tiestointhemix Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Μίλησα χθες μαζί τους και μου είπαν το ίδιο. Τους έδειξα το λίνκ με το ίδιο προιόν και την μεγαλύτερη τιμή λέγοντάς τους να πάρουν από εκεί στοκ και δεν απάντησαν Τους ζήτησαν να σβήσουν και τον λογαριασμό μου. Θα μου πείτε "σιγά τι τους έκανες!" . Μπορεί να είναι και έτσι.. Εγω παλι οποτε παω να τους μιλησω στο live chat μου πεταει αυτο Sorry, we are not available at the moment. Should you have any problem, please feel free to contact us by Ticket Service,thank you. https://cs.dx.com/Ticket/Index Πηρατε τα λεφτα σας πισω οι 2 απο πανω? Σε τι ενεργειες προχωρησατε?
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Εγω παλι οποτε παω να τους μιλησω στο live chat μου πεταει αυτο Sorry, we are not available at the moment. Should you have any problem, please feel free to contact us by Ticket Service,thank you. https://cs.dx.com/Ticket/Index Πηρατε τα λεφτα σας πισω οι 2 απο πανω? Σε τι ενεργειες προχωρησατε? Δοκιμασε πρωινες-μεσημεριανες ωρες. Για τα λεφτα ηρθε ειδοποιηση μεσα σε 1 ωρα. Απο Δευτερα-Τριτη θα περαστουνε και στον λογαριασμο. Παντως με το που σταματησαμε τη συνομιλια εκανα και dispute στο paypal καλου κακου. Δεν τα χανεις τα λεφτα, μην ανησυχεις.
tiestointhemix Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Λεω να περιμενω λιγο ακομα μεχρι τη Τριτη που κλεινει 2 βδομαδες απο την ημερα που εγινε η παραγγελια. Να υποθεσω οτι ζητησες ακυρωση στο live chat μαζι τους και refund? Στο account manager του mydx.com εχει ενα cancel στο available actions
panvarv Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Λεω να περιμενω λιγο ακομα μεχρι τη Τριτη που κλεινει 2 βδομαδες απο την ημερα που εγινε η παραγγελια. Να υποθεσω οτι ζητησες ακυρωση στο live chat μαζι τους και refund? Στο account manager του mydx.com εχει ενα cancel στο available actions και εγω λεω να περιμενω μερικες μερες μηπως τους κραξουν και γινει τιποτα στο τελος της εβδομαδας αν δεν υπαρχει νεωτερο θα ακυρωσω και γω
manassis Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 εμενα τον πωλητη τον πεταξε εξω το ebay και μου εστειλε ειδοποιηση αλλα ετσι εχασα καθε επαφη με τον πωλητηκαι εκανα αυτο στο paypal Dear Yiannis If we contact you for more information, please respond within thetimeframe. If you do not respond within the timeframe, the case may beclosed and decided in the seller's favor.Items – Non-Receipt ------------------------------------ 261339264407 - CREATED new arrival X8 7.85 inch tablet pc IPS 3G GPSwifiquad core dual sim-----------------------------------Transaction Details-----------------------------------Seller's Name: Seller's Email: [email protected]Seller's Transaction ID: 2U832159RH9446848Transaction Date: Nov 25, 2013Transaction Amount: -$39.99 AUDYour Transaction ID: 1DY902867U8281731Case Number: PP-002-783-013-058Buyer's Transaction ID: 1DY90286Yours sincerely,PayPal ----------------------------------------------------------------------Help Center: https://www.paypal.com/gr/cgi-bin/helpweb?cmd=_helpSecurity Center: https://www.paypal.com/gr/securityPlease do not reply to this email because we are not monitoring thisinbox.To get in touch with us, log in to your account and click "Contact Us"atthe bottom of any page.Copyright © 2013 PayPal. All rights reserved.PayPal (Europe) S.à r.l.et Cie, S.C.A.Société en Commandite par ActionsRegistered office: 22-24 Boulevard Royal, L-2449 LuxemburgRCS Luxemburg B 118 349 αυτο ειναι refund?
PETROS13 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 παίδες πριν ακυρώσετε για το dx κοιτάξτε τι είδα για των 20 € που πήρα 30/11/2013 Order is being prepared for Shipment. δείτε λίγο στις παραγγελίες μήπως άλλαξε το status 1
Deathmace Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Έχει στο merimobiles αρκετές προσφορές. Προσπαθώ να πάρω το Red rice και μου βγάζει ότι να'ναι. Τελικά στα 137 ευρώ είναι ή στα 137 δολλάρια η τελική τιμή?
Στεφανος123 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Παιζει κανα κουπονακι για το merimobiles?
Deathmace Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Στα κινητά που έχει στο "Black Friday" του, έχει στο καθένα ένα γράμμα της αγγλικής αλφαβήτου, στα υπόλοιπα δεν βρήκα κανένα άλλο ενεργό.
Στεφανος123 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Στα κινητά που έχει στο "Black Friday" του, έχει στο καθένα ένα γράμμα της αγγλικής αλφαβήτου, στα υπόλοιπα δεν βρήκα κανένα άλλο ενεργό. Σωστος!thnx Για την singapore εχω ακουσει καλα λογια,για την ems ισχυει το ιδιο ?
zacharis1955 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 SmartΡhone Xiaomi Hongmi Red Rice WCDMA 3G 186.75 $ (~ 137 €) για 48 ώρες (Μerimobiles Black Weekend) με το Coupon Code Y δωρεάν μεταφορικά http://www.merimobiles.com/xiaomi-hongmi-red-rice-wcdma_p/meri9833.htm http://www.xiaomiworld.com/xiaomi-hongmi-red-rice-wcdma-3g-smart-phone-android-4-2-miui-v5-os-1-5ghz-mtk6589t-ips-capacitive-touchscreen.html
Ntinaras Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 τη δευτερα θα αμολησω βιντεακι Unboxing W100s 2
takis69tzel Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Ρε παιδιά με Aliexpress τι γίνεται......έχουν τρελαθεί στις προσφορές και στα κουπόνια. Έχει ασχοληθεί κανείς ή μούφα ?
haris_led Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Μου ήρθε και μένα email από το dx (δεύτερη φορά) ότι Unfortunately we are currently awaiting restock on one or more of your items. If you would like to wait for the item, we thank you for your patience and apologize for the inconvenience. If you would like to change this item or cancel the order, please click here . Ευτυχώς δεν τα χρειάζομαι τα λεφτά αυτή τη στιγμή. Θα το κρατήσω λίγο ακόμα μάλλον. Επίσης σκέφτομαι σοβαρά αν με το καλό το στείλουν πχ σε 1 βδομάδα θα τους κάνω ούτως ή άλλως dispute για non-receipt έτσι για το γαμώτο. Ούτως ή άλλως όπως πάει σε 45 μέρες από την ημέρα πληρωμής σίγουρα δεν θα έχω παραλάβει.
tiestointhemix Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δευτερο mail και σε μενα με Sunday,01 December 2013 02:38 Home | Help Thank you for your order. Unfortunately we are currently awaiting restock on one or more of your items. If you would like to wait for the item, we thank you for your patience and apologize for the inconvenience. If you would like to change this item or cancel the order, please click here . Απλα τραγικοι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις