Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την διαφορά να ζητήσεις και να μην δεχθείς τίποτα λιγότερο (και όχι φυσικά σε κουπόνι). 'Ελεος πια με την κοροϊδία!...

Δεν υπάρχει διαφορά, $43.83 το πλήρωσα και πριν παραδεχτούν ότι είναι 1GB.

• Απαντ. 6,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μια βοήθεια παρακαλώ παιδιά.Το σκέφτομαι για coolpad f1.Πάνω κάτω τιμή120 ευρώ πλέον.Θεωρείται ότι είναι ισχυρός ανασταλτικός παράγοντας το android του με 4.2?Επειδή θα προτιμούσα να μην πολυπαίξω με custom roms,παρότι ξέρω ότι υπάρχουν πολλές.Και άμα δέχεται και OTA updates ακόμα καλύτερα.

Μην το πάρεις τότε. Κακά τα ψέματα, μια ρομ θα πρέπει να την περάσεις εσύ αν θες να λες αξίζει τα λεφτά του το κινητό. Θες κάποια aosp ή καμία emui αν θες κάτι πιο "φαντεζί", θα αναγκαστείς να το κάνεις για να έχεις σωστή κάμερα γιατί αν μείνεις με την JB official θα έχεις θέματα. Υπάρχουν και kitkat coolui roms αλλά αν κάνεις την διαδικασία να περάσεις ρομ, πέρνα κάτι καλύτερο(και με ελληνική γλώσσα και χωρίς να χρειάζεται patches για το 3G). Προσωπικά το βρήκα πολύ δύσχρηστο το περιβάλλον της coolpad.

Πάντως σαν κινητό μήνες τώρα είναι το καλύτερο VFM σε αυτό το price range.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν γράφω σε λάθος ενότητα αλλά...ανακάλυψα το υπέροχο popcorn time και λέω να πάρω ένα android tv box και να το βάλω στην τηλεόραση(είναι μια παλιά grundig με hdmi).

Θέλω να υποστηρίζει το popcorn time και ελαφρύ web browsing.

Έχω βρει αυτό που μοιάζει φθηνό καλό και γρήγορο.

http://www.geekbuying.com/item/MXQ-Amlogic-S805-Quad-Core-1-5GHz-Android-4-4-Mini-TV-Box-HDMI-HDD-Player-1G-8G-WIFI-Bluetooth-4-0-Miracast-DLNA-H-265-HEVC---Black-333402.html

Δεν θέλω να δώσω παραπάνω λόγω ότι θα πάρω πληκτρολόγιο κλπ.

Υ.γ. Δεν ξέρω αν γράφω στην σωστή ενότητα αλλά δεν είναι για τις κινεζιές :P

• Like 1
Δημοσ.

ασχετο και λιγο οφφ τοπικ αλλα ρε αυτο το banggood ποσο καμμενο μπορει να ειναι;;; αγορασα από ebay ενα λεβιε ταχυτητων υποτιθεται απο αγγλια! και κοιταω και βλεπω ότι έρχεται απο κινα τελικα και με μισο tracking number! στελνω μηνυμα στον πωλητη και μου κανει refund 1 cad και βλέπω ότι μου ηρθε μηνυμα μέσω banggood! Refund for your order from banggood ειναι ο τιτλος του email!!

• Like 2
Δημοσ.

καλυτερο vfm το κολινα κ100+ εδω και τοσους μηνες..

υπεροχη (μαλλον super amoled) οθονη,πολυ καλη φωτογραφικη,ικανοτατος επεξεργαστης,μαλλον καλη μπαταρια (μη αποσπωμενη ομως,μεγαλη μλκα αυτο στα τηλεφωνα) και καλη ποιοτητα κατασκευης 

ολα μια χαρα μεχρι να δεις jelly bean που μαλλον δεν θα αναβαθμιστει ,στο νετ εχουν σκυλιασει να του μονταρουν kit kat απο τηλεφωνα με ιδια specs οπως πχ umi zero αλλα τπτ

htcmania λεγεται το σαιτ,ενα ισπανικο ειναι με εκτενες ριβιου κ προσπαθειες για ρομς

Δημοσ.

<p>Δεν ξέρω αν γράφω σε λάθος ενότητα αλλά...ανακάλυψα το υπέροχο popcorn time και λέω να πάρω ένα android tv box και να το βάλω στην τηλεόραση(είναι μια παλιά grundig με hdmi).</p>

<p> </p>

<p>Θέλω να υποστηρίζει το popcorn time και ελαφρύ web browsing.</p>

<p>Έχω βρει αυτό που μοιάζει φθηνό καλό και γρήγορο.</p>

<p><a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.geekbuying.com/item/MXQ-Amlogic-S805-Quad-Core-1-5GHz-Android-4-4-Mini-TV-Box-HDMI-HDD-Player-1G-8G-WIFI-Bluetooth-4-0-Miracast-DLNA-H-265-HEVC---Black-333402.html'>http://www.geekbuying.com/item/MXQ-Amlogic-S805-Quad-Core-1-5GHz-Android-4-4-Mini-TV-Box-HDMI-HDD-Player-1G-8G-WIFI-Bluetooth-4-0-Miracast-DLNA-H-265-HEVC---Black-333402.html</a></p>

<p> </p>

<p>Δεν θέλω να δώσω παραπάνω λόγω ότι θα πάρω πληκτρολόγιο κλπ.</p>

<p> </p>

<p>Υ.γ. Δεν ξέρω αν γράφω στην σωστή ενότητα αλλά δεν είναι για τις κινεζιές :P</p>

Και μένα με ενδιαφέρει η ερώτηση αυτή.

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Μπορει να με βοηθησει καποιος? θελω να παρω ενα smartphone κινεζια με maximum τιμη τα 200 ευρω. επισης το θελω δικαρτο. ποιο ειναι το καλυτερο vfm? και απο ποιο μαγαζι για να μη ρισκαρουμε?

Δημοσ.

Παιδια εχετε χασει λιγο τον λογο υπαρξης του θεματος.. δεν ειναι για "γεια σας θελω ενα κινητό απο κινα μεχρι τοσα λεφτα, ποιο να παρω και απο που;" αλλά "εχω βρει αυτο το κινητό προσφορά. αξιζει; και αν οχι, ποιο να προτιμησω αντι αυτου;"

κουνηστε και λιγο το ποντικι σας και καντε μια ερευνα αγορας για το τι παιζει.. διαβαστε και καμια σελιδα πιο πισω.. ζητατε πχ μεχρι 200 ευρώ και αν γυρισετε 2-3 σελιδες πιο πισω, θα βρειτε απειρα τετοια κινητα που τα εχουν προτεινει σε αλλους χρηστες..

• Like 11
Δημοσ.

και χρησιμοποιουμε το kimovil το οποιο με βαση κριτηρια σου βρισκει συσκευες με τα πληρη specs τους βαθμολογημενα και καταστηματα που τα πουλανε

βασικα αυτο θα επρεπε να ειναι sticky σε καθε σελιδα αυτου του θρεντ

http://www.kimovil.com/en/compare-smartphone-prices

• Like 2
Δημοσ.

ειδες που λεει κανεις τον κινεζο ,αλλα τους λες αλλα απαντανε ενα δεκαρικακι λες και βλεπουμε το θεμα ειναι πως θα τα πηγαινει μην εχουμε τρελα lagarismata λες αμα δεν το παραλαβω καθολου απο τον ταχυδρομο θα παρουμε τα λεφτα μας πισω??

Δημοσ.

ειδες που λεει κανεις τον κινεζο ,αλλα τους λες αλλα απαντανε ενα δεκαρικακι λες και βλεπουμε το θεμα ειναι πως θα τα πηγαινει μην εχουμε τρελα lagarismata λες αμα δεν το παραλαβω καθολου απο τον ταχυδρομο θα παρουμε τα λεφτα μας πισω??

Βαζε και κανα σημειο στιξης να βγαζουμε ακρη,γιατι δεν καταλαβαμε τιποτα.

• Like 6
Δημοσ.

Στα 290€ ή 345€ αντιστοίχως παίρνεις την 16GB ή 64GB έκδοση του Oneplus one που είναι καλύτερο από το Lg G2Http://www.phonearena.com/phones/compare/OnePlus-One,LG-G2/phones/8603,7969

Γιατρε μου σεβομαι και εκτιμω οχι μονο την γνωμη σου αλλα και τον χρονο που αφιερωνεις εδω, αλλα μπορω να εμπιστευτω την εταιρια oneplus με κλειστα ματια, γιατι την LG την εχω σε μεγαλη υποληψη. Εχει καποιος καμια εμπειρια να μας πει ( καλη / κακη ) ;;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατρε μου σεβομαι και εκτιμω οχι μονο την γνωμη σου αλλα και τον χρονο που αφιερωνεις εδω, αλλα μπορω να εμπιστευτω την εταιρια oneplus με κλειστα ματια, γιατι την LG την εχω σε μεγαλη υποληψη. Εχει καποιος καμια εμπειρια να μας πει ( καλη / κακη ) ;;;

Μέχρι προσφάτως "έπεφτε ξύλο" για μία πρόσκληση για ένα oneplus one. Το κινητό θεωρείται πολύ καλό και πρόσφατα το έπιασα και εγώ στα χέρια μου απ' ένα συνάδελφο που το είχε αγοράσει μάλιστα από το reportspam (δεν εβρισκε πρόσκληση). Είναι ωραίο κινητό, γρήγορο, εντυπωσιακό. Βέβαια εγώ το mi3w μου δεν το αλλάζω, αλλά να πω την αλήθεια, είναι ωραίο κινητό.

Επεξ/σία από maddoctor
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...