Meraklis56 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 κατσε καλα ρε μαγκα Ελληνα εσυ. Τους πηρα τηλεφωνο πριν λιγο .ΠΑΠΑΡ@@@Σ ΕΙΝΑΙ. Τελος. ΚΑι καλα εκαναν λαθος. Παπατζηδες !!!! DELETE ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ! ΑΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΜΕ ΜΑΓΚΕΣ !! ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΑ 449 ΛΕΜΕ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ. ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 399. ΑΡΑ ΒΓΑΖΟΥΝ 100 ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. ΜΑΓΚΕΣ Στη γερμανία,στο amazon.de πάντως κοστίζει 515 Ευρώ. Και εδώ,στο πλαισιο 670. Προτιμώ να δώσω σε αυτούς 499 παρά στους άλλους 2.
spook Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Στη γερμανία,στο amazon.de πάντως κοστίζει 515 Ευρώ. Και εδώ,στο πλαισιο 670. Προτιμώ να δώσω σε αυτούς 499 παρά στους άλλους 2. που το είδες ότι το πλαίσιο το έχει στα 670; εγώ προσωπικά το βλέπω 740.
Vairas Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Στο γερμανικό skroutz εκει ψάξτε. Αποστολή από Galaxy S 3 με τη χρήση Insomnia App
stageof Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Με πήρα τηλέφωνο και εμένα στος 23:20 εχθές το βράδυ (από ένα κινητό που τελειώνει σε 135) και μου είπαν ότι είχε γινει λάθος με την τιμή και ότι η σωστή ειναι 50€ παραπανω και αν το θέλω ή να προψωρήσουν σε ακύρωση. Μεταμεσονύχτιο τηλέφωνο πάνε με τα καλά τους? Μεγάλη απάτη. Τους έκανα μια ωραία αξιολόγηση στο skroutz για να ξέρουν οι επόμενοι αλλά θα εμφανιστεί σε 10 ημέρες. 2
giorginho Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Εγω παντως δεν το βρισκω τοσο τραγικο οτι σας πηραν μεσα σε 1 ωρα απο την παραγγελια (και 23:20 αν δεν κανω λαθος δεν θεωρειται "μετα"μεσονυχτια ωρα) τηλεφωνο προφανως απο το σπιτι τους οι ανθρωποι (αλλωστε τις παραγγελιες τις κανατε κι εσεις 22:20 περιπου και ή μπορει να διαβασε και κανενα φορουμ ο ανθρωπος και να ειδε οτι 'δεν κοιμαστε'). Αν σας αρχιζε η ιδια ιστορια με το αλλο θεμα (με τις μνημες) θα λεγαμε καλο χειμωνα (και αλλες 100 σελιδες θεματος εδω, ενω αυτος τωρα ηταν πρακτικα 'στη δουλεια' τετοια ωρα για να διορθωσει τα κακως κειμενα. Δε θα τους πω και μπραβο φυσικα, απλα δε το κοβω για για καθαρη απατη και απατεωνα. +Επισης, μπορει να κλειδωσει το θεμα αμεσα 1
Vairas Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Εγω παντως δεν το βρισκω τοσο τραγικο οτι σας πηραν μεσα σε 1 ωρα απο την παραγγελια (και 23:20 αν δεν κανω λαθος δεν θεωρειται "μετα"μεσονυχτια ωρα) τηλεφωνο προφανως απο το σπιτι τους οι ανθρωποι (αλλωστε τις παραγγελιες τις κανατε κι εσεις 22:20 περιπου και ή μπορει να διαβασε και κανενα φορουμ ο ανθρωπος και να ειδε οτι 'δεν κοιμαστε'). Αν σας αρχιζε η ιδια ιστορια με το αλλο θεμα (με τις μνημες) θα λεγαμε καλο χειμωνα (και αλλες 100 σελιδες θεματος εδω, ενω αυτος τωρα ηταν πρακτικα 'στη δουλεια' τετοια ωρα για να διορθωσει τα κακως κειμενα. Δε θα τους πω και μπραβο φυσικα, απλα δε το κοβω για για καθαρη απατη και απατεωνα. +Επισης, μπορει να κλειδωσει το θεμα αμεσα εν μερη εχεις δικαιο ΑΛΛΑ ...πως αλλαξε η τιμη στα 449 ; Μονη της ; Δεν γινεται να υπαρχει BOT ! Γιαυτο λεμε οτι ειναι εν μερη παπατζηδες διοτι σου λεει ...θα παραγγειλουν καμια 20 ατομα και απο τα 20 θα ακυρωσουν τα 15 την παραγγελια αρα....499Χ15= 7485. ΚΕΡΔΟΣ ;; Τουλαχιστον 50 ευρω στο μηχανακι. Δεν ειναι και ασχημα απο ενα ΛΑΘΟΣ και καλα !!! 1
Socratis_g Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 για τα 50 ευρώ χαλιέστε? υπάρχουν πολλά μαγαζιά που πουλάνε την κινητάρα στα 500 ευρώ. http://www.skroutz.gr/s/3034682/Samsung-Galaxy-S4-I9505-16GB.html ούτε 700 ούτε 800 που ζητάνε οι κωτσοβολοπλαισιοβωνταφον.
Xero1991 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 και 499 δεν είναι λίγα? (σχετικά πάντα ) . Γιατί πάντα είχα την εντύπωση ότι έκανε 600+? Κάνω κάτι λάθος? Η απλά έπεσε τόσο η τιμή λόγω του "nexus" s4?
Moderators matrixxx Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Moderators Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Η φρασεολογια απατεωνας, παπατζης, μεγαλη απατη και αλλα χειροτερα που δεν θελω ουτε να επαναλαβω, δεν ειναι ανεκτη στο φορουμ! ΕΙΔΙΚΑ οταν προερχεται απο μελη των οποιων η ολη προσφορα και συμμετοχη ειναι να εμπορευονται μεσω αγγελιων κινητα τηλεφωνα ή και αλλα ειδη και να εχουν (μεχρι πριν λιγα λεπτα) 4-5-6-7... accounts ο καθενας! Επισης οταν καποιος πιστευει οτι ενα θεμα πρεπει να κλειδωθει ή να διαγραφει, υπαρχει ενα κουμπακι που λεγεται "αναφορα". Πατατε λοιπον αυτο το κουμπακι στο #1 ποστ του εκαστοτε θεματος και ενημερωνεται η διαχειριστικη ομαδα. Οι δημοσιες κραυγες - διαταγες με κεφαλαια ή/και κατ'επαναληψη απο τα ιδια μελη στο ιδιο θεμα πρωτον αποτελουν παραβαση κανονισμου, δευτερον δεν εχουν αποτελεσμα προς αυτη τη κατευθυνση αφου κατα πασα πιθανοτητα εκεινη την ωρα δεν τις διαβαζει καποιος που εχει τη δυνατοτητα να πραξει. Ο πολεμος των εντυπωσεων καλα κρατει... 15
Προτεινόμενες αναρτήσεις