wosgames Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Καλησπέρα. Εχω δουλεψει με αρκετες μητρικες και (ευτυχως) δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα.Λεω να παρω καποια απο τις δυο ASUS F2A85-M Gigabyte GA-F2A85X-D3H Η Asus εχει παραπανω μονο το e-sata που χρησιμοποιω μεν αλλα δεν με νοιαζει να μου λειψει αν παω στη GIGABYTE. Θελω κυριως αν εχει ακουσει ή εχει προσωπικη εμπειρια καποιος για την ποιοτητα των δυο και αν εχει ακουσει για καποιο προβλημα,συμβατοτητας, αποδοσης κλπ... Overclock δε θα γινει πουθενα και η χρηση θα ειναι απλη. Πανω της θα βαλω: AMD A6 5400K 3.6GHZ BLACK EDITION BOX CORSAIR CMZ8GX3M1A1600C10 VENGEANCE 8GB PC3-12800 Ευχαριστω!
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 η Gigabyte είναι καλύτερη: 1) υποστηρίζει περισσότερους επεξεργαστές σε πιθανή αναβάθμιση 2) περισσότερα usb 3.0 λιγότερα usb 2.0 (asus ανάποδα) 3) περισσότερες θύρες pci (π.χ: για 2 κάρτες γραφικών) μόνο μειωνέκτιμα e-sata... που λες ότι δεν καίγεσε!
wosgames Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Μου επιβεβαίωσες την επιλογη μου Ευχαριστώ πολυ Agisilaos9!
Millennium Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Τα ίδια πράγματα υποστηρίζουν από apu εγώ βλέπω,μη σου πω η asus έχει και περισσότερους στη λίστα.Αλλά και εγώ τη gigabyte θα παίρνα μεταξύ τους. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα