Προς το περιεχόμενο

IPhone 3Gs Jailbreak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν θες να πας στην 6.1.2 στην 5.1.1 στην 4.0.1 θα πρέπει να έχεις κάνεις jailbreak την συσκευή μία φορά σε μία από αυτές τις εκδόσεις και να έχεις σώσει τα shsh blobs με το tiny umbrella.

Αν δεν το έχεις κάνει ποτέ jailbreak τότε δεν μπορείς να το κάνεις παρά μόνο στην τελευταία έκδοση που είναι η 6.1.3. Μπορείς να το κάνεις jailbreak στην έκδοση που είσαι τώρα αλλά δεν θα έχεις icloud δεν θα έχεις viber (4.3), whatsapp (4.3), skype (ios 5), shazam (ios 6), instagram (ios 5.1.1) που στην καλύτερη των περιπτώσεων θα θέλουν ios 4.3 

Τόσα χρόνια το έχετε το κινητό γιατί το παρατήσατε χωρίς αναβαθμίσεις? Και αφού δεν είχατε σκοπό να χρησιμοποιήσετε όλα τα ωραία features του iphone γιατί πήρατε iphone.

Σαν όλες τις γκόμενες εδώ στο γραφείο που έχουν 4άρια και 4sάρια και το έχουν μόνο για sms (και παραπονιούνται που δεν έχει αναφορά παράδοσης)

Never jailbroken ? = Only 6.1.3. η οποία είναι και η τελευταία αφού το ios 7 θα βγεί μόνο σε 4 , 4s και 5.

Δημοσ.

Ακριβώς αυτό το είχε η γυναικα του και τώρα το πήρε αυτός μιας και δεν πολύ ασχολείται.

Δηλαδή η πάω στην 6.1.3 και τα έχω όλα αλλα έχω το jailbreak που άμα κλίση η συσκευή πρέπει να το ξανακάνω(απότι κατάλαβα) κάνω jailbreak σε αυτήν που είμαι και χάνω πράγματα.

Εσύ τι προτείνεις να κάνω ? δηλαδή αν ήσουν στην θέση μου τι θα έκανες ? για να ξέρεις ο αδερφός μου δεν πολύ ασχολείται απλά θέλει να ο σπάσει για είναι λίγο πιο free το iphone όπως να βάζει ηχους κλήσης και τέτοια δεν είναι ότι θα χρησιμοποίηση skype viber ktlp  απλά ΜΠΟΡΕΙ να παίξει κάνα παιχνιδάκι τίποτα τέτοιο

Δημοσ.

προτείνω να μην το κάνει jailbreak. αν θέλει viber και τέτοια τα περισσότερα είναι δωρεάν.

το whatsapp έχει 79 λεπτά

και το shazam αν και έχει 5 ευρώ περίπου υπάρχει άξιος αντικαταστάτης δωρεάν κιόλας το soundhound.

viber δωρεάν , skype δωρεάν

αν θα βγει untethered jailbreak το κάνει τότε χωρίς να χάσει τίποτα.

Δημοσ.

δηλαδή λες να το πάω στον 6.13 και να μην κάνω τίποτα.
Αν κάνω jailbreak και το κινητό κλίση τι γίνετε ?
και κάτι άλλο που στην ουσία είναι ένα από τα πράγματα που ενδιαφέρει τον αδερφό μου υπάρχει τρόπος να αλλάξεις ήχο κλίση χωρίς jailbreak?

Δημοσ.

ναι να μην κάνει τίποτα.

αν κάνεις jailbreak και το κινητό σου σβήσει όταν το ανοίξεις δε θα δουλεύουν κάποια πράγματα όπως το cydia , το safari και άλλα. Θα πρέπει να το συνδέσεις στο pc να το βάλεις σε dfu mode και να πατήσεις just boot στο redsn0w για να ξεκινήσει το κινητό και να δουλεύουν όλα σωστά.

ringtones στο κινητό μπορείς να βάλεις χωρίς να το κάνεις jailbreak. μπορείς και μέσα από το itunes και με διάφορες εφαρμογές. ορίστε οκτώ δωρεάν. http://ipod.about.com/od/bestiphoneapps/tp/5-Free-Iphone-Ringtones-Apps.htm

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Είσαι σίγουρος γι'αυτό που λες sotris? Για να έχει την 3.0 που έλεγε στο αρχικό ποστ αυτό σημαίνει ότι το τηλέφωνο είναι παλιό και old bootrom, που σημαίνει ότι θα έχει untethered jailbreak στην 6.1.3. 

Φίλε μου αμα θέλεις ξαναπόσταρε και θα σου πώ τί να κάνεις. Αυτό με το old/new bootrom αν θες μπορείς να το τσεκάρεις κατεβάζοντας στον υπολογιστή το iBoot και συνδέοντας το τηλέφωνο, και πατάς το κουμπί και σου λέει αν είναι old ή new bootrom. Βέβαια είμαι σχεδόν σιγουρη ότι είσαι old αν κρίνουμε από το software που λες ότι έχει μέσα. Αλλά δες το και μετά τα ξαναλέμε. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...