MiJ16 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 33€ διαφορά,με άλλη cpu,ανάλυση,μπαταρία,Bluetooth,extra,δεν τα λες και ασύγκριτα απ'ότι μου είπε χρήστης έχει και gps πρέπει όμως να έχει μεταφορικά από chinavasion,αν ξέρει κάποιος ας μας πει. Τους έστειλα mail, οτι σε περίπτωση που δεν έχει GPS να ακυρώσουν την παραγγελία. Δεν το είχα προσέξει... Τι ώρες ανοίγουν τα κινεζομάγαζα, να τους το στείλω και σε chat, μη κάνουν καμιά μαλακία και μου το στείλουν. Υπάρχει δυνατότητα στο paypal να παγώσω την πληρωμή;
DIGITHEOS Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 αυτό το site είναι αξιόπιστο? 2-3 παραγγελιες που ειχα κανει παλιοτερα ,εκτος οτι αργησανε σε λογικα πλαισια (20-25)μερες δεν ειχα κανενα αλλο προβλημα.... και να ρωτησω και κατι για μενα ,το registered airmal του geekbuying με τι ειναι ,china post η singapure post??? αν εχει παρει δεμα καποιος με αυτον τον τροπο ας μου πει παρακαλω... 1
mindtrapper Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Βλέπε MHL: http://en.wikipedia.org/wiki/Mobile_High-Definition_Link Παραδείγματα Snapdragon κινητών με MHL: Xiaomi MI-2 & Xiaomi MI-3 Για να συνδεθούν με TV απαιτείται αντίστοιχο καλώδιο, όπως: http://www.magicbazaar.net/en/eur/accesories/accessories-Xiaomi-Mi2S/Xiaomi-Mi2-Mi2S-MicroUSB-HDMI-Cable-MHL Thanks δεν το είχα ψάξει γι αυτό το πρότυπο. Αχ, αυτό το Mi2 με στοιχειώνει, έχει ότι θέλω και είναι και σχετικά παλιό. Δεν ξέρω τι να κάνω, να το πάρω καινούργιο, μεταχειρισμένο ή να περιμένω καινούργια Snapdragon από Xiaomi;
snapy13 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) και να ρωτησω και κατι για μενα ,το registered airmal του geekbuying με τι ειναι ,china post η singapure post??? αν εχει παρει δεμα καποιος με αυτον τον τροπο ας μου πει παρακαλω... Singapore και η συσκευασια του geekbuying δεν παιζεται !!! Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2014 από snapy13
DIGITHEOS Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Singapore και η συσκευασια του geekbuying δεν παιζεται !!! ευχαριστω φιλε μου...
tpapage Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Φίλοι καλησπέρα. Μετα από πολλές ώρες διάβασμα εδώ και σε άλλα φορουμ, μπορώ να πώ οτι έχω χάσει την μπάλα! Ψάχνω για ταμπλετ στις 8 ιντσες μέχρι 120 -130 ευρώ (προς τα κάτω θα ήταν καλήτερα!) ;Eχω δεί τα Chuwi V88 και ONDA V812 Μπορείτε να μου προτείνετε κάτι?
vizolover Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Φίλοι καλησπέρα. Μετα από πολλές ώρες διάβασμα εδώ και σε άλλα φορουμ, μπορώ να πώ οτι έχω χάσει την μπάλα! Ψάχνω για ταμπλετ στις 8 ιντσες μέχρι 120 -130 ευρώ (προς τα κάτω θα ήταν καλήτερα!) ;Eχω δεί τα Chuwi V88 και ONDA V812 Μπορείτε να μου προτείνετε κάτι? Έχω το chuwi και είμαι πολύ ευχαριστημένος, αλλά έχω διαβάσει πως πολλά έχουν προβλήματα με τη φόρτιση http://www.insomnia.gr/topic/487388-chuwi-v88/page-4?do=findComment&comment=52585724
coolerman Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Φίλοι καλησπέρα. Μετα από πολλές ώρες διάβασμα εδώ και σε άλλα φορουμ, μπορώ να πώ οτι έχω χάσει την μπάλα! Ψάχνω για ταμπλετ στις 8 ιντσες μέχρι 120 -130 ευρώ (προς τα κάτω θα ήταν καλήτερα!) ;Eχω δεί τα Chuwi V88 και ONDA V812 Μπορείτε να μου προτείνετε κάτι? pipo U8 sale
atonioz Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα, αν έχει κάποιος το Lenovo a660 και γνωρίζει από root/flash και γενικά ασχολείται και δεν βαριέται να με βοηθήσει μπορεί να μου στείλει στο inbox ? Το έχω πάρει από minideal το καλοκαίρι και τρώει σκάλωμα σε συγκεκριμένα σημεία και κάνει ρεσταρτ. Όχι συνέχεια αλλά όσο να ναι είναι εκνευριστικό. Καθώς δεν έχω δει κάποιος άλλος να έχει το συγκεκριμένο πρόβλημα κοιτάω να δω τι άλλο μπορώ να κάνω αφού factory settings κλπ τα έχω δοκιμάσει. Ευχαριστώ
tpapage Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Ευχαριστώ vizolver για την άμεση απάντηση. pipo U8 sale Τελικά κατέληξα σε αυτό! Φαινεται πολύ καλό και έκανα την παραγγελία.
xipnios Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 καλημερα μηπως εχει παραλαβει κανεις κατι που παρηγειλε μετα τις 5 δεκεμβρη απο τα γνωστα κινεζικα καταστηματα με δωρεαν μεταφορικα; Γιατι με την deutchepost εχει κολησει στην σιγκαπουρη κατι που εχει σταλει απο τον Οκτωβρη.
mtzs Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα, αν έχει κάποιος το Lenovo a660 και γνωρίζει από root/flash και γενικά ασχολείται και δεν βαριέται να με βοηθήσει μπορεί να μου στείλει στο inbox ? Δεν το εχω αλλα λογικα εδω θα βρεις λυση σε αυτο που ζητας http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=362582
lefta_yparxoun Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Ευχαριστώ vizolver για την άμεση απάντηση. Τελικά κατέληξα σε αυτό! Φαινεται πολύ καλό και έκανα την παραγγελία. Από που το παρήγγειλες; είναι αξιόπιστο το dealsprime.com ;
SpirtouLisS Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 να ρωτησω πως παραγγελνετε απο κινα ταμπλετες και δε φοβαστε τελωνειο... Ειδικα τις ακριβες πανω απο 100 ευρω. ξερω ερχονται με απλο ταχυδρομειο κτλ αλλα προσωπικα το σκεφτομαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις