tpapage Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Τα ίδια και εμένα..Πόσο να περιμένουμε;Μην χάσουμε και το refund του paypal Μέχρι πόσες μέρες έχεις δικαίωμα για refund? Και πώς γίνεται, από την paypal η απο το site της αγοράς?
panosss567 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Μέχρι πόσες μέρες έχεις δικαίωμα για refund? Και πώς γίνεται, από την paypal η απο το site της αγοράς? 45 για refund από το pay pal ακύρωση απο το site του dx
Parolos4 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Ρε, ΤΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ διαμάντι είναι αυτό;;; Είναι έγκυρο αυτό το σάιτ;;; Είναι γαμώ τα μηχανήμα από χαρακτηριστικά, μόνο 166 ευρώ;; Υ.Γ. Α, δεν παίρνει κάρτα μνήμης..; Αφαιρώ το απίστευτο, αφήνω μόνο το διαμάντι To σκέφτομαι πολύ σοβαρά το Ainol Novo 9 Spark, αλλά εκτός από το οτι δεν παίρνει κάρτα μνήμης, είναι και 4:3 η οθόνη , τουλάχιστον αυτό βγαίνει από την ανάλυση.. Μα υπάρχουν tablet με 4:3? Δεν το ήξερα.. είναι ένα μείον.. edit: LOL, το Ipad 4:3 είναι.. Όπως και να χει μάλλον καλύτερα wide.. 180 δεν έχουν στην Ελλάδα τα 10 αρια... γιατί να το ρισκάρεις? και με τα τετραπλό? Είναι σίγουρο ότι θέλεις να το κάνεις αυτό? http://www.skroutz.gr/c/1105/tablet/f/342116/9-1-%CE%AD%CF%89%CF%82-11-%CE%AF%CE%BD%CF%84%CF%83%CE%B5%CF%82.html?keyphrase=quad+core για δες όλα όσα υπάρχουν Τί εννοείς τετραπλό το δέμα? Θα τα παραγγείλω κάθε ένα ξεχωριστά. Ξεχωριστά το τάμπλετ και ξεχωριστά κάθε κινητό. Το θέμα είναι οτι για παράδειγμα το Novo 10 Captain από Κίνα βγαίνει 140€, ενώ στο σκρουτζ το έχει 240€.. ε νομίζω αξίζει το ρίσκο.. Ετσι λέω τώρα δλδ.. γιατί άμα το σταματήσει ο τελωνειακός δε ξέρω με πόσα θα ξεμπλέξω..
mindtrapper Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 To σκέφτομαι πολύ σοβαρά το Ainol Novo 9 Spark, αλλά εκτός από το οτι δεν παίρνει κάρτα μνήμης, είναι και 4:3 η οθόνη , τουλάχιστον αυτό βγαίνει από την ανάλυση.. Μα υπάρχουν tablet με 4:3? Δεν το ήξερα.. είναι ένα μείον.. Ή ένα συν αν το θες για διάβασμα βιβλίων, comic κτλ. Εγώ πχ έψαχνα συγκεκριμένα αυτό το ratio και είχα πάρει το Pipo S2. Και τα iPad mini σε αυτό το ratio παίζουν. Το ένα είναι για διάβασμα το άλλο είναι για ταινίες, διαλέγεις και παίρνεις.
manosfp Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Μάγκες οι Κινέζοι. Κρατάνε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ αέρα. Και στο τέλος φυσικά ακυρώνουν.
taxtax Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Μάγκες οι Κινέζοι. Κρατάνε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ αέρα. Και στο τέλος φυσικά ακυρώνουν. Τα χρήματα μένουν για 45 ημέρες στο Paypal. Μετά τις 45 ημέρες (αν δεν έχει παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα) δίνονται στον δικαιούχο.
manassis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Τα χρήματα μένουν για 45 ημέρες στο Paypal. Μετά τις 45 ημέρες (αν δεν έχει παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα) δίνονται στον δικαιούχο. αυτο ειναι σιγουρο γιατι παραγγειλα κατι προχθες το βραδυ στο ebay και μου εστειλε email οτι ο κινεζος ειναι αναξιοπιστος και τον εβγαλαν με την προσφορα?τι κανω εγω?
taxtax Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 αυτο ειναι σιγουρο γιατι παραγγειλα κατι προχθες το βραδυ στο ebay και μου εστειλε email οτι ο κινεζος ειναι αναξιοπιστος και τον εβγαλαν με την προσφορα?τι κανω εγω? Έχεις ήδη πληρώσει; Τότε δες τι σου προτείνουν. Εμένα σε αντίστοιχη περίπτωση το σύστημα μου πρότεινε να περιμένω μέχρι την εκτιμώμενη ημερομηνία παραλαβής+10ημέρες και αν δεν έχω παραλάβει να ανοίξω ένα "claim" για να μου επιστραφούν τα χρήματα. Γενικά: πας στο ιστορικό των αγορών σου, δίπλα στην αγορά που υπάρχει το πρόβλημα πατάς το "Resolve a problem". Μετά "contact ebay", "didn't receive an item" "open a case"
s2117 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Μην αγχώνεστε,κι εγώ το ίδιο έκανα,τα δίνει το ebay τα λεφτά πίσω,ξεκινήστε από τώρα το claim που λέει το taxtax και θα τα πάρετε πίσως τα χρήματά σας, κι εγώ δηλαδή μαζί σας
manassis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 εγω επικοινωνησα και με την τραπεζα Πειραιως και μου ειπαν να τους στειλω ενα φαξ και τους εξηγω οτι η καρτα τους ειναι στο paypal.Μου ειπαν οτι μεχρι εχθες τα λεπτα δεν ειχαν εισπραχθει.θα προσπαθησω να κανω αυτο που λετε,αλλα θελω να ειδοποιησω και το paypal,καμια συμβουλη?μονο να ηξερες ποσο στενοχωρηθηκα(πιεση,ζαχαρο)θα μου πεις καλα για 28,20euro οχι αλλα πηγα να ψωνισω και εγω μια φορα και πιαστηκα κοροιδο,αν και απο την τραπεζα μου ειπαν οτι εχουν πολλες τετοιες περιπτωσεις Dear Yiannis If we contact you for more information, please respond within thetimeframe. If you do not respond within the timeframe, the case may beclosed and decided in the seller's favor.-----------------------------------Items – Non-Receipt------------------------------------ 261339264407 - CREATED new arrival X8 7.85 inch tablet pc IPS 3G GPS wifiquad core dual sim-----------------------------------Transaction Details-----------------------------------Seller's Name:Seller's Email: [email protected]Seller's Transaction ID: 2U832159RH9446848Transaction Date: Nov 25, 2013Transaction Amount: -$39.99 AUDYour Transaction ID: 1DY902867U8281731Case Number: PP-002-783-013-058Buyer's Transaction ID: 1DY902867U8281731Yours sincerely,PayPal----------------------------------------------------------------------Help Center:https://www.paypal.com/gr/cgi-bin/helpweb?cmd=_helpSecurity Center:https://www.paypal.com/gr/securityPlease do not reply to this email because we are not monitoring this inbox.To get in touch with us, log in to your account and click "Contact Us" atthe bottom of any page.Copyright © 2013 PayPal. All rights reserved.PayPal (Europe) S.à r.l.et Cie, S.C.A.Société en Commandite par ActionsRegistered office: 22-24 Boulevard Royal, L-2449 LuxemburgRCS Luxemburg B 118 349PayPal Email ID
nvel Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 πριν αγόρασεις σε προειδοποιησαν για την περίεργη τιμή και τον πωλητή αλλά προτιμησες να αγνοησεις τις συμβουλές, τώρα ελπίζω να εμαθες
bill987 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Φίλε manassis μην τρελαίνεσαι, δεν θα χάσεις τα λεφτά σου, θα στα επιστρέψει 100% το paypal, κοίτα στον λογαριασμό σου (στο paypal) μην είναι είναι ήδη εκεί!!!!
manassis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 μακαρι φιλε μου αλλα εχει στειλει ηδη τα λεπτα αν τα παρω ελατε ολοι Κρητη Κεραμε(απεναντι απο Αφρικη,τερμα Ελλαδα) να σας κερασω ..........χρειαζετε να κανω κατι εγω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις