Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω κανει μια παραγγελια απο Banggood στις 18-11-2014 (η αποστολη εγινε στις 19-11) και ακομα δεν την εχω λαβει....καποιος που γνωριζει, μπορει να μου πει αν μπορω να τους ζητησω επιστροφη χρηματων; Η γενικα πως να το χειριστω

Παραγγελία που έκανα από vickmall στις 25/11 και αποστολή στις 27/11 μόλις χθες έφτασε Ελλάδα με το tracking number του Link.png Site: singapore post με την ένδειξη "4/1/2015 Arrived at overseas" (ολο το προηγούμενο διάστημα ήταν dispatched to overseas).

Κοινώς καθυστέρησε πάρα πολύ και στη δική μου περίπτωση.

Δεν σου έχουν δώσει κάποιο tracking number να δεις σε τι στάδιο είναι η αποστολή?

Επεξ/σία από batatoudis
  • Like 1
  • Απαντ. 6,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

παιδια το banggood παιζει να ειναι το χειροτερο απ ολα στο θεμα delivery. οποτε καντε ότι ειναι να κανετε (dispute) αλλά μην φοβοσαστε. αργά ή γρήγορα θα έρθει το δέμα σας.

• Like 1
Δημοσ.

Παραγγελία που έκανα από vickmall στις 25/11 και αποστολή στις 27/11 μόλις χθες έφτασε Ελλάδα με το tracking number του Link.png Site: singapore post με την ένδειξη "4/1/2015 Arrived at overseas" (ολο το προηγούμενο διάστημα ήταν dispatched to overseas).

Κοινώς καθυστέρησε πάρα πολύ και στη δική μου περίπτωση.

Δεν σου έχουν δώσει κάποιο tracking number να δεις σε τι στάδιο είναι η αποστολή?

Οχι, στο My Orders  που γραφει λεπτομερειες της παραγγελιας, γραφει untracked....γενικα νομιζω λειτουργει ετσι

Δημοσ.

Μου το βγαζει επειτα του κουπονιου στα: Your subtotal: €80.93 

Προφανώς τελείωσαν τα 100 τμχ. και ξαναπήρε την τιμή της προηγούμενης έκπτωσης.

• Like 1
Δημοσ.

Μου το βγαζει επειτα του κουπονιου στα: Your subtotal: €80.93 

Μόλις έβαλα παραγγελιά για φίλο το κουπονι S200HF αφού κάνεις login δουλεύει κανονικά $89.59

Δημοσ.

Νέα προσφορά από το gearbest για το CubotS200 !

Με το κουπόνι S200HF στα $89.59 ! Μόνο για 100 κομμάτια .

Μουφα το site. Μιση ωρα σε αναμονη για το live chat και δεν επιασα τπτ και λεει οτι ειναι εκει 24/7

Δημοσ.

Μουφα το site. Μιση ωρα σε αναμονη για το live chat και δεν επιασα τπτ και λεει οτι ειναι εκει 24/7

Ρε παιδιά μη με τρελαίνετε :wacko:  κάνετε  login??? ΤΩΡΑ το δοκίμασα και δουλεύει

Your subtotal: $89.59

Δημοσ.

Χαιρετίζω τους συμφορουμίτες. Παρακολουθώ το συγκεκριμένο thread εδώ και καιρό αλλά ήρθε η ώρα να ζητήσω την γνώμη σας. Έχω budget 150-160€ για αγορά κινέζικου tablet. Κοιτούσα κάτι σαν και αυτό που πληροί τα κριτήρια μου. Βέβαια κοιτάζω και αυτό τo dual boot

το οποίο αν και πιο ακριβό, σίγουρα είναι πιο future proof. Θα μπορούσα να έχω την γνώμη σας;

Εχω παρει το Onda V989 (x2) και το ταμπλετ ΠΕ ΤΑ ΕΙ !!!! παει σφαιρα !!!

το μονο κακο ειναι οτι το καλωδιο φορτισης χαλασε σε μια βδομαδα (και στα τα 2 ταμπλετ που πηρα)

το καλο ειναι οτι, 3,5  ευρω εχει, παρε ενα αλλο να ειναι σιγουρος !

και το PIPO P1 ειναι πολυ καλο, στα 185 περιπου

Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι να πάρω ένα ταμπλετάκι καμία λεγόμενη κινεζιά από gearbest.com ή απο aliexpress.com(εκτος αν υπάρχει κανέ΄να πιο γαμάτο κατάστημα να προτείνετε) έχετε τίποτα να προτεινετε ? να είναι κάτω απο 100 δολάρια και να αντέχει browsing και κανένα game κατα προτιμηση ασπρο   :-D   :-D   :-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...