sintalkas Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Aπό χαρακτηριστικά είναι σχετικώς καλό αλλά το θέμα είναι η ποιότητα κατασκευής στα συν του πάντως ο ένας χρόνος από το eshop..
giantdi Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Πώς σας φαίνονται αυτά, καμμιά γνώμη-άποψη, κατά πόσο αξίζουν σαν σχέση τιμής-απόδοσης..? http://www.pandawill.com/charmpin-g7-smartphone-mtk6589-quad-core-android-42-3g-gps-45-inch-qhd-screen-yellow-p83736.html http://www.pandawill.com/vollo-vx98-smartphone-msm8225q-quad-core-1gb-ram-android-41-3g-gps-47-inch-p80089.html
nvel Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 δεν κοιτάς και αυτό που είναι η σημερινή προσφορά στα $108 (ήταν στα $98 αλλά έληξε)
giantdi Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 δεν κοιτάς και αυτό που είναι η σημερινή προσφορά στα $108 (ήταν στα $98 αλλά έληξε) Τέλος η προσφορά, από ότι φαίνεται Κρίμα, διότι φαινόταν πολύ καλή περίπτωση σε αυτή την τιμή, ίσως ακόμη καλύτερη προσφορά και από το W450! Ευχαριστώ πολύ πάντως, για τη πληροφορία
sintalkas Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 φίλε μου το W450 μιας και διάβασα μέχρι στιγμής το αντίστοιχο θέμα στο άλλο φόρουμ δεν στο συνιστώ καθώς έχει βγάλει πολλά προβλήματα στα παιδιά που το πήραν
tsiartas Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Και σε εμένα έγινε αποστολή, είχα παραγγείλει 5 λεπτά πριν απο σένα! Thanks ts!Sent from my iPhone using Insomnia Θαύμα... και σε μένα έγινε Full Shipment, αν και δεν μου έστειλαν email. Τελικά μου βγήκε σε καλό που δεν ακύρωσα. Για να δούμε θα παραλάβουμε όμως ή τζάμπα χαιρόμαστε? Στις 11:38 είχα παραγγείλει. Που πρέπει να βάλουμε το tracking number για να δούμε που βρίσκεται το πακέτο?
manassis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Ξερει κανενας τιποτα γι αυτο? αγορα ταμπλετ, κινεζικα ταχυδρομια και νεα πολιτικηΒρηκα αυτο απο το Εβαυ και μαλλον για αυτο γινεται η ολη φασαρια.Ειναι ανακοινωση του Εβαυ================================================== ====Posted September 30th, 2013 at 8:02 PMChanges to Hong Kong mail regulations may cause delayed shipmentsRecently the Hong Kong Post announced that all items shipping by air are now subject to x-ray screening for regulated materials. This additional screening may cause delayed shipment due to no fault of the seller, so if you purchased an item from a seller in Hong Kong, please allow extra time for delivery—at least a week more than the seller’s stated delivery time.Also note that items containing the regulated materials are being returned to sellers and not delivered. These items may include:Items with lithium batteries such as video cameras, walkie talkies/2-way radios, GPS devices, radio-controlled toys, Bluetooth headsets, smartphones/mobiles, laptop computers, shavers, power drills, tablets and portable DVD playersLiquid beauty products, including fragrances, colognes, lotions, and tonerItems with “eliquids” such as electronic cigarettes and lightersIf you don’t receive your item after waiting the additional week, please contact your seller. If your item was returned, you should receive a refund. If you encounter any issue with a refund, you can file an eBay Buyer Protection case.Thank you for your understanding and cooperation.
nvel Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 αυτό είναι γνωστό και είχε αναφερθεί όταν έγινε
manassis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 δηλ τωρα ερχονται κανονικα δεν βγαζουν την μπαταρια?
sintalkas Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 τουλάχιστον στο δικό μου έρχονται με μια μπαταρία και όχι 2 όπως κανονικά έρχονται !!!
manassis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 δηλ για να καταλαβω πληρωνουμε για δυο μπαταριες και περνουμε μια?
sintalkas Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 όχι ακριβώς αλλά τώρα τελευταία λόγω των προβλημάτων με τα ταχυδρομεία όλα σχεδόν τα κινητά έρχονται με 1 μπαταρία και όχι 2 (από την Κίνα οι περισσότεροι τα αγοράζουν με 2)
manassis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 και αυτοι που αγοραζουν tablet?πρεπει να παρουν δυο μπαταριες?ευχαριστω
manassis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 και κατι αλλο (οπως εχουμε το bit che για να ψαχνει τους τρακερς για τορρεντ)υπαρχει μηχανη αναζητησης που να ψαχνει τα κινεζικα σαιτ για το ποιο φτηνο οπως ο τσιγγουνης?εχετε δει κανενα φτηνο ρολοι που να μετραει και κτυπους καρδιας?ευχαριστω
s2117 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Θαύμα... και σε μένα έγινε Full Shipment, αν και δεν μου έστειλαν email. Τελικά μου βγήκε σε καλό που δεν ακύρωσα. Για να δούμε θα παραλάβουμε όμως ή τζάμπα χαιρόμαστε? Στις 11:38 είχα παραγγείλει. Που πρέπει να βάλουμε το tracking number για να δούμε που βρίσκεται το πακέτο? Και μένα το ίδιο όπως και σας σας,από την Πέμπτη,αλλά όπου βάζω το tracking number δε βρίσκει κάτι.. Μου βρωμάει αρκετά η υπόθεση..!
Προτεινόμενες αναρτήσεις