arisg90 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Νεα αφιξη στα phablet με το Ulefone Be Pro απο μικρομεσαια και σχετικα ποιοτικη και απροβληματιστη εταιρεια.Με 4πυρηνο ΜΤΚ 64bit,2GB ram,16GB rom,5.5'' HD,13MP,2600mAh και ΟΤΑ αναβαθμιση σε Android 5.0 συντομα,οπως υποσχεται η εταιρεια. Στα 151.99$ στο Gearbest με κουπονι UBFROHF.20$ κατω απο τα αλλα σαιτ.Ημερομηνια κυκλοφοριας 20/1. Επιασα προσφατα το Be One της ιδιας εταιρειας και η ποιοτητα του ηταν πολυ καλη. http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_138851.html?234 Επισης τα εξαιρετικα ZTE V5 2GB και Coolpad F1 στα 139$ στο vickmall και Coolpad 7320 στα 139$ στο b2cbuying 1
maddoctor Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Νεα αφιξη στα phablet με το Ulefone Be Pro απο μικρομεσαια και σχετικα ποιοτικη και απροβληματιστη εταιρεια.Με 4πυρηνο ΜΤΚ 64bit,2GB ram,16GB rom,5.5'' HD,13MP,2600mAh και ΟΤΑ αναβαθμιση σε Android 5.0 συντομα,οπως υποσχεται η εταιρεια. Στα 151.99$ στο Gearbest με κουπονι UBFROHF.20$ κατω απο τα αλλα σαιτ.Ημερομηνια κυκλοφοριας 20/1. Επιασα προσφατα το Be One της ιδιας εταιρειας και η ποιοτητα του ηταν πολυ καλη. http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_138851.html?234 Επισης τα εξαιρετικα ZTE V5 2GB και Coolpad F1 στα 139$ στο vickmall και Coolpad 7320 στα 139$ στο b2cbuying Επειδή είδα ότι όλοι λέτε πόσο καλό είναι το gearbest, μπήκα και βρήκα 2 ψιλοπράγματα και τα παράγγειλα. Με απογοήτευση είδα ότι με χρέωσε 1$ έξτρα για να έρθουν με NL Post και 1.99$ για tracking number!!! Στην τιμή που λες, είναι τελική-τελική ή δεν περιλαμβάνει και αυτές ή άλλες χρεώσεις!?
lefta_yparxoun Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Επειδή είδα ότι όλοι λέτε πόσο καλό είναι το gearbest, μπήκα και βρήκα 2 ψιλοπράγματα και τα παράγγειλα. Με απογοήτευση είδα ότι με χρέωσε 1$ έξτρα για να έρθουν με NL Post και 1.99$ για tracking number!!! Στην τιμή που λες, είναι τελική-τελική ή δεν περιλαμβάνει και αυτές ή άλλες χρεώσεις!? Αν και δεν είμαι ιδιαίτερος υποστηρικτής του συγκεκριμένου καταστήματος, προσπάθησα να κάνω κι εγώ αυτό που περιγράφεις για να δω το επίπεδο της "απάτης" που υπαινίσσεσαι. Όμως και για το δέμα σου δίνει επιλογή να διαλέξεις από τρεις επιλογές (η μια δωρεάν) και το tracking number το ξεκαθαρίζει αναλυτικά ότι για αγορές κάτω από 40 $ στέλνει χωρίς εκτός αν πληρώσετε. Μια και αυτά που αγόρασες ήταν ψιλοπράγματα προς τι η βιασύνη και το tracking number; Μήπως μόνο για να κατηγορήσεις το κατάστημα; Ελπίζω όχι. 4
mikegad Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 ψιλοπράγματα έχω πάρει και εγώ από το συγκεκριμένο κατάστημα χωρίς μεταφορικά
maddoctor Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Αν και δεν είμαι ιδιαίτερος υποστηρικτής του συγκεκριμένου καταστήματος, προσπάθησα να κάνω κι εγώ αυτό που περιγράφεις για να δω το επίπεδο της "απάτης" που υπαινίσσεσαι. Όμως και για το δέμα σου δίνει επιλογή να διαλέξεις από τρεις επιλογές (η μια δωρεάν) και το tracking number το ξεκαθαρίζει αναλυτικά ότι για αγορές κάτω από 40 $ στέλνει χωρίς εκτός αν πληρώσετε. g1.png g2.png Μια και αυτά που αγόρασες ήταν ψιλοπράγματα προς τι η βιασύνη και το tracking number; Μήπως μόνο για να κατηγορήσεις το κατάστημα; Ελπίζω όχι. Η παραγγελία μου είναι στα 10$, οπότε μ' έπιασε αυτό. Απλώς δεν το είδα αυτό και με τσατίζουν οι ξαφνικές έξτρα χρεώσεις. Tracking πάντα θέλω για να ξέρω εάν έρχεται αυτό που παράγγειλα ή όχι. Λάθος μου λοιπόν η γκρίνια..... 2
Deathy Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 δηλαδή κανείς δεν ψήνεται για το P5000 σ αυτή την προσφορά? http://promotion.geekbuying.com/promotion/email_direct_weekend_show?jbeid=139851&utm_source=newsletter&utm_medium=EDM&utm_campaign=DMW_20150110_clickhere ψευτικη προσφορα ειναι αλλη τιμη βγαζει
pedrojay Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Η παραγγελία μου είναι στα 10$, οπότε μ' έπιασε αυτό. Απλώς δεν το είδα αυτό και με τσατίζουν οι ξαφνικές έξτρα χρεώσεις. Tracking πάντα θέλω για να ξέρω εάν έρχεται αυτό που παράγγειλα ή όχι. Λάθος μου λοιπόν η γκρίνια..... Απλά επιλεκτικά ξεχνάς να δεις ότι δεν σε συμφέρει. Ακόμα και η υποτιθέμενη δοκιμαστική παραγγελία σου έγινε στοχευμένα σε μικροποσό,γιατί το πιο απλό θα ήταν να δοκίμαζες με το κινητό που αναφερόταν στο ποστ του arisg90 που παρέθεσες. Αλλά τότε δεν θα υπήρχαν οι χρεώσεις για να γκρινιάξεις ε; 1
maddoctor Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Τρελογιατρέ δεν πείθεις καθόλου. Απλά επιλεκτικά ξεχνάς να δεις ότι δεν σε συμφέρει. Ακόμα και η υποτιθέμενη δοκιμαστική παραγγελία σου έγινε στοχευμένα σε μικροποσό,γιατί το πιο απλό θα ήταν να δοκίμαζες με το κινητό που αναφερόταν στο ποστ του arisg90 που παρέθεσες. Αλλά τότε δεν θα υπήρχαν οι χρεώσεις για να γκρινιάξεις ε;Όπως είπα μπήκα δοκιμαστικά, στις ευκαιρίες για να δω τι έχει από μικροποσά. Γιατί να παραγγείλω τηλεφωνο όταν αύριο επιτέλους θα πάρω από το ταχυδρομείο το Xiaomi Redmi Note 4G, που το περιμένω από 8/12!? Αν δεν είχε κάπου εμφανές ότι κάνει χρεώσεις σε μικροποσά, δεν θα το ψάξω, θα γκρινιάξω. Εφόσον μου είπατε όμως ότι χρεώνει και το λέει κάπου, είπα οκ, πάμε παρακάτω. Αν νομίζεις ότι σου έθιξα το μαγαζί, συγνώμη.Και για το λόγου το αληθές....
pedrojay Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Αν δεν είχε κάπου εμφανές ότι κάνει χρεώσεις σε μικροποσά, δεν θα το ψάξω, θα γκρινιάξω.Μα δεν σε χρεώνει κάπου, ασχέτως μικροποσού,η χρέωση υπάρχει για έξτρα υπηρεσίες που μπορεί να θέλει κάποιος. Εσύ πήγες να περάσεις οτι δεν έχει ούτε δωρεάν μεταφορικά με το ασαφές ποστ σου. Τι εννοείς δεν ήθελες να παραγγείλεις τηλέφωνο και μου πετάς και μια εικόνα οτι έχεις παραγγείλει; Για ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ δεν ήθελες να δεις τι χρεώνει;Οτι θες μπορούσες να βάλεις λοιπόν και το εύκολο θα ήταν κατευθείαν το λινκ απο το ποστ που παρέθεσες.Αλλά ήξερες πολύ καλά τι χρεώνει γι αυτό και η στοχευμένη επιλογή, για να τονίσεις όποιο ψεγάδι. Και δεν έχω σχέση με κανένα μαγαζί, ανάθεμα κι αν έχω ποσταρει ποτέ εδώ.Αλλά επειδή πλέον εκτός του συνεχούς προμοταρίσματος του "δικού" σου κινέζου, άρχισες και τις προσπάθειες αμαύρωσης των "αντιπάλων", αποφάσισα να παρέμβω. Είναι προφανές ότι έχεις ξεπεράσει το όριο του "ευχαριστημενου πελάτη που πήρε 2-3 κινητά" αλλιώς δεν θα προσπαθουσες να ρίξεις και λάσπη στους υπόλοιπους. Αυτό για μένα υποδηλώνει περαιτέρω σχέση με το κατάστημα και λίγο υπερβάλλοντα ζήλο απο μεριάς σου.Μαζέψου λοιπόν γιατί τέτοιες τακτικές δεν είναι επιθυμητές εδώ,ασχέτως καταστήματος. Οι αντικειμενικοί που υπάρχουν στο θέμα, είτε προτείνουν σκέτα μοντέλα,είτε βάζουν link απο το εκάστοτε φθηνότερο κατάστημα χωρίς τελοσπάντων να σπρώχνουν προς ένα όπως εσύ.Άντε γιατί πολλοί σαν του λόγου σου έχουν εμφανιστεί σε όλα τα φόρα και ακόμα κι έξω στην καθημερινότητα μας.Βρήκατε όλοι τώρα τη μπιζνα με τους κινέζους και τσιμπάτε πελάτες για κουπονοεκπτωσεις, πες τους να κάνουν επίσημη προσφορά για το ινσομνια αν θέλουν ή ας δώσουν συσκευές για δώρα διαγωνισμού. 5
gotthard Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Παλληκάρια, τι λέτε; onda 989 ή cube x9?
taxtax Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Βρήκατε όλοι τώρα τη μπιζνα με τους κινέζους και τσιμπάτε πελάτες για κουπονοεκπτωσεις, πες τους να κάνουν επίσημη προσφορά για το ινσομνια αν θέλουν ή ας δώσουν συσκευές για δώρα διαγωνισμού. Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιι :confused: ......Δηλαδή θέλεις να πείς ότι ο Doctor που τόσο καιρό μας λέει συνέχεια για το reportspam δεν το κάνει με αντικειμενικότητα και με σκοπό να μας βοηθήσει? Αλλά το κάνει για άλλους ιδιοτελείς λόγους? Πέφτω από τα σύννεφα. 3
kaliakman Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Τι λέτε να ηρεμήσουμε λίγο αν κάποιος προτιμάει κάποιο μαγαζί για το χ y λογο και το προμοτάρει δεν σημαίνει πως κάποιος αγοράζει από εκεί σαν το πρόβατο.. 400 σελίδες.. έχουν αναφερθεί χιλιάδες φορές τα μαγαζιά.. Από εκεί και πέρα.. το reportspam είχε βγάλει πρίν λίγες μέρες το Honor 6 στα 190 € όταν έχει min 265€(Και δεν το πρόλαβα για μια ώρα !@$!@!@$!@#$!@#). Κάτι άλλο δεν ξέρω για αυτό το μαγαζί οπότε δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη για το αν είναι όντως τόσο αξιέπαινο..
newlynx Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Παλληκάρια, τι λέτε; onda 989 ή cube x9? Έχω το onda 989 και είναι εξαιρετικο αν και θα ήθελα λίγο μεγαλύτερη μπαταρία. 1
TzimakoTOS Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 αυτό το onda φιλοδοξεί να γίνει Honda? και βαλε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις