του δίσκου όμως?
xristoforos89 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Τραγικα καλες θερμοκρασιες θα ελεγα βασικα, με εξαιρεση τον δισκο. Επαιξα χθες metro 2033 για πανω απο 2 ωρες. Μεγιστη θερμοκρασια cpu και vga στους 68 βαθμους. Και η πλακα ειναι οτι απο αποψη θορυβου (ενω παιζεις) ειναι πιο αθορυβο και απο τον θορυβο που κανει το L520 που εχω σε..idle! Οι θερμοκρασίες του δίσκου όμως? 62 βαθμοι.
vaggospro Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Τραγικα καλες θερμοκρασιες θα ελεγα βασικα, με εξαιρεση τον δισκο. Επαιξα χθες metro 2033 για πανω απο 2 ωρες. Μεγιστη θερμοκρασια cpu και vga στους 68 βαθμους. Και η πλακα ειναι οτι απο αποψη θορυβου (ενω παιζεις) ειναι πιο αθορυβο και απο τον θορυβο που κανει το L520 που εχω σε..idle! Οι θερμοκρασίες του δίσκου όμως?62 βαθμοι.Και χωρίς βάση?!Αποστολή από το SK17i με τη χρήση Insomnia App
xristoforos89 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δεν χρησιμοποιω ποτε βασεις στα φορητα μου.
naturegodtm Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δεν χρησιμοποιω ποτε βασεις στα φορητα μου. είσαι free spirit δηλαδη άμα θέλουμε να βάλουμε και το turboboost , ή και κανα overclock στην vga , τον κάψαμε τον σκληρο>? δηλαδη άμα έχω 80 cpu , vga , θα έχω 70 στον σκληρό ?
giorginho Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δεν χρησιμοποιω ποτε βασεις στα φορητα μου. Αν ειχες δισκο στις 7200 σ.α.λ. ακριβως κατω απο ενα εκ των χεριων σου (πχ στο σημειο στηριξης διπλα στο touchpad) ισως ειχες αλλη αποψη
xristoforos89 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Κατ'εμένα παιχνίδι χωρίς εξωτερικό πληκτρολόγιο-ποντίκι δεν μπορεί να παιχτεί μιας και θα ξεστραβωθω αν είμαι στους 20 πόντους επί 2 ώρες. Όσον αφορά την βάση, το λάπτοπ το αγοράζω για να κάνω την δουλειά μου χωρίς έξτρα μπιχλιμπιδια. Αν πάθει κάτι από εκεί και έπειτα, για αυτό είναι η εγγύηση. ;-)
giorginho Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δεν αναφερθηκα συγκεκριμενα σε παιχνιδια οσον αφορα τους 7200αρηδες και επισης δεν αναφερθηκα σε πιθανοτητα βλαβης του λαπτοπ (αν δεν το καταλαβες εννοουσα οτι πολυ απλα το χερι σου δε θα αντεχει!!!). Επισης 15,6" και με χρηση on-board πληκτρολογιου ειναι αποσταση τουλαχιστον 50 εκατοστων... πιο πιθανο ειναι να στραβωθεις αν πας πιο μακρια παρα αν πλησιασεις! Τωρα αν ολες οι χρησεις απαιτουν εξωτερικο πληκτρολογιο μηπως να ξανασκεφτομασταν αν χρειαζομαστε λαπτοπ ή... desktop? ΥΓ. Το εξτρα πληκτρολογιο δεν ειναι "εξτρα μπιχλιμπιδι" οπως πχ η βαση με βαση τη λογικη σου?
george888 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Παντος με θεμα για την μπαταρια πρεπει να τις εχει τις 4 ωριτσες
vaggospro Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Παντος με θεμα για την μπαταρια πρεπει να τις εχει τις 4 ωριτσες Σε μέτρια χρήση ναι.
xristoforos89 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Παντος με θεμα για την μπαταρια πρεπει να τις εχει τις 4 ωριτσες 3.15 σιγουρα και ολη την ωρα εβλεπα βιντεο απο το youtube. Αρα χωρις βιντεο το 4ωρο το βγαζει. Κατ'εμένα παιχνίδι χωρίς εξωτερικό πληκτρολόγιο-ποντίκι δεν μπορεί να παιχτεί μιας και θα ξεστραβωθω αν είμαι στους 20 πόντους επί 2 ώρες. Όσον αφορά την βάση, το λάπτοπ το αγοράζω για να κάνω την δουλειά μου χωρίς έξτρα μπιχλιμπιδια. Αν πάθει κάτι από εκεί και έπειτα, για αυτό είναι η εγγύηση. ;-) Δεν αναφερθηκα συγκεκριμενα σε παιχνιδια οσον αφορα τους 7200αρηδες και επισης δεν αναφερθηκα σε πιθανοτητα βλαβης του λαπτοπ (αν δεν το καταλαβες εννοουσα οτι πολυ απλα το χερι σου δε θα αντεχει!!!). Επισης 15,6" και με χρηση on-board πληκτρολογιου ειναι αποσταση τουλαχιστον 50 εκατοστων... πιο πιθανο ειναι να στραβωθεις αν πας πιο μακρια παρα αν πλησιασεις! Τωρα αν ολες οι χρησεις απαιτουν εξωτερικο πληκτρολογιο μηπως να ξανασκεφτομασταν αν χρειαζομαστε λαπτοπ ή... desktop? ΥΓ. Το εξτρα πληκτρολογιο δεν ειναι "εξτρα μπιχλιμπιδι" οπως πχ η βαση με βαση τη λογικη σου? Αναφερομουν καθαρα στα παιχνιδια εγω οσον αφορα το εξωτερικο πληκτρολογιο-ποντικι. Τωρα οσον αφορα τους 7200αρηδες σε νορμαλ χρηση, συμφωνω οτι ειναι αρκετα ζεστοι και για αυτο δεν τους προτιμω κιολας. Προτιμω να δωσω κατι παραπανω για να παω κατευθειαν σε ssd. Οι 7200αρηδες ειναι μεν πιο γρηγοροι (οχι και τραγικες διαφορες), αλλα απο την αλλη προσθετουν εξτρα θερμοκρασια=θορυβος. Επισης ειναι πιο ενεργοβοροι = μικροτερη αυτονομια. ΥΓ: Η βαση υποτιθεται πως με βοηθαει να κραταω το λαπτοπ σε καλυτερες θερμοκρασιες για να μην καει καποια στιγμη. Το πληκτρολογιο απο την αλλη μου προσφερει περισσοτερη ανεση στα παιχνιδια, αρα και να το απολαμβανω περισσοτερο.
Misanthropos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 μολις εβαλα το caddy. Ακομα περιμενω να μου ερθει ο SSD για να το τεσταρω σε παιχνιδια, αλλα σε idle απο εκει που ηταν 45 βαθμους, τωρα πλεον ειναι 35. Πανευκολο να το βαλεις παντως, θελει απλα πολυ λεπτα κατσαβιδακια 1
george888 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 <p>μολις εβαλα το caddy. Ακομα περιμενω να μου ερθει ο SSD για να το τεσταρω σε παιχνιδια, αλλα σε idle απο εκει που ηταν 45 βαθμους, τωρα πλεον ειναι 35. </p> <p> </p> <p>Πανευκολο να το βαλεις παντως, θελει απλα πολυ λεπτα κατσαβιδακια</p> Ssd η msata περιμενεις;αν περιμενεις ssd γραψε θερμοκρασιες
Προτεινόμενες αναρτήσεις