Προς το περιεχόμενο

Galaxy s4 449!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άπαξ και είναι από ευρωπαική χώρα η εγγύηση ισχύει κανονικότατα.

Μονο αν η μαμα εταιρια εχει δωσει εντολη για πανευρωπαικη εγγυηση. Τοτε ναι ισχυει. Διαφορειτκα ψαχνεσαι με το καταστημα.

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

το εχουν παρακανει με τις σαπιες τιμες,απλα και μονο για να κανουν διαφημιση.Πλεον σε λιγο δεν θα πληρωνει κανενας για διαφημιση,θα βαζουν 2-3 προιοντα σε εξευτελιστικη τιμη για 2 μερες και μετα θα μιλανε για λαθος.Αλλα καλα κανουν,αφου κανεις δεν κανει ακτι για αυτο.

• Like 1
Δημοσ.

Προλαβα και Εκανα 2 παραγγελιες.

Ενα για εμενα και ενα για εναν φίλο.

Να δουμε τι θα γινει τη δευτερα.

Αν τις ακυρωσουν θα φανε μαυρο και 1 αστερι.

Οποτε κακο για αυτους

Δημοσ.

Προλαβα και Εκανα 2 παραγγελιες.

Ενα για εμενα και ενα για εναν φίλο.

Να δουμε τι θα γινει τη δευτερα.

Αν τις ακυρωσουν θα φανε μαυρο και 1 αστερι.

Οποτε κακο για αυτους

Σιγουρα θα τα παρεις.Υποψιν επειδη εχω φιλο με καταστημα,460 κανουν καινουργια απο Ευρωπη για Εμπορους χωρις φπα.Τωρα αυτος πως το δινει με Φπα τοσα ,ενας θεος ξερει.

Δημοσ.

Μονο αν η μαμα εταιρια εχει δωσει εντολη για πανευρωπαικη εγγυηση. Τοτε ναι ισχυει. Διαφορειτκα ψαχνεσαι με το καταστημα.

Προφανώς και καλύπτεται,το γράφει στη warranty card. :)

Δημοσ.

Προφανώς και καλύπτεται,το γράφει στη warranty card. :)

Ναι αν συνοδευει τετοια καρτα τη συσκευη δεν θα εχεις καποιο προβλημα. Δεν θα την εχουν ομως ολα.

Δημοσ.

Μόλις με πήραν τηλέφωνο από το κατάστημα (23.21)! 

Έγινε λάθος από το σύστημα. 499 είναι κανονικά. Με ρώτησαν τι θέλω να κάνω....

Δημοσ.

<p>Μόλις με πήραν τηλέφωνο από το κατάστημα (23.21)! </p>

<p>Έγινε λάθος από το σύστημα. 499 είναι κανονικά. Με ρώτησαν τι θέλω να κάνω....</p>

Είναι ανοικτό ;

Αποστολή από Galaxy S 3 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Ούτε παπατζήδες είναι που λένε μερικοί Ελληνάρες οι άνθρωποι, ούτε τίποτα!! 

Έχω ψωνίσει από αυτούς ένα Note 2 και έμεινα πολύ ευχαριστημένος.

Απλά έγινε λάθος στην τιμή στο 449-499.

Δημοσ.

@negative21  εγγραφή σήμερα 23:41

και πρώτο post για να μας πεις πόσο τέλειο είναι το μαγαζί ευχαριστούμε αλλά δεν θα παρούμε.

δες είπαμε ότι δεν είναι εντάξει, απλά ότι τέλος η διαφήμιση του συγκεκριμένου... αρκετά εμεινε στα top topics.

έγινε λάθος ευχαριστούμε για την ενημέρωση.

Δημοσ.

εγω θα ελεγα να περιμενετε κανα 2-3 εβδομαδες γιατι με το ρυθμο που πεφτει η τιμη του κινητου σε λιγο θα ειναι πολυ πιο κατω...... B)

• Like 1
Δημοσ.

εγω θα ελεγα να περιμενετε κανα 2-3 εβδομαδες γιατι με το ρυθμο που πεφτει η τιμη του κινητου σε λιγο θα ειναι πολυ πιο κατω...... B)

Δεν ειναι ακριβως ετσι φιλε...ΟΛΟΙ που εχουν GS 4 θα πανε διακοπες με τα κινητα τους. ΟΤΑΝ γυρισουν ΧΩΡΙΣ λεφτα..τοτε θα τα σφαξουν γυρω στα 380. ( ετσι εγινε και περυσι για οσους θυμουνται). Υπομονη θελει και εως τοτε κραταμε γερα με το gs 3 .

Δημοσ.

Αυτό το ξέρουμε και δεν είναι κάτι που δεν περιμένουμε. Πάντως το παρών νύμα δεν υπάρχει λόγος να είναι στις προσφορές.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...