zacharias99 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Έχουν το θράσσος να μου πουν ότι πρέπει να πληρώσω τη διαφορά και ότι θα μου κάνουν και έκπτωση 10USD στη νέα τιμή!! Δεν είχα σκοπό να κάνω καμία κίνηση, απλά να πάρω το refund. Μετα όμως από αυτή την ατάκα τους θα ανοίξω dispute γιατί είναι η δεύτερη φορά που μου το κάνουν και δεν έχω ΚΑΜΙΑ όρεξη να περιμένω άλλες 3-4 μέρες για τα λεφτά μου!
zacharias99 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Το σκέφτομαι σοβαρά... Και όχι για να το παραλάβω στη χαμηλή τιμή που το πλήρωσα, αλλά για να τους κοπεί λίγο η μαγκιά και εξυπνάδα που έχουν αποκτήσει απέναντι στον ευρωπαίo αγοραστή! (Αν και τώρα που μιλάω μαζί τους συνεχίζουν το δούλεμα / κλάψα) Τέσπα... Τι να πεις... Ας πάρω εγώ τα λεφτά μου πίσω και άμα ξαναπαραγγείλω από merimobiles (εκτός αν βγάλει πάλι καμία καλή 'προσφορά') να μου σφυρίξεις.
ReBeLoS Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Περιμενουμε να τα επιστρεψουν τα χρηματα η βαραμε dispute ?
tsiartas Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 να ενημερώσω ότι το tablet των 20ευρώ απο dx έχει ξεκινήσει πλέον το ταξίδι απο Σιγκαπούρη για Ευρώπη σύμφωνα με το tracking number που πλέον εμφανίζει κανονικά πληροφορίες Επιβεβαιώνω και εγώ την εμφάνιση του τάμπλετ των 20€ στο tracking του singpost ως : Despatched to overseas (Country code: GR)
zacharias99 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Το σωστό είναι να περιμένουμε. Άνθρωποι είναι και αυτοί... Λάθοι γίνονται... Απλά με πείραξε που είναι η δεύτερη φορά που μου το κάνουν. + ότι στο chat πριν λίγο μου έλεγε μπούρδες... Τέσπα, καλή υπομονή τώρα
manassis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 καλησπερα παιδια λυστε μου δυο αποριες 1)σε ποιο tracking βλεπετε την αποστολη εγω δεν την ειδα και μου ηλθαν τρια δεματα μεχρις στιγμη 2)απο ποιο site βλεπετε το sar των κινητων και αγοραζετε? ευχαριστω
aiantas Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 καλησπερα παιδια λυστε μου δυο αποριες 1)σε ποιο tracking βλεπετε την αποστολη εγω δεν την ειδα και μου ηλθαν τρια δεματα μεχρις στιγμη 2)απο ποιο site βλεπετε το sar των κινητων και αγοραζετε? ευχαριστω http://www.17track.net
tiestointhemix Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Τελικα αυτο το Cube ειτε απο deal extreme ειτε απο merimobiles αποδεικνυεται καταραμενο
hant Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 απλά η γνώμη μου είναι ότι μπήκε σαν κράχτης, και επειδή έγινε καταιγισμός από παραγγελίες βρήκαν μια δικαιολογία να τις ακυρώσουν. Νομίζω στο deal extreme κάποιοι παρέλαβαν τότε με το cube
tiestointhemix Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Kανενας δε δηλωσε οτι παρελαβε απλα μερικοι πηραν tracking number και αναμενουν Εγω ακομα αναμενω το περιφημο restocking απο 4/12
hant Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 ε απο την στιγμή που πήραν tracking number το λογικό είναι να φτάσει. Δεν θέλω να πιστεύω οτι κάνουν λαμογιές σε τέτοιο επίπεδο οι κινέζοι
Deathmace Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Μέχρι στιγμής εμένα δεν μου ήρθε κανένα "ακυρωτικό". Έχει μέχρι το βράδυ..
tiniakos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Ερχονται ακυρωσεις για το CUBE U39GT ..... μιλησα ηδη με εκπροσωπο του merimobiles και μου ειπε οτι εκανε λαθος ο ιδιος στην καταχωρηση τιμης και αρχιζει να τα ακυρωνει γιατι περνει 500$ μισθο και τα 120 ειναι νοικι και τα υπολοιπα φαι και μετακινησεις για την δουλεια του και οτι δουλευει 9 ωρες 6 μερες τη βδομαδα και και και και.... Εν ολιγοις δεν θελει να του χρεωσουν το λαθος κρατωντας του απο τον μισθο του και γιαυτο τα ακυρωνει... τελικα ηταν οντως too good to be true !! Ρε τους Κινέζους καλύτερα και από τους Έλληνες πληρώνονται πια. 5
ReBeLoS Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Εγω το σκεφτηκα και διαβασα και καποια reviews και συνεχισα την παραγγελια μιας και χρειαζομαι ενα φθηνο και (μαλον) καλο tabletακι
Προτεινόμενες αναρτήσεις