Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν λιγο καιρο, ετσι στο ακυρο στην οθονη πεταγε μηνυμα no signal. Βαζω-βγαζω την καρτα γραφικων, αλλα τιποτα. Κανω φορματ. Ολα μια χαρα για λιγο αλλα τωρα στο ακυρο παλι τα ιδια..Ομως σε safe mode μπαινει. Τι να ειναι;

Δημοσ.

ωραια τουλαχιστον δεν εχει προβλημα το μονιτορ σου.λοιπον οταν τον ανοιγεις ακους μπιπ ? ειτε ναι ειτε οχι για να καλυψουμε το 50% του προβληματος κανε reinstall την RAM , το CPU και την καρτα γραφικων (ξανα).και αν δεν λυθει το προβλημα τοτε φταιει η καρτα(και ας μπαινει σε safe mode)

αλλα αρχικα  κανε uninstall/install τον video card driver απο safe mode.

Δημοσ.

Cpu δεν θελω να πειραξω...καρτες και μνημες ομως οκ..αλλα το πρωι γιατι τωρα ειναι καπως αργα! :) αμα μπορεσεις ξανα κοιτα το θεμα μου :) ευχαριστω προς το παρον..ελπιζω μονο να μην φταιει η καρτουλα μου :/

ωραια τουλαχιστον δεν εχει προβλημα το μονιτορ σου.λοιπον οταν τον ανοιγεις ακους μπιπ ? ειτε ναι ειτε οχι για να καλυψουμε το 50% του προβληματος κανε reinstall την RAM , το CPU και την καρτα γραφικων (ξανα).και αν δεν λυθει το προβλημα τοτε φταιει η καρτα(και ας μπαινει σε safe mode)

αλλα αρχικα  κανε uninstall/install τον video card driver απο safe mode.

Οχι 100% αλλα απο οτι θυμαμαι τα αρχισε αυτα τα κολπακια απο οταν εβαλα νεα εκδοση απο τον driver..

Δημοσ.

Asus engtx 550ti. Οσο για τους παλιους drivers θα απεγκαταστησω τους καινουργιους απο τον πινακα ελεγχου οπως και τα προγραμματα και μετα βαζω τους παλιους;

Δημοσ.

Μήπως παίζει κατι με το monitor γιατι και εμενα ενας φίλος του κανει τα ίδια μια ανοίγει το pc και μπαίνει κανονικά στα windows αλλα η οθόνη λεει no signal μετα απο μερικές φορές ανάβει μετα ξανα σβήνει , τελικά ειναι η οθόνη γιατι το δοκίμασε με αλλη και ηταν κομπλέ οποτε για δοκίμασε αν μπορείς το monitor σου καπου αλλου η βάλε ενα αλλο στο pc σου για να αποκλείσουμε οτι ειναι η οθόνη

Δημοσ.

Δεν ξερω αμα εννοεις το ιδιο, αλλα α)σε safe mode ειναι οκ β) οταν κανω restart φτιαχνει (η μπορει να χρειαστει και 2ο restart) [μονο μην ειναι η καρτα...τσαμπα 150€ :/ ]

Δημοσ.

εγω θα πω καρτα γραφικων  γιατι και σε εμενα το εκανε  οταν εκανα φορματ, εχουμε την ειδια gtx 550 ti   απλα εμενα σταματησε και δεν συνεχισε, κι εγω τοσο την πηρα 150Ε   αν εχει εγγυηση πηγενε την πισω  αλλα το προβλημμα σου ταιριαζει με το δικο μου και σε εμενα καθως εμπαινε στα 7 εβγαζε δεν υπαρχει σημμα και μετα ερχοταν παλι 

Δημοσ.

εγω θα πω καρτα γραφικων  γιατι και σε εμενα το εκανε  οταν εκανα φορματ, εχουμε την ειδια gtx 550 ti   απλα εμενα σταματησε και δεν συνεχισε, κι εγω τοσο την πηρα 150Ε   αν εχει εγγυηση πηγενε την πισω  αλλα το προβλημμα σου ταιριαζει με το δικο μου και σε εμενα καθως εμπαινε στα 7 εβγαζε δεν υπαρχει σημμα και μετα ερχοταν παλι 

Ακριβως και εμενα... Τι εκανες λοιπον υπο αυτες τις συνθηκες;

Δημοσ.

τιποτα εφτιαξε απο μονο του,  ειπα η καρτα τελειωνει αλλα το μετανιωσε και ξαναεπανηλθε, τετοια προβλημματα ομως χτυπανε το καμπανακι για την καρτα γραφικων

Δημοσ.

Οποτε να περιμενω; Μηπως να μην την λειτουργω για λιγο καιρο και να χρησιμοποιω την on board για κανα 2 μερες;

Δημοσ.

οχι δεν παιζει ρολο να την λειουργεις μην φοβασαι αν παραδωσει πνευμα που δεν σου το ευχομαι, τοτε θα καταλαβεις οτι καηκε τελειως και δεν θα εχεις καν εικονα, δεν εχει εγγυηση καθολου;   κανενα τεστ την εκανες με κανενα 3δ μαρκ  ας πουμε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...