Προς το περιεχόμενο

Usb Hub MACALLY 4port + power adapter [expired]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οτι λεει ο τιτλος

Το σημαντικο ειναι οτι ειναι usb hub με εξωτερικη τροφοδοσια για οπου χρειαζεται ..και σε τετοια τιμη δε βρισκεις ευκολα τετοιο προιον. Το εχω και ειναι πολυ καλο

http://www.public.gr/product/perifereiaka/usb-devices/usb-hub-devices/hub-usb-macally-4port-power-adapter/prod511075/

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Σιγά την τιμή, με άλλα τόσα παίρνεις 16 gb μνήμες.

Ή 2 κιλα φυστικι αραπικο.  :huh:

• Like 5
Δημοσ.

Είναι μην ποσταρουμε κάτι από public εδώ μέσα ....μετά οι παραγγελίες αρχίζουν η μια μετά την άλλη ( το χέρι πάει μόνο του δεν ελέγχετε ποια !!) και τσουπ προσωπικά εξαντλημένο !  Ευχαριστούμε pub..

πάντως  matrixxx τσάμπα το παίρνεις το φιστίκι    :-D μάλλον έχεις ειδικές τιμές για mod  :confused:

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

πάντως  matrixxx τσάμπα το παίρνεις το φιστίκι     :-D μάλλον έχεις ειδικές τιμές για mod  :confused:

Παντα ακριβοτερα ψωνιζει ο mod. Σε σενα για παραδειγμα θα δωσουν 3 με αυτα τα λεφτα: 

http://www.food4all.gr/index.php?route=product/product&product_id=78

• Like 1
Δημοσ.

Το πήρα πριν καμιά βδομάδα. Βέβαια η τιμή στο Public δεν φαινόταν ως προσφορά, δεν αναγραφόταν κάποια έκπτωση, αλλά όντως 5€ και με τροφοδοτικό (ναι έχει) είναι πολύ καλή μιας και συνήθως αυτά ξεκινάνε από τα 10€. Είναι ωραίο hubάκι και αν τίποτα το ξανά βάλει πάρτε το.

Δημοσ.

οπως ειπα και εγω επειδη το εχω παρει ναι εχει..εχω βαλει αρκετους δισκους usb powered πανω σε media player και χρειαζοταν usb hub με ενισχυση

αν το ξαναβρειτε χτυπηστε το

Δημοσ.

Κατι τετοιο
Απλα του public ειναι επωνυμο και η τιμη αγορας ειναι 20€ , ενω το συγκεκριμενο (που ειχα βαλει και εγω στο ματι ωσπου βρηκα το αλλο) ειναι κινεζια

Δημοσ.

20€ πλέον δεν αξίζει κανένα hub που γράφει USB 2.0.

Τώρα το Κινέζικο από το eBay είναι μια κάποια επιλογή αν ψωνίζεις από το eBay. Κοιτώντας μόνο τα Ελληνικά μαγαζιά τα 5€ του Macally ήταν ότι καλύτερο ΜΕ τροφοδοσία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...