margaritagr Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Πρωτα απ ολα να πω οτι φυσικα ξερω πως δε γινονται διαγνωσεις απ το ιντερνετ και θα πρεπει να συμβουλευτω ιατρο, απο κοντα. Ο λογος για τον οποιο δημιουργω το θεμα, ειναι για να δω αν εχει καποιος αντιστοιχη εμπειρια κυριως. Λοιπον.. Καποιες φορες οταν ειμαι βολτα με το σκυλο, και περπαταμε, μετα απο καποια ωρα, αλλοτε 10 αλλοτε 20-25', με πιανει ξαφνικα μια τρομερα εντονη φαγουρα ψηλα στα ποδια, και στα δυο, στο ιδιο σημειο. Μιλαμε για απιστευτη φαγουρα που σε κανει να θες να βγαλεις το δερμα σου. Το χω ξαναπαθει περυσι , και μου αρχισε και φετος. Τον χειμωνα δε θυμαμαι περιστατικο, πιο πολυ απ οταν ανοιξε ο καιρος. Δε συμβαινει καθε φορα, ουτε πολυ συχνα. Την πρωτη φορα που μου χε εμφανιστει φοραγα βαμβακερη φορμα, σημερα πχ ενα κοντο σορτσακι οποτε το σημειο ηταν ακαλυπτο. Τι με ανακουφιζει? να μπω γρηγορα στη μπανιερα και να ριξω για ωρα κρυο νερο. Ακομα και μετα απ αυτο η φαγουρα μεν περνα, αλλα για ωρα τα ποδια μου, εσωτερικα καινε. Αναρρωτιεμαι λοιπον αν καποιος εχει εμπειρια, η καποιο μελος-γιατρος , μπορει να με κατευθυνει να μου πει βασικα σε τι ειδικοτητα ν απευθυνθω? Να ναι αλλεργικο? ποιος ο αλλεργιογονος παραγοντας ομως που σχετιζεται με την κινηση ας πουμε? Δεν εχω ιδεα :/
Cossutius. Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Eρωτησεις. 1.Το σημειο ψηλά στα ποδια που αναφέρεις ειναι γυμνο? 2. Μετά από πολυ ξυσιμο βγαινουν κάτι μικρά σπιθουράκια? 3. Το δέρμα σου το ειχε δει νωριτερα ο ηλιος?? (αν ναι σε ολα αυτά, σου έχω τη λυση και ειναι απλά μια αλοιφή...εγω το παθαινω καθε καλοκαιρι στα χέρια ) Aλλη περιπτωση Ερωτησεις. 1. Το καλοκαιρι το σημειο του σωματος σου ειναι γυμνο και το χειμώνα καλυμμένο? 2. Πας βολτα το σκυλάκι σε παρκάκι με λουλουδια κτλ? Πιθανον να σε ενοχλει κάτι που σε ακουμπάει, κάποιο φυτο, κάποιο ζουζουνι της εποχης. Δεν ειναι τιποτε.
margaritagr Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Ειναι σκεψου πανω απο το γονατο στην εσωτερικη πλευρα του μπουτιου (sic ) Το χω παθει και με γυμνο ποδι (φορωντας σορτς) αλλα και φορωντας φορμα. Το χειμωνα παντα βγαινω με φορμα, με την ιδια που μου χει τυχει , οταν τη φορω κ καλοκαιρι. Οχι δε το χει δει ο ηλιος , πολλες φορες τυχαινει ενω ειμαι ολη μερα σπιτι ή αντε να το χει δει κανα 10λεπτο στη μεσημεριανη βολτα. Το σκυλο τον βγαζω μεσημερι βραδυ. Μεσημερι δε μ εχει ενοχλησει ποτε! Το βραδυ μονο. Δε πηγαινουμε σε παρκο! Περναμε απο εναν πεζοδρομο που χει κανα παρτερι αλλα συνηθως με πιανει στο γυρνα, που περπαταμε στο δρομο κ περα απ τα κλασσικα δεντρα, δεν εχει κατι αλλο. Σπυθουρακια δε βγαζει οχι. Κοκκινα μεβουν για λιγο. Σημερα σκεψου μ επιασε καθως γυρναγαμε παρα πολυ εντονα που περπαταγα κ εξυνα το ποδι μου με...κλειδι. το κανα φαινεται τοσο δυνατα, που μετα εκανε ενα πολυ μικρο σαν αιματωμα στο σημειο. Απλα πραγματικα δε μπορω να βρω τι φταιει αφου το χω παθει και με και χωρις μακρια φορμα, κ δε μου συμβαινει καθε φορα ουτε σε συγκεκριμενο σημειο της βολτας! Τι αλοιφη βαζεις εσυ?
Cossutius. Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Toτε οχι Μαργαριτα. Δεν έχει σχέση με τιποτε απο τα 2 που σου λέω. Αυτο που έχω εγω ειναι ευαισθησία στον ηλιο στα χέρια συγκεκριμένα και λίγο στα πόδια. Εμφανιζονται σπιθουράκια και έντονη φαγουρα. Υπεθεσα οτι μπορει να ηταν και σε εσένα κάτι τέτοιο. Σου προτείνω να το ελεγξεις σε κάποιον δερματολόγο να σου φυγει και η ανυσιχία. Το πιθανότερο ειναι να μην συμβαίνει κάτι. ααααααααααα...οπα...θυμηθηκα και κάτι άλλο που μου έχει συμβει στη πλάτη. Εντονη φαγουρα κάθε μέρα σε συγκεκριμένο σημείο της πλάτης. Αποδειχθηκε οτι ειναι νεκρά κυτταρα που έχουν σχηματίσει ένα πολύ μικρό ογκάκι, ανευ σημασίας (με το ζορι το κατάλαβα) και απλά δημιουργει φαγουρα. Δε μπορω να κάνω τιποτε ειπε ο δερματολόγος. Για κοιτα μηπως συμβαινει τιποτε τέτοιο... Αυτα
poulinos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 μηπως απο συνδυασμο ιδρωτα και εσωρουχου?αν και θα ηταν πιο λογικο να σε πιανει το μεσημερι με την ζεστη αλλα εν τουτοις το λεω.επειδη εγραψες ψηλα στο ποδι .δεν ξερω αν εννοεις στο σημειο που τελειωνει το ποδι.
momotis Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Zimi είπε Τελικά βρήκες που οφειλόταν? Στην αναγκη για e-προσοχη. Επεξ/σία 12 Απριλίου 2020 από momotis
Προτεινόμενες αναρτήσεις