spocky Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Εδω και καμια βδομαδα εχω το εξης προβλημα με την καρτα γραφικων μου.Οταν παιζω καποιο παιχνιδι ξαφνικα τα fps απο 60 πχ pane sto 1-5 με αποτελεσμα να κολλαει το παιχνιδι.Οταν κανω alt-tab και το ξαναφερνω fullscreen διορθωνεται.Παρατηρησα στο Afterburner οτι για εκεινο το διαστημα που κολλαει το gpu usage πεφτει απο 99% στο 20% και το memory usage απο πχ 800mb παει στα 1700mb. Eπισης σημερα παρατηρησα οτι οταν μπαινει σε sleep mode το pc η καρτα δουλευει στο full.Εκανα απεγκατασταση drivers αλλα τιποτα.Η καρτα ειναι η 7870 xfx και δεν ειναι κλοκαρισμενη. Τι λετε να φταει?
qsis Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Σε sleep θα πρεπε να σβήνει τελείως σχεδόν όλος ο υπολογιστής Πώς βλέπεις ότι δουλεύει στο 100%
overpower Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Σε sleep θα πρεπε να σβήνει τελείως σχεδόν όλος ο υπολογιστής Πώς βλέπεις ότι δουλεύει στο 100% Δεν ειπε οτι το βλεπει.
spocky Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Σε sleep mode δεν σβηνει ο υπολογιστης μου μονο σε hibernate σβηνει τελειως.Το βλεπω γιατι ακουω το fan να δουλευει στο full και οταν πατησω το mouse για να ξανανοιξει η οθονη βλεπω το afterburner να εχει full gpu usage και να πεφτει οταν ανοιξει η οθονη. Για τα κολληματα που τρωει στα παιχνιδια καμια ιδεα?Το θεμα μου ειναι οτι το εκανε ξαφνικα αυτο δεν το ειχα παντα.
qsis Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 τι να σου πω..; εμένα σε sleep όλοι οι υπολογιστές μου σβήνουν οτιδήποτε γυρνάει (ανεμιστήρες , σκληρους, ανεμιστήρες κάρτας και φυσικά την κάρτα τη σβήνουν τελείως ) μόνο η μητρική μένει αναμένη για να κρατάει ότι χρειάζεται στη ram μήπως έχει τίποτα θέματα η μητρική σου και δεν αφήνει το pc να μπει σε sleep ; και οταν πατησω το mouse για να ξανανοιξει η οθονη βλεπω το afterburner να εχει full gpu usage το afterburner και γενικά όλα τα προγράμματα όσο ο υπολογιστής σου είναι σε sleep , δε δουλεύει, το να σου δείχνει την ώρα που ξεκινάει πάλι ότι η κάρτα πήγε στο 100% μέχρι το συστημά σου να επανέλθει πλήρως (όχι συνέχεια) δεν είναι καθόλου παράξενο
spocky Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Το προβλημα με το sleep το ελυσα αλλαζοντας απο bios την S1 σε S3 state .Το δευτερο προβλημα παραμενει.Το εχω δοκιμασει στο METRO last light,deadpool και GRID 2.Παραθετω και ενα screenshot απο το GPU-z.Τα fps πεφτουν εκει που αυξανεται αποτομα το memory usage.
qsis Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 στο metro που είχα παρατηρήσει αρκετά , δεν ανέβαζε ποτέ πάνω από 700-800 MB σε χρήση μνήμης , μου κάνει εντύπωση αυτό το "άλμα" που κάνει σε σένα μήπως κάτι άλλο συμβαίνει που ίσως δεν έχει σχέση με παιχνίδια;
Millennium Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Σκάναρε και για ιούς και τρέξε και ένα hdsentinel.Το υπόλοιπο σύστημα σου από τι αποτελείται; 1
spocky Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Λοιπον μετα απο ενα scan με malware bytes και nod32 τα οποια βρηκαν καποια infected και τα καθαρισαν.Επαιξα για κανα μισαωρο Grid και Metro και δεν εχει παρουσιαστει προβλημα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα