sakis13sakis Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 ρε παιδια εχω βαλη αυτα τα δυο παιχνιδια FIFA 13 και BF3 στον υπολογιστη μου πιγα τορα να τα βαλο στον υπολγιστη του αδερφου μου και μου λεη οτι ο κοδικος εχει χρησιμοποιηθη βαζω το δικο μου origin ονομα και συνδεομαι και μου λεη παλι το ιδιο τα παιχνιδια μονο σε ενα υπολογιστη μπορουμαι να τα παιξουμαι?
SOADNICK Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 1)Απλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο από ένα origin (account) δηλαδή, δεν γίνεται και εσύ και ο αδερφός σου να παίζετε ταυτόχρονα, όποιος θέλει να παίξει μπαίνει στο origin, ενώ ο άλλος το κλείνει. 2)Κάνε κάτι με τα ορθογραφικά.
sakis13sakis Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 φιλε με το ιδιο origin (account) μπαινο αλα μου λεη οτι δεν εχο τα παιχνιδια και μονο απο ενα υπολγιστη
SOADNICK Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Μήπως ενώ έμπαινες στο origin σου από το pc του αδερφού σου, είχε μείνει ανοικτό το origin στο δικό σου pc?
SOADNICK Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Τι να σου πω, αν δεν βρεις λύση εδώ, μίλα με το support της ΕΑ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα