Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτές τις αρλούμπες άκουγα περι overkill σε μικρές οθόνες και πήγα και πήρα την 6850 πριν καιρό και δεν πήγαινε βήμα ούτε σε ανάλυση 1366χ768 και 19άρα οθόνη.Μιλάω πάντα σε max ρυθμίσεις και antiialiasing που μου αρέσει να παίζω.Οπότε ψαχτείτε καλύτερα πρώτα και μετά πετάχτε αρλούμπες.

Αφου ακουγες τις αρλουμπες τοτε γιατι μπηκες σε φορουμ να ρωτησεις?επρεπε να ψαχτεις μονος σου ειτε απο το ιντερνετ ειτε με αγορα των καρτων και να εβλεπες τι σε ικανοποιει.

οταν ειχε βγει η 6850 δεν νομιζω να υπηρχε καλυτερη vfm καρτα για να αγορασεις στην αναλυση σου.ετσι δεν ειναι?

Δημοσ.

Αφου ακουγες τις αρλουμπες τοτε γιατι μπηκες σε φορουμ να ρωτησεις?επρεπε να ψαχτεις μονος σου ειτε απο το ιντερνετ ειτε με αγορα των καρτων και να εβλεπες τι σε ικανοποιει.

οταν ειχε βγει η 6850 δεν νομιζω να υπηρχε καλυτερη vfm καρτα για να αγορασεις στην αναλυση σου.ετσι δεν ειναι?

αυτό κάνω πλέον,ψάχνομαι μόνος μου και δεν εμπιστεύομαι τον κάθε άσχετο που το παίζει ξερόλας.To πρόβλημά μου δέν ήταν με αυτούς που λέγαν την 6850 vfm όπως λές αλλα με αυτούς που την χαρακτήριζαν overkill για μικρές αναλύσεις.Τέλος πάντων για να μήν χαλάμε το post του παιδιού,τον συμβουλεύω στα λεφτά που διαθέτει να πάρει 650τι αλλά να μήν παραμυθιάζεται οτι θα παίζει άνετα με μεγάλες ρυθμίσεις όπως την πάτησα εγώ,και τις μεγάλες οθόνες να τις ξεχάσει με κάρτες αξίας 150ευρώ.

Δημοσ.

For the records,Asus 650ti boost στα 1080p

Tomb Raider-Ultimate settings/Fxaa/No TressFx 47fps

Metro Last light -Very high Settings/Very High Tess/No AA 33fps

Bioshock Infinite - Maxed Out/Dof Enable 43fps

Απλα για να εχει μια εικονα οσο αφορα για την αγορα 650ti boost.

Δημοσ.

αυτές τις αρλούμπες άκουγα περι overkill σε μικρές οθόνες και πήγα και πήρα την 6850 πριν καιρό και δεν πήγαινε βήμα ούτε σε ανάλυση 1366χ768 και 19άρα οθόνη.Μιλάω πάντα σε max ρυθμίσεις και antiialiasing που μου αρέσει να παίζω.Οπότε ψαχτείτε καλύτερα πρώτα και μετά πετάχτε αρλούμπες.

άμα δε τραβούσε η 6850 σε αυτή την ανάλυση κάτι γινόταν λάθος από μέρους σου 

επίσης κι εμένα μου αρέσει το ΑΑ, αλλά με καμιά κάρτα πρακτικά δε μπορείς με τέρμα ρυθμίσεις να έχεις και 4ή 8x ssaa σε συγκεκριμένα παιχνίδια και υπάρχουν benchmarks που το αποδεικνύουν αυτό και με πράσινες και με κόκκινες :)

Tomb Raider-Ultimate settings/Fxaa/No TressFx 47fps

πχ... unplayable με 4xssaa  σε 1080 με όποια κάρτα υπάρχει στο εμπόριο μέχρι 400-400+ ευρώ (μη σου πω και 500-600 πριν λίγο καιρό και ίσως ακόμα) 

οπότε τα φίλτρα στο τέρμα δεν είναι βασικό κριτήριο αν τραβάει ή σέρνεται, ούτε οι nvidia τα πάνε καλύτερα με αυτά τέρμα 

Δημοσ.

Φυσικά και κάτι έκανε κάτι λάθος ο JimRdesign που είναι σχετικός.Την 6850 την είχα σε οθόνη με 1680x1050 και έτρεχε αξιοπρεπέστατα και αρκετούς σύγχρονους τίτλους.Πρότεινε 6850 κανείς;

Δημοσ.

Φυσικά και κάτι έκανε κάτι λάθος ο JimRdesign που είναι σχετικός.Την 6850 την είχα σε οθόνη με 1680x1050 και έτρεχε αξιοπρεπέστατα και αρκετούς σύγχρονους τίτλους.Πρότεινε 6850 κανείς;

μάλλον έκανα λάθος που πήρα την κάρτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...