Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για τον επεξεργαστή που ρωτάς είναι αναλόγως τα προγράμματα που θες να ασχοληθείς.Εγώ θα πήγαινα στη σύνθεση του f1vettel και θα κανόνιζα για μια οθόνη αργότερα.

• Like 1
Δημοσ.

Διάβασα σε διάφορα σχόλια ότι οι AMD επεξεργαστές έχουν ένα θεματάκι με την κατανάλωση ρεύματος. Με τον συγκεκριμένο που πρότεινε ο Vettel υπάρχει περίπτωση να αντιμετωπίσω κανένα πρόβλημα τέτοιου είδους; Γιατί όσο να ναι και το τελευταίο ευρώ στον λογαριασμό μετράει.

Δημοσ.

Οκ ευχαριστώ πολύ. Από ότι φαίνεται μάλλον το <<σύστημα >> που πρότεινε ο Vettel θα παραγγείλω. 

Δημοσ.

ελεγα να μην ανοιξω νεο θεμα γι'αυτο που θα ρωτησω.

σχετικα με τα ετοιμα turbo x desktop k laptop ηθελα να ρωτησω,τοσο χαλια ειναι οσο

λενε μερικοι? δλδ αν ηθελα εναν υπολογιστη για τα βασικα (ιντερνετ κ κανα παιχνιδακι,καμια ταινια,μουσικη κτλ),

τι μου προτεινετε?ετοιμο ή να κανω μια συνθεση δικη μου? turbo x ουτε συζητηση ε?

βασικα ειμαι ασχετος απ'αυτα,για συνθεση δικη μου... θελω βοηθεια. κ ενα λαπτοπ για την ιδια ακριβως δουλεια

με το desktop θελω.ειδικα για λαπτοπ χαθηκα λιγο στο ψαξιμο.για υπολογιστη με 400 ευρω κ λαπτοπ με 350

εχετε να μου προτεινετε κατι.επισης βλεπω που προτεινετε μερικοι το e shop,τοσο καλο κ οικονομικο ειναι? σορυ guys,ξερω κουρασα!

Δημοσ.

Να κάνεις ένα θέμα συμπληρώνοντας την φόρμα . Εγώ θα σου πρότεινα να μην πάρεις έτοιμο desktop/laptop απο turbo x , υπάρχουν καλύτερες επιλογές. Υπάρχουν καλύτερες επιλογές και από το e-shop. Εξαρτάται από το που μένει αυτός που ζητάει την σύνθεση. Όπως και να το κάνεις είναι καλό να έχεις τεχνική υποστήριξη στο μέρος που μένεις.

Δημοσ.

ευχαριστω για την απαντηση vtester.

το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να διαθεσω πανω απ'αυτα που προαναφερα κ

βρηκα κατι οικονομικες λυσεις στο πλαισιο.θα κοιταξω τωρα κ στο eshop,αλλα μαλλον

θα ηταν καλυτερα να εκανα μια φορμα οπως μου ειπες.

Δημοσ.

Κοιτα αν δεν ασχολεισαι και δεν διαθετεις πολλα λεφτα(πχ 400) τοτε και να παρεις ετοιμο pc δεν τρεχει τιποτα.Τωρα απο 600-650 και πανω αν διαθετεις μονο για κουτι τοτε πιστευω οτι αξιζει να ασχοληθεις λιγο παραπανω γιατι περνεις κατι πολυ καλυτερο απο τα ατοιμα που σου πλασαρουν.Συγκεκριμενα το πλαισιο δεν εχει μεγαλη ποικιλια σε πολλα πραγματα και γιαυτο στα ετοιμα σου πλασαρει μονο ενα καλο cpu και μια μετρια καρτα γραφικων και τα υπολοιπα ειναι συνηθως Turbo X...

Δημοσ.

τουλάχιστον αν πάρεις κοίτα να μην είναι η μητρική turbo x και να αλλάξεις το τροφοδοτικό με κάποιο καλό (άλλαξε δλδ το turbox)

Δημοσ.

Συμπληρωσε την φορμα αν και για ενα αξιοπρεπες desktop που βλεπω και απο αλλα post βλεπω να πηγαινει στα 500-530.Τωρα για τοσο φτηνο laptop ισως να θες να κοιταξεις και κατι σε tablet μιας και υπαρχουν αξιολογες επιλογες μετα λεφτα αυτα.

Δημοσ.

Μια τελευταία ερώτηση επειδή δεν έχω ιδέα. Με αυτά που μου πρότεινε ο vettel στο 2ο μήνυμα, τι DVD recorder ταιριάζει (από το e-shop κατα προτίμηση)? Δεν με ενδιαφέρει αν θα είναι καλό η όχι, απλά το χρειάζομαι που και που. Ευχαριστώ και πάλι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...