captnemo Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Φιλε μου η μαρκα ειναι ...cheerlink !!! Ακομα και εγω που ασχολουμαι με κινεζικα δεν την εχω ακουστα.Παρε κατι που να ειναι γνωστη κινεζικη φιρμα οχι οτι να'ναι. Σωστά τα λες και σε ευχαριστώ,αλλά τα χρήματα; Αυτό έχει κάποια στάνταρ που θέλω(10"-GPS,Bluetooth) και στα χρήματα αυτά δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο... Ίδωμεν...
lefta_yparxoun Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 To THL w100 αξίζει ή είναι προτιμότερο ένα Moto G; Eπίσης το site αυτό είναι έμπιστο; http://www.e-smartbuy.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=2163&category_id=187&option=com_virtuemart το w100s είναι αρκετά καλό, υστερεί στο μοτορόλλα στη φωτογραφία και στο gps αλλά όχι μεγάλη διαφορά. Ακόμη το μοτορ έχει τεράστια μπαταρία αλλά δεν παίρνει επέκταση μνήμης. Σκέψου λίγο τα θέματα εγγύησης και τη διαφορά τιμής. Το ένα έχω (w100s) εγώ το άλλο η γυναίκα μου (ΜΟΤΟΡΌΛΑ)
EddieObscurant Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Τι γνώμη έχετε για το vollo vx98? Εχει βρει κανεις κανα ολοκληρωμενο review? Κάποια άτομα παραπονούνται για reboot του κινητου όταν πανε να κανουνε κάποια κλήση, αλλά φαίνεται ότι ειναι μεμονωμένα και πρεπει να χει σχεση με το wcdma/gsm γιατι δεν συμβαίνει σε όλους. Εχετε να προτεινεται κανα άλλο κινητο παρομοιων χαρακτηριστικων σε αυτά τα λεφτα, δλδ 4core,1gb ram και κάτω απο 100$ απο έμπιστο μαγαζι?
captnemo Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Τελικά το Icoo έχει και GPS! Ποιο icoo φίλε μου;
Federacion Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Τελικά το Icoo έχει και GPS! Ποιο icoo φίλε μου;To tablet των 21 ευρώ που γονάτισε τό φόρουμ των κινεζικών φίλε μου. Παρέλαβα κ εγώ χτες για φίλο αλλά δεν το άνοιξα ακόμη. Χαζομάρα που δεν πήρα κ για μένα τελικά...Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
captnemo Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 To tablet των 21 ευρώ που γονάτισε τό φόρουμ των κινεζικών φίλε μου. Παρέλαβα κ εγώ χτες για φίλο αλλά δεν το άνοιξα ακόμη. Χαζομάρα που δεν πήρα κ για μένα τελικά...Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App Φίλε μου σε ποιο μοντέλο αναφέρεσαι και από που το πήρες;
Federacion Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Επειδή είμαι μέ κινητό είναι δύσκολο να ποστάρω link. Δες λίγες σελίδες πίσω εδώ που είμαστε. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
nvel Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 αυτό αλλά δεν έχει πια σημασία μερικοί το πήραν οι άλλοι πήραν τα λεφτά τους πίσω μετά ένα μήνα
manassis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 καλημερα καλη χρονια σημερα παρελαβα στην Κρητη το PIPO M9 PRO 3G ταχυδρομηθηκε 6/12/13 και ηλθε σημερα.Το βαζω στην πριζα να γεμιση και ποση ωρα για πρωτη και δευτερη φορα η το ανοιγω κατεθειαν περιμενω βοηθεια ευχαριστω
lefta_yparxoun Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Ανοιξέ το να το χαρείς και ας φορτίζει. Απλά κάνε πλήρεις φορτίσεις. Μην το βγάζεις αν δεν πάει 100%.
manassis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 οκ φιλε μου το ανοιγω ενω φορτιζει και περιμενω να φτασει 100% ευχαριστω γιατι νομιζα οτι πρεπει να ειναι κλειστο και να φορτιζει και τις δυο πρωτες φορες 12 ωρες Θεωρω υποχρεωση μου να σας ευχαριστησω ολους για τις συμβουλες σας και που μου ειπατε ποιο pipo να παρω σας ευχαριστω να ειστε καλα καλη χρονια και παντα χαρες.Η μπαταρια ηταν 100% γεματη απο Κινα και μολις συνδεθηκε μου ζητησε να κανει αναβαθμιση και το αφησα ειναι ολα οκ?
manassis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 αυτο που μου στειλαν http://img706.imageshack.us/img706/9992/7ue3.jpg μαζι με το PIPO τι ειναι?ευχαριστω
someone- Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 αυτο που μου στειλαν http://img706.imageshack.us/img706/9992/7ue3.jpg μαζι με το PIPO τι ειναι?ευχαριστω θυμιζει πολυ το εξαρτημα που δινουν με το iphone για να βγαζεις τη sim.
Προτεινόμενες αναρτήσεις