xristoforos89 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 με το caddy χανουμε εγγυηση φανταζομαι ε? Αν παθει κατι, βαζεις τον δισκο στην θεση του, βαζεις και το dvd στην θεση του και ολα καλα.
naturegodtm Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 το caddy θα εχει ίδιες ταχύτητες? εγω αμα βάλω ssd που έχω έναν , θα μου καει μετα απο μήνες? παντως η ψυξη στα παιχνιδια είναι απίστευτη και χωρις βάση. δεν το έχω δοκιμασει με βαση να δω θερμοκρασια hdd κτλ..
Misanthropos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 οχι Σατα 2 μαλλον εγω σκεφτομαι caddy με hdd και ενα ssd στο msata ή στη θεση του σκληρου βασικα κυριως λογω εχοτνας ζησει ssd στον σταθερο ή διαφορα στη ταχυτητα ειναι lamborgini με ποδηλατο
Log@n Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 το caddy θα εχει ίδιες ταχύτητες? εγω αμα βάλω ssd που έχω έναν , θα μου καει μετα απο μήνες? παντως η ψυξη στα παιχνιδια είναι απίστευτη και χωρις βάση. δεν το έχω δοκιμασει με βαση να δω θερμοκρασια hdd κτλ.. Δηλαδη στα παιχνιδια, και χωρις cooling pad ποσο φτανει?
naturegodtm Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δηλαδη στα παιχνιδια, και χωρις cooling pad ποσο φτανει? σκληρος 60 , cpu γύρω στα 76 -αντε 80 , gpu πιο κάτω το θεμα είναι μονο ο σκληρος μη μας πάθει κάτι . ακομα και όταν δεν παιζω παιχνίδια , έχει σταθερα 50
Antwni Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Ναι. Εχουν μεσα και WD τρομαρα τους. Seagate δεν είναι?
naturegodtm Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 κάτω κατω έχει operating temperatures για σκληρους http://www.notebookcheck.net/SSD-versus-HDD-in-comparison.18750.0.html πειτε μου λίγο plz απο φλεξ πως πάει , εμενα έχει πανω αριστερα εκει που είναι τα f1 f2 f3 , και qwerty ,(ένα μερος του κουνιέτε αισθητα) αλλά δεν έχω προβλημα απο αποψη εργονομιας θα θέλει χοντρο caddy μαλλον με βαση δεν μου ξεπερναει τα 50 αλλα είναι κοντα , αρα οκ είναι μεχρι 50
george888 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δε νομίζω να ζήσει Είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΗ η θερμοκρασία... Κάτω από 50 έπρεπε να παίζει... Σε νορμαλ χρηση ειναι στους 42-45.Στα παιχνιδια χτυπαει 52-54 ανετα που το ξαναδοκιμασα. Με bios update δεν υπαρχει ελπιδα να δουλευει το fan σε ποιο πολλες στροφες για ριχνει την καρτα γραφοικων πιο χαμηλα;αποτι θυμαμε απο το y500 οτι εβγενε στη θεση του dvd rw ενα caddy με fan για περισοτερη δροσια,μηπως κανει και γιαυτο το μοντελο; Αποστολή από το GT-S6500 με τη χρήση Insomnia App Δεν διαβασα κατι περι εξτρα ανεμιστηριου μεσω caddy στα ξενα φορουμ.Απλα θα μεταφερθει ο σκληρος δισκος στην θεση του dvd μεσω caddy και θα ειναι οκ απο οτι διαβαζω. ή πιο απλα..εναν msata 256gb και ο 1 τερρα σε εξωτερικη θηκη. Ολο και καποια πατεντα θα κανω τον Αυγουστο μετα τις διακοπες. https://forum.lowyat.net/topic/2619081/+940Για δειτε υπαρχει εξτρα ultrabay fan.Αποστολή από το GT-S6500 με τη χρήση Insomnia App
giorginho Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 σκληρος 60 , cpu γύρω στα 76 -αντε 80 , gpu πιο κάτω το θεμα είναι μονο ο σκληρος μη μας πάθει κάτι . ακομα και όταν δεν παιζω παιχνίδια , έχει σταθερα 50 Πολυ περιεργα νουμερα.... για σκληρο και επεξεργαστη ειναι πολυ υψηλες τιμες, για καρτα γραφικων ειναι πολυ.... χαμηλες! Εχω δει καρτες να χτυπανε 100αρια!!
george888 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 σκληρος 60 , cpu γύρω στα 76 -αντε 80 , gpu πιο κάτω το θεμα είναι μονο ο σκληρος μη μας πάθει κάτι . ακομα και όταν δεν παιζω παιχνίδια , έχει σταθερα 50 Πολυ περιεργα νουμερα.... για σκληρο και επεξεργαστη ειναι πολυ υψηλες τιμες, για καρτα γραφικων ειναι πολυ.... χαμηλες! Εχω δει καρτες να χτυπανε 100αρια!!Το μονο ανεβασμενο ειναι ο δισκος ο επεξεεργαστης καρτα γραφοικων ειναι καλαΑποστολή από το GT-S6500 με τη χρήση Insomnia App
naturegodtm Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 αφου το έψαξα αρκετα σε ενα κινεζικο φορυμ, η motherboard είναι διαφορετική , σε ι5 αποτι σε i7 . αυτο γιατι λέει ο ι7 είναι 45w , ενώ ο ι5 35w. και λέει καποιος λογικα είναι εφικτο με i7-3632 qm ή 3612qm που είναι πιο οικονομικες σε καταναλωση - αποδοση.(35 w) αλλα παλι μπορει να μην είναι συμβατες βλεπω repaste τηςς thermal paste http://ideapad.it168.com/thread-2214921-1-1.html , επεσαν κατα 8-10 , οι βαθμοι. Αρα το ανοιγουμε , κολαμε thermal paste , αναβαθμίζουμε σε 3632qm ή 3612qm βάζουμε canddy , ssd , msata , και θα βαλω και λαμπακια νεον , να παει με τα καγκουρικα ηχεία που είναι δυνατα απεξω θα βαλω και στρασακια α επίσης σχετικα με την τοποθετηση του σκληρου δισκου σε λαθος σημειο , ίσως είναι λύση να γίνει καμια πατεντα , με θερμική μόνωση του σκληρου,. παντως καμια σχεση με αλλα λαπτοπ στο θεμα gaming . το μονο θεμα είναι ο σκληρος.
Log@n Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Καμια προταση για καλη βαση που να εχει το σωστο airflow για το συγκεκριμενο? Κοιταζω στην m systems που ειναι κοντα μου και με βολευει αλλα δεν εχει μεγαλη ποικιλια... αυτες οι coolermaster notepal x-lite / E1 λενε τιποτα?
naturegodtm Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 ο ssd άμα μπει σαν candy, χάνει ταχύτητα? σατα 2 είναι ο candy?
Log@n Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Site: http://forum.notebookreview.com/ideapad-essential/672557-hard-drive-heats-up-y580-3.html">Εδω λεει προς το τελος ενας που το εκανε οτι δουλευει σε SATA II 3Gb/s αλλα στην αμεσως επομενη σελιδα λεει οτι ετσι του δουλευε και στο κανονικο hdd bay
Προτεινόμενες αναρτήσεις