Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

καλά τα xiaomi αλλά μεγάλη προσοχή και στο Link.png Site: sar

τουλάχιστον γι αυτούς που δεν μπορούν να είναι όλη την ώρα με handsfree

Αν έχουν τόσο πολλή ακτινοβολία τα Σιαόμι, δεν θέλω να ξέρω πόση έχουν τα άλλα κινέζικα :fear:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν έχουν τόσο πολλή ακτινοβολία τα Σιαόμι, δεν θέλω να ξέρω πόση έχουν τα άλλα κινέζικα :fear:

Δεν πάει έτσι. Τα Xiaomi έχουν παραδοσιακά υψηλό SAR όπως και τα Nokia και Apple. Άλλα κινητά κινεζικών εταιριών (πιο σωστή έκφραση  γιατί η συντριπτική πλειοψηφία όλων των εταιριών ασιατικών και μη εκεί κατασκευάζονται) έχουν πολύ μικρότερο δείκτη SAR.

Επεξ/σία από kosmasdel
  • Like 2
Δημοσ.

Πάει το Doogee DG 310 !!!!  :cry:  Σε ένα μήνα τα έφτυσε η οθόνη. :mad:  ΔΕΝ λειτουργεί πια !!!  Πάει πίσω για σέρβις και μέχρι να επιστρέψει, θα βολευτώ ( ;;; ) με ένα παλιό ΝΟΚΙΑ. Εντωμεταξύ, θέλω τη συμβουλή σας, να παραγγείλω ένα φτηνό κινέζικο, για καβάτζα σε περίπτωση που την ξαναπάθω στο μέλλον. Και όταν λέω φθηνό, εννοώ κάτω των 60€. ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΚΟ, να είναι αξιόπιστο, δοκιμασμένο ει δυνατόν, να βγάζει κανα δίμηνο αν χρειαστεί. Τον υπόλοιπο καιρό, μάλλον θα είναι κλειστό. Οθόνη από 4,5 και πάνω, μνήμη 512 και πάνω φαντάζομαι, τα υπόλοιπα δε με πολυαπασχολούν. Ευχαριστώ πολύ in advance !!!  :-D :-D

Δημοσ.

Για το παληκαρι που θελει κινητάκι με περιορισμένο μέγεθος αλλά μέχρι 150 ευρωπουλα, ας κοιτάξει και το zte v5 red bull 2gb ram. στα χαρακτηριστικά ειναι καλύτερο από το hongmi 1s , και στο μονο που υστερει με το xiaomi note ειναι μικρότερη μπαταρια κ οθονη.

• Like 2
Δημοσ.

Πάει το Doogee DG 310 !!!!  :cry:  Σε ένα μήνα τα έφτυσε η οθόνη. :mad:  ΔΕΝ λειτουργεί πια !!!  Πάει πίσω για σέρβις και μέχρι να επιστρέψει, θα βολευτώ ( ;;; ) με ένα παλιό ΝΟΚΙΑ. Εντωμεταξύ, θέλω τη συμβουλή σας, να παραγγείλω ένα φτηνό κινέζικο, για καβάτζα σε περίπτωση που την ξαναπάθω στο μέλλον. Και όταν λέω φθηνό, εννοώ κάτω των 60€. ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΚΟ, να είναι αξιόπιστο, δοκιμασμένο ει δυνατόν, να βγάζει κανα δίμηνο αν χρειαστεί. Τον υπόλοιπο καιρό, μάλλον θα είναι κλειστό. Οθόνη από 4,5 και πάνω, μνήμη 512 και πάνω φαντάζομαι, τα υπόλοιπα δε με πολυαπασχολούν. Ευχαριστώ πολύ in advance !!!  :-D :-D

Το έχω πει χιλιάδες φορές, ακόμα και σε κινέζικο, ότι πληρώνεις παίρνεις. Εάν πάρεις κάτι τόσο φθηνό, να είσαι 100% σίγουρος ότι θα σου χαλάσει γρήγορα!

Δημοσ.

Το έχω πει χιλιάδες φορές, ακόμα και σε κινέζικο, ότι πληρώνεις παίρνεις. Εάν πάρεις κάτι τόσο φθηνό, να είσαι 100% σίγουρος ότι θα σου χαλάσει γρήγορα!

ΟΚ, αλλά να δώσω πόσα για καβάτζα ;;;;;;;;;;

Δημοσ.

ή οτι δεν θα δουλευει παντα σωστα απο την αρχη 

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά και καλή χρονιά

αν και λογικά έχει απαντηθεί αλλά έχω χάσει τον μπούσουλα στις 395 σελίδες, υπάρχει κανά ικανοποιητικό tablet μέχρι 100€ για δώρο; 

ευχαριστώ

Δημοσ.

καλά τα xiaomi αλλά μεγάλη προσοχή και στο Link.png Site: sar

τουλάχιστον γι αυτούς που δεν μπορούν να είναι όλη την ώρα με handsfree

το xiaomi shop από που τις παίρνει τις μετρήσεις?

αμφιβάλλω !!!!

το ξιαομι νοτε μηηηνες τωρα,ομιλία ωρες πολλές,ούτε ίχνος πονοκεφάλου...

αλήθεια εδώ άλλα λέει http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5396819

οπότε δεν πιστεύω τα περι ξιαομι εχουν ψηλό σαρ,προτείνω να κάνετε το ίδιο..

η ψειροεταιρία που έχει σε ΟΛΑ προσεγμένα κινητάκια θα άφηνε αφύσικα ψηλά σαρ?

μπα..

διορθώστε με φυσικα  αν βρείτε κάτι άλλο

Δημοσ.

αξιζει η αγορα του coolpad f2 snapdragon 615 που παιζει στις ευρωπαικες συχνοτητες?

το βρισκω στο pandawill 143 με κουπονι

http://www.pandawill.com/coolpad-f2-smartphone-4g-lte-android-44-octa-core-2gb-16gb-55-inch-hd-screen-white-p95139.html

64bit ειναι αλλα μαλλον λιγο ψοφιο,το μεγαλυτερο σκορ του που εχω δει ειναι 28000 antutu (το λεω με γνωμονα την διαρκεια στον χρονο)

ποιοτικο μηχανακι απο οτι βλεπω , η coolpad δινει νεες εκδοσεις android?

δεν ξερω αν αξιζει κανεις να περιμενει το Meizu M1 Note και σε τι τιμες θα παιξει

τι λετε οι γνωστες?

Δημοσ.

Μια χαρά αξίζει. Επίσης μην δίνετε σημασία σε antutu. Απλά για την ώρα λείπουν οι πολλές rom, αλλά την λύση υποστήριξη του f1 να έχει δεν θα έχεις κανένα θέμα.

Δημοσ.

το xiaomi shop από που τις παίρνει τις μετρήσεις?

αμφιβάλλω !!!!

το ξιαομι νοτε μηηηνες τωρα,ομιλία ωρες πολλές,ούτε ίχνος πονοκεφάλου...

αλήθεια εδώ άλλα λέει http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5396819

οπότε δεν πιστεύω τα περι ξιαομι εχουν ψηλό σαρ,προτείνω να κάνετε το ίδιο..

η ψειροεταιρία που έχει σε ΟΛΑ προσεγμένα κινητάκια θα άφηνε αφύσικα ψηλά σαρ?

μπα..

διορθώστε με φυσικα  αν βρείτε κάτι άλλο

Και γω για το Note πήγαινα αλλά μετά από αυτά που διάβασα για το sar δεν προχώρησα.

Το μαγαζί μόνο original προϊόντα της xiaomi πουλάει τώρα αν έχει λάθος τιμές δεν μπορώ να το ξέρω..

Το κακό είναι ότι η xiaomi φημιζόταν ανέκαθεν για τους πολύ υψηλούς δείχτες sar.Αυτό είναι γνωστό.Και στο myphone που παραθέτεις θα δεις απειρες συζητήσεις.

Αν ψάξεις θα δεις αναφορές από άτομα που λένε πως έχουν μετρήσει με συσκευή το sar και οι τιμές ήταν όντως στον θεό (με αρκετές συσκευές να είναι ακόμα μεγαλύτερες από τις τιμές που αναφέρονται στο xiaomishop ,κοντά στο 2).

Επίσης προσοχή όταν διαβάζετε το sar να βλέπεται που αναφέρεται γιατί διαφέρουν τελείως οι κλίμακες

π.χ. eu 2.0 W/Kg in 10g

us 1.6 W/Kg in 1g

Οι περισσότεροι δεν κοιτάνε καν το sar (βλέπε iphone),οπότε ψιλοχέστηκε και η xiaomi....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...