Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

να τολμήσω το coolpad f1 απο efox??? Δεν αναφέρει κάπου οτί έχει gorilla glass.

ακούω και προτάσεις για άλλο κατάστημα.

• Απαντ. 6,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εγώ πρόσφατα πήρα 2 κινητά και είμαι πολύ ευχαριστημένος από το efox. Κανένα πρόβλημα και αρκετά γρήγοροι...Για το coolpad, φαντάζομαι δεν υπάρχουν διαφορετικές εκδόσεις, απλά άλλοι το γράφουν άλλοι όχι..

Δημοσ.

γιατι οχι το f2?

λόγω τιμής και μεγαλύτερης οθόνης, θα προτιμούσα και μικρότερη από 5αρα, αλλά για το f1 διαβάζω καλά λόγια, το βλέπω σαν vfm...

Δημοσ.

elephone p6000?

μαλλον το πιο vfm στις 5 ιντσες αυτη την στιγμη κ με μια χαρα specs

απλα η εταιρεια δεν ειναι κ η πιο αξιοπιστη

θα παρει κ lollipop

Δημοσ.

elephone p6000?

μαλλον το πιο vfm στις 5 ιντσες αυτη την στιγμη κ με μια χαρα specs

απλα η εταιρεια δεν ειναι κ η πιο αξιοπιστη

θα παρει κ lollipop

εταιρεία- αισθητήρας κάμερας sony- δεν έχουν αισθητή διαφορά τιμής.... Gorilla glass

Δημοσ.

4g ,ταχυτερος κ λιγοτερο ενεργοβορος 64 bit επεξεργαστης,πολυ καλυτερη gpu, 16gb rom,μεγαλυτερη μπαταρια ,sony camera,δικαρτο κ sd,otg,pure android,απλα μαλλον δεν εχει επιστρωση gorilla αλλα μια κινεζικη αντιστοιχη 

πολυ πιο φρεσκο αλλα η coolpad ειναι χαλαρα πιο ποιοτικη εταιρεια

http://www.devicespecifications.com/en/comparison/22b11c436

• Like 1
Δημοσ.

4g ,ταχυτερος κ λιγοτερο ενεργοβορος 64 bit επεξεργαστης,πολυ καλυτερη gpu, 16gb rom,μεγαλυτερη μπαταρια ,sony camera,δικαρτο κ sd,otg,pure android,απλα μαλλον δεν εχει επιστρωση gorilla αλλα μια κινεζικη αντιστοιχη 

πολυ πιο φρεσκο αλλα η coolpad ειναι χαλαρα πιο ποιοτικη εταιρεια

http://www.devicespecifications.com/en/comparison/22b11c436

Συγνώμη τι σχέση έχει η coolpad και οι αντίστοιχες της με αυτό που ποστάρεις ?

Αρχίζεις να γίνεσαι επικίνδυνος σε διαβάζουν και άνθρωποι που δεν ξερουν  ....

Μη κοιτάς μόνο τα χαρακτηριστικά, την αξιοπιστία που έχει η elephone την έχεις ακουστά ?

Η εταιρία είναι παράδειγμα προς αποφυγή    

• Like 5
Δημοσ.

Καλό σε χαρακτηριστικά το elephone ,αλλά μέχρι τώρα τουλάχιστον η εταιρία είναι τραγική σε θέμα αξιοπιστίας.

ούτε καν σύγκριση με coolpad που είναι στο άλλο άκρο

*edit

Με πρόλαβε ο leros2004 την ώρα που έγραφα

Δημοσ.

Αν δεν είναι επείγουσα η αγορά κινητού, θα πρότεινα να περιμένετε λίγο, αυτό κάνω και εγώ.

Σύντομα θα έχουμε Android 5 lollipop, & 64bit επεξεργαστές καθώς και διάδοση του 4g και οδευουμε για 2gb βασική Ram.

Δεν ξέρω πόσο χρειάζονται αυτά την καθημερινότητα μας, άλλα δεν παύει να είναι μια σημαντική εξέλιξη των συσκευών και μάλιστα άμεσα.

Επενδύστε τα χρήματα σας σε future proof συσκευές.

Έχω σκοπό να περιμένω ένα τρίμηνο περίπου.

• Like 2
Δημοσ.

Συγνώμη τι σχέση έχει η coolpad και οι αντίστοιχες της με αυτό που ποστάρεις ?

Αρχίζεις να γίνεσαι επικίνδυνος σε διαβάζουν και άνθρωποι που δεν ξερουν  ....

Μη κοιτάς μόνο τα χαρακτηριστικά, την αξιοπιστία που έχει η elephone την έχεις ακουστά ?

Η εταιρία είναι παράδειγμα προς αποφυγή    

κατ αρχας τους χαρακτηρισμους θα τους αποσυρεις ,δεν σε ξερω δεν με ξερεις 

κατα δευτερον αν διαβαζες προσεκτικοτερα θα εβλεπες οτι γραφω οτι η coolpad ειναι ποιοτικη κ η elephone δεν ειναι κ η πιο αξιοπιστη

για ολα τα αλλα τα χαρακτηριστικα των τηλεφωνων μιλανε απο μονα τους

Δημοσ.

Αν δεν είναι επείγουσα η αγορά κινητού, θα πρότεινα να περιμένετε λίγο, αυτό κάνω και εγώ.

Σύντομα θα έχουμε Android 5 lollipop, & 64bit επεξεργαστές καθώς και διάδοση του 4g και οδευουμε για 2gb βασική Ram.

Δεν ξέρω πόσο χρειάζονται αυτά την καθημερινότητα μας, άλλα δεν παύει να είναι μια σημαντική εξέλιξη των συσκευών και μάλιστα άμεσα.

Επενδύστε τα χρήματα σας σε future proof συσκευές.

Έχω σκοπό να περιμένω ένα τρίμηνο περίπου.

+1

Δημοσ.

απλά είναι ένα τρίμηνο να βγεί κάτι καινούργιο και μετά πρέπει και να περιμ΄νεις να πέσει η τιμή του, οπότε έιναι παραπάνω....

Δημοσ.

κατ αρχας τους χαρακτηρισμους θα τους αποσυρεις ,δεν σε ξερω δεν με ξερεις 

κατα δευτερον αν διαβαζες προσεκτικοτερα θα εβλεπες οτι γραφω οτι η coolpad ειναι ποιοτικη κ η elephone δεν ειναι κ η πιο αξιοπιστη

για ολα τα αλλα τα χαρακτηριστικα των τηλεφωνων μιλανε απο μονα τους

Αν σε εθιξε ο χαρακτηρισμός σου ζητώ συγνώμη.

Εφόσον ξέρεις τι εστί elephone και ότι σε αξιοπιστία παίρνει μηδέν γιατί παραθέτεις ένα κινητό της... 

Όταν κάνεις μια αγορά από την άλλη άκρη του κόσμου δεν κοιτάς πρώτα τα χαρακτηριστικά, γιατί ξέρεις ότι εγγύηση (λέμε τώρα) δεν είναι δίπλα σου να το πας πίσω την επόμενη ημέρα, και να σου δώσουν ένα άλλο που στη περίπτωση του elephone παίζει να το ξαναπήγαινες πισω.

Δημοσ.

δεν παιρνει μηδεν σε αξιοπιστια κ δεν υπαρχει ουτε μια εταιρεια παγκοσμιως που να ειναι 100% αξιοπιστη

καλως η κακως οταν αγοραζεις απο κινα μερια παιρνεις καποια ρισκα

απο εκει κ περα ο καθενας κανει τις επιλογες του

αν εγραφα οτι ειναι εγγυημενα η κατι αλλο που δεν στεκει να μου την ελεγες

απλά είναι ένα τρίμηνο να βγεί κάτι καινούργιο και μετά πρέπει και να περιμ΄νεις να πέσει η τιμή του, οπότε έιναι παραπάνω....

μην βιαζεσαι,κοιτα

http://www.geekbuying.com/item/Jiayu-S3-5-5--FHD-Android-4-4-Smartphone-4G-LTE-MTK6752-Octa-Core-1-7-GHz-3GB-RAM-16GB-ROM-13-0MP-NFC-Miracast-OTG-Black-339486.html

αυτα σε κανενα μηνα θα παιζουν στα 150€+

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...