bele Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Γεια σε ολους. Εχω το παραπανω τηλεφωνο με android 2.3 και οταν γραφω μηνυματα δεν μπορω να το γυρισω σε ελληνικους μικρους χαρακτηρες. Μπορω να γραψω ελληνικα μικρα στις επαφες, στις σημειωσεις και στα πεδια αναζητησης αλλα οχι στα sms. Ειναι καποια ρυθμιση που μου διαφευγει επειδη δεν εχω πολυ εμπειρια με smartphones και samsung; Να πω οτι εχει γινει root αν σας ενδιαφερει. Ευχαριστω!
manos08 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 φίλε το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με το δικό μού(χωρίς να το εχω κάνει root) οπότε μάλλον πρόκειται για κάποιο bug,υπομονή μήπως λυθεί με κάποιο μελλοντικό update Αποστολή από το GT-S6500 με τη χρήση Insomnia App 1
vrwmiaris Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 πίσα ίσα αυτό είναι καλό γιατί δεν σε χρεώνει παραπάνω από ένα μήνυμα όταν γράφεις με κεφαλαία 1
mvaggel Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δοκίμασε το Go SMS Pro (free είναι)... Και στο Galaxy S2 η μαμά sms app δεν γράφει πεζά ελληνικά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα