Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια θα ηθελα τα φωτα σας σχετικα με την αγορα μιας καρτας γραφικων για να μπορω επιτελους κ γω να παιζω κανα παιχνιδι της προκοπης...Το μπατζετ ειναι εως 150 ευρω κ τα χαρακτηριστικα του υπολογιστη ειναι:

-i3-3220 3.30ghz

-Τροφοδοτικο inter-tech Nitrox FP-750w modular V2.2

-Memory kingston DDR3 4GB 1333MHZ

-Motherboard Gigabyte H77-D3h

-Philips 190SW (1440x900@60Hz)

-Hard disk Samsung SSD 840 series 120GB

ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

Αυτές : http://www.skroutz.gr/s/3348305/Sapphire-Radeon-HD7790-2GB-OC-FleX-Edition.html ή http://www.skroutz.gr/s/3078865/Gigabyte-GeForce-GTX650-Ti-Boost-2GB-OC.html είναι λίγο πάνω απο το μπατζετ σου. Τι παιχνίδια παίζεις συνήθως;

Σ αυτή την τιμή (164) δεν παιζει η 7790.υπάρχει και η 650ti boost στα 154 και η 7850 περιπου στα 170 οποτε καταλαβαινεις οτι υπαρχουν πολυ καλυτερες λύσεις....

Στα 150 η 650ti boost ειναι η προριμότερη....

• Like 1
Δημοσ.

@prospector8  Έχει μόνο 1gb μνήμη,  σε τέτοια εποχή ακόμα και την 7790 να πάρεις πρέπει να έχει τουλάχιστον 2gb .

Δημοσ.

@prospector8  Έχει μόνο 1gb μνήμη,  σε τέτοια εποχή ακόμα και την 7790 να πάρεις πρέπει να έχει τουλάχιστον 2gb .

διαφωνώ εγώ πιστεύω οτι απο την 7870 (μιας και μιλάς για atiκαι πάνω πρέπει να κοιτάς για 2gb.....με χαμηλότερες κάρτες μια χαρά κάνεις την δουλειά σου και με 1gb

Δημοσ.

Ανάλογα και τα παιχνίδια και τις απαιτήσεις είναι αυτά.

Overkill θα είναι έτσι και αλλιώς οι περισσότερες κάρτες με αυτή την οθόνη,τσάμπα τα λεφτά.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ανάλογα και τα παιχνίδια και τις απαιτήσεις είναι αυτά.

Overkill θα είναι έτσι και αλλιώς οι περισσότερες κάρτες με αυτή την οθόνη,τσάμπα τα λεφτά.

αυτές τις αρλούμπες άκουγα περι overkill σε μικρές οθόνες και πήγα και πήρα την 6850 πριν καιρό και δεν πήγαινε βήμα ούτε σε ανάλυση 1366χ768 και 19άρα οθόνη.Μιλάω πάντα σε max ρυθμίσεις και antiialiasing που μου αρέσει να παίζω.Οπότε ψαχτείτε καλύτερα πρώτα και μετά πετάχτε αρλούμπες.

Δημοσ.

αυτές τις αρλούμπες άκουγα περι overkill σε μικρές οθόνες και πήγα και πήρα την 6850 πριν καιρό και δεν πήγαινε βήμα ούτε σε ανάλυση 1366χ768 και 19άρα οθόνη.Μιλάω πάντα σε max ρυθμίσεις και antiialiasing που μου αρέσει να παίζω.Οπότε ψαχτείτε καλύτερα πρώτα και μετά πετάχτε αρλούμπες.

Δεν νομίζω φίλε μου, να σου πρώτεινε κανείς 6850 για να παίζεις με full ρυθμίσεις/antialiansing έστω σε hd ανάλυση σαν την δικιά σου.

Οταν λέει overkill ο millenium, εννοεί οτι οι καρτούλες ενώ θα είχαν ένα αξιοπρεπέστατο αποτέλεσμα σε full hd, θα υποχρεωθούν απλά να δουλέψουν σε μικρότερη ανάλυση, που έχει τρομερή διαφορά σε απεικόνιση απ'οτι η full hd.

Το antialiansing, ιδιαίτερα σε μεγάλα ποσά, γονατίζει πολύ περισότερο την κάρτα απ'οτι η μεγαλύτερη ανάλυση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...