Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

θα είχε πλάκα κάποιος που γνωρίζει ισπανικα να δοκιμάσει το live chat :-D

Χα χαχα θα κάνουν τον.... κινέζο!!!

Δημοσ.

Οι χαμηλοτερες τιμες που θα βρειτε τα

Coolpad F1 στα 150$ σε b2cbuying και to2c

Coolpad F2 στα 178$ στο Pandawill

Ηuawei Honor 3C στα 148$ στο Pandawill

To τιμιοτατο TCL S720 στα 115$ σε vickmall και reportspam.Στα 85 Ευρω θα το βρειτε στο efox οπου φαινεται να συμφερει περισσοτερο.

Τελος ενα πολυ τιμιο 5.5αρι,το Doogee DG580 στα 92 Ευρω απο την Γερμανικη αποθηκη του efox.Στα υπολοιπα σαιτ παιζει στα 80+ και ερχεται απο Κινα

Δημοσ.

Zte v5 red bull κάνα κουπονακι παιζει;ή αποθήκη Ευρώπης;

πολλά ζητάς.. η τιμή ειναι ηδη χωμα. πριν μερικές μέρες ειχε παιξει το 1/4 μοντέλο στα 99 δολάρια στο vickmall. πλεον νομιζω ξαναπηγε 109 το 1/4 κ 139 το 2/8.

Οσοι ψαχνετε για 5.5" κινητό, ριξτε και μια ματιά στο v5 max.. αν πεσει λιγο ακομα η τιμή του, κοντά στα 180 δολάρια, θα ειναι αρκετα αξιολογη προταση αν όχι η αμέσως καλύτερη μετά από το coolpad f2 (με το zte να ειναι καλυτερο στο θεμα αξιοπιστια, σαν ονομα παντα). απο κοντά και η xiaomi με το hongmi note που φορά όμως τον 400αρι αντι για τον 410 του zte v5 max και τον 615 του coolpad f2. και νομιζω λιγο χειροτερη κάμερα σε σχεση με τα v5 max και coolpad f2 (φορανε την ιδια κάμερα αυτα τα 2).

υστερογραφο. μιλάω πάντα για qualcomm επεξεργαστές.

υστερόγραφο 2. to coolpad f2 αν δεν απατώμαι, βγαινει και με mediatek επεξεργαστη οποτε όσοι θέλετε τον qualcomm προσέξτε τι παραγγέλνετε.

Δημοσ.

Ερώτηση στους γνώστες.

Αξίζει η αγορά κινητού στα ~250€ αυτην την στιγή ή είναι καλύτερο κάποιος να περιμένει μέσα-τέλη Γενάρη?

Δημοσ.

περιμενε

Ευχαριστώ αλλά μήπως θα μπορούσες να μου πεις γιατί? Εννοώ,πτώση τιμών??Καίνουρια μοντέλα?? Αν είναι η δεύτερη πέριπτωση και μπορείς να μου δώσεις κάποιες περαιτέρω πληροφορίες θα σου ήμουν ευγνώμων..

Και πάλι ευχαριστώ! :-)

Δημοσ.

βγαινουν πολλα τωρα δες στο kimovi

μακρια απο elephone

Επειδή είμαι ολίγον άσχετος μπορείς να μου πείς τι είναι το kimovi? Ο γούγλης μου βγάζει κάτι κρέμες σώματος :ph34r:

• Like 1
Δημοσ.

Για όποιον θέλει απλά ένα φθηνό Android κινητό για δεύτερο ή για να παίρνει τηλέφωνο απλά, το Pandawill έχει αυτή τη στιγμή αυτό:

http://www.pandawill.com/s4mini-smartphone-android-23-spreadtrum-sc6820-wifi-fm-40-inch-black-p78053.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=2014-12-31

Στα $19,99 με χρήση του κουπονιού 2015NEWYEAR

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...