Netrino1111 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Καλησπέρα παιδιά έχω ένα θεματάκι με την γραφικών . Ξαφνικά κράσαρε και μου έβγαλε μπλε οθόνη και αλλοιωμένα pixel ενώ στα drivers έχεις ως μπλοκαρισμένη την γραφικών υπάρχει πιθανότητα ο τεχνικός να μην πέρασε σωστά τα drivers και να κάηκε? Αν όχι τι μπορώ να κάνω για αυτό?
SPANK Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Ξανα πέρνα τους drivers για αρχή απο το site της nvidia , ποια κάρτα έχεις ?
Netrino1111 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Ξαναπέρασα τους drivers αλλά οταν ξεκηνάει παλι μου βγάζει αλλοιωμένη εικώνα στην αρχή και το σημίομα στην εικώνα που ανέβασα.Η καρτα γραφικων ειναι του Acer Aspire 5920 κάρτα Geforce 8600M GS
SPANK Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Το πρόβλημα στο έβγαλε ξαφνικά και αφου ολα δούλευαν μια χαρά ? Δοκίμασε απο safe mode να κανεις ενα full καθάρισμα απο τους drivers της nvidia αφου εκεις κανει uninstall με το Driver sweeper να φύγουν οτι κατάλοιπα υπάρχουν και μετα βάλε παλι τους drivers. Επίσης αφου βάλεις drivers δες και πως ειναι απο θερμοκρασίες η κάρτα γραφικών με το hwmonitor
Netrino1111 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Ευχαριστώ επίσης μου έβγαλε στην διαχείριση υλικού που κοίταξα το έξεις : Τα Windows διέκοψαν αυτήν τη συσκευή επειδή ανέφερε προβλήματα. (Κωδικός 43) και δεν ήταν ξαφνικό η αδερφή μου πήγε να παίξει ένα game και μετά άρχισε αυτό το κουλό... εγώ πιστεύω λόγο ότι δεν υπήρχαν σωστά drivers υπερλειτουργισε και τα κακάρωσε
poulinos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 δεν γινεται απο λαθος drivers ξαφνικα η καρτα να τα παιξε.εκτος αν καποιος εκανε overclocking που σε λαπτοπ κιολας με τους default drivers δυσκολο.επισης ειπες την μαγικη λεξη.ενα λαπτοπ ACER δυστυχως.
TEOKOS Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Και acer να μην ηταν οι mobile 7600 και 8600 καποια στιγμη τα φτηνουν. Google it 1
Thanos1972 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Και πολυ αντεξε για 8 σειρα σε laptop.ειχαν προβλημα απο το εργοστασιο αυτες. 1
SPANK Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Τελικά πέθανε τελείως η καρτούλα ? Εγω παντως με acer μεχρι σήμερα αντέχει ακομα μετα απο πολλες κακουχίες αλλα εχει amd κάρτα
AiWaaa Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 δεν γινεται απο λαθος drivers ξαφνικα η καρτα να τα παιξε.εκτος αν καποιος εκανε overclocking που σε λαπτοπ κιολας με τους default drivers δυσκολο.επισης ειπες την μαγικη λεξη.ενα λαπτοπ ACER δυστυχως. Μια χαρά είναι τα acer Eχω ενα 4ετιας δεν έχει πάθει το παραμικρό μετά απο καθημερινό λιώσιμο 4 χρόνων σε games και ένα ακόμα 7 χρονών το οποίο λειτουργεί κανονικα και ας ειναι κομμένο στα 2 Στο θέμα μας τώρα η καρτούλα σου ίσως έχει παραδώσει πνεύμα.
Netrino1111 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 παιδιά το laptop ήταν μια χαρά μονο ο σκληρός είχε πεθάνει η κάρτα ήταν πένα και με την παστα της. μετά το format έγινε με την μια αυτό για αυτό έχω σαλτάρει...
ca6mio Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Η καρτα σουυ εχει προβλημα με το τσιπακι της. Εχει ξεκολλησει καποια επαφη λογω υπερθερμανσης. Το οτι εγινε μετα το φορματ δεν ειναι τυχαιο. Τοσα χρονια ειχες εναν παλιο driver και μετα το φορματ εβαλες τον πιο προσφατο που προφανως σου ζορισε την καρτα. Αν εχεις και βουλωμενο εξαερισμο...
fallen4ngel Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 R.I.P η 8600, δεν πειραζει και πολυ αντεξε.Αν κανεις τον κοπο να δεις στο Google ολες αυτες ειχαν προβληματα με τις θερμοκρασιες.
rfc Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Τελικά πέθανε τελείως η καρτούλα ? Εγω παντως με acer μεχρι σήμερα αντέχει ακομα μετα απο πολλες κακουχίες αλλα εχει amd κάρτα Και εγω εχω ενα 5742G με amd καρτα πανω και μου εχει βγει μαγικο.
SPANK Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Και εγω εχω ενα 5742G με amd καρτα πανω και μου εχει βγει μαγικο. Βασικά ειναι μαλλον μην σου τύχει , σε τι κομμάτι θα πέσεις ανεξάρτητα της χρήσης που θα του κανεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα