Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λέω να αγοράσω 2 συσκευές Elephone P3000s και έστειλα να μου κάνουν προσφορές διάφορα κινεζομάγαζα οποίες φαίνονται παρακάτω:

attachicon.gifScreenHunter_04 Dec. 25 20.29.jpg

Εσείς από ποιο θα παραγγέλνατε συνυπολογίζοντας τιμή / αξιοπιστία / aftersale service κτλ?

Vickmal δαγκωτο όμως..θα το πρότεινα και ας μην είχε την καλυτερη προσφορά λόγω αξιοπιστίας, τώρα δε που την έχει..

Βουρ άφοβα λεμεε

• Like 2
  • Απαντ. 6,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Γιατί ρε παιδιά τί έχουν τα elephone?

Δείτε χαρακτηριστικά:

CPU  MTK6592+6290 1.7GHz Octa Core
System Android 4.4
Battery Capacity  3150mAh
RAM 2 GB
ROM  16 GB
Support extend card  Max Storage 128 GB
Front Camera  8 Megapixels
Rear Camera  13 Megapixels
4G 
NFC
Display Size 5.0 inch
5 Points Touch Display
Screen Resolution  1280*720 Pixels
Fingerprint ID, G-sensor, P-Sensor, L-Sensor, Gyroscope, Gesture sensing, FM radio, Wifi,Bluetooth, GPS, A-GPS, OTG, Multi-touch, Dual SIM

Κι αυτά στα 150 ευρώ.
Προς το παρόν από το λίγο που έχει κυκλοφορήσει το συγκεκριμένο μοντέλο οι κριτικές είναι οκ.

Δημοσ.

Από εξυπηρετήσεις σε συναδέρφους λόγω paypal έχω φέρει ~50 κινέζικα , από αυτά τα τελευταία 5 ήταν το P6i  , το ένα έσπασε η οθόνη , το δεύτερο νέκρωσε το touch , πήγε To2c service και ήρθε όπως πήγε 60 μέρες ταξίδι , μετά από 10 λεπτά ξανά νέκρωσε και για επισκευή έπρεπε να πάει πάλι πίσω και να το στείλουν στην Elephone , σε επικοινωνία με την Elephone μου είπαν να το πάω σε κάποιον μάστορα εδώ και να τους ενημερώσω τι θα χρειαστεί για την επισκευή ώστε να γλιτώσω ταλαιπωρία και χρήματα , το 3ο είναι οκ , το 4ο έχει πρόβλημα στη οθόνη κι αυτό (touch) και το 5ο είναι στον δρόμο για Ελλάδα , δεν μπορούσα (δυστυχώς) να τους μεταπείσω.

Προσωπικά μετά από αυτά που έχω "περάσει" χτύπησα μεταχειρισμένο το "Ελληνικό" S860 (2gb ram) της Lenovo με 23 μήνες εγγύηση στα λεφτά του Κινέζικου (1gb ram) κυρίως λόγω εγγύησης στην Ελλάδα και από μαγαζί και αντιπροσωπεία πλέον που μπορώ να πάω και να "μαλώσω" αν χρειαστεί και όχι με τους Κινέζους που πολλές φορές "κάνουν τους Κινέζους" . 

Τα χαρακτηριστικά πολλές φορές δεν είναι αληθή , όπως των καμερών , το αν είναι 8πύρηνο ή 4πύρηνο σε κινητό με αφήνει αδιάφορο , τι θα κάνω στο τηλέφωνο ; 

Ram ναι εδώ χρειάζεται τα 2gb για άνεση 

• Like 2
Δημοσ.

Εντάξει παιδιά μην χτυπάτε.. Απλά μια ερώτηση έκανα επείδη από τις πολλές επιλογές έχω πελαγώσει..

Θέλω να δώσω γύρω στα 250 και είμαι ανάμεσα σε

1)Mi 3

2)Honor 6

3)Nubia Z7 Mini

4)One Plus One(Αλλά ανεβαίνει ψηλά)

5)G2

Με ενδιαφέρει καλή μπαταρία και αρκετή μνήμη.. Τα φώτα σας παρακαλώ! :-)

Mi3!
Δημοσ.

Λέω να αγοράσω 2 συσκευές Elephone P3000s και έστειλα να μου κάνουν προσφορές διάφορα κινεζομάγαζα οποίες φαίνονται παρακάτω:

attachicon.gifScreenHunter_04 Dec. 25 20.29.jpg

Εσείς από ποιο θα παραγγέλνατε συνυπολογίζοντας τιμή / αξιοπιστία / aftersale service κτλ?

Aυτή την στιγμή υπάρχει έλλειψη στα πιο πολλά καταστήματα .  Άρα πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση , πρώτα ρωτάς για την διαθεσιμοτητα.  

http://www.elephone.hk/readNews/1101.html

Στο gerabest με το κουπόνι elephonehf η τιμή είναι $171,99 + δωρα: case + screen protector + free shipping.

• Like 1
Δημοσ.

Από εξυπηρετήσεις σε συναδέρφους λόγω paypal έχω φέρει ~50 κινέζικα, [...]

από αυτά τα τελευταία 5 ήταν το P6i  , το ένα έσπασε η οθόνη , το δεύτερο νέκρωσε το touch , πήγε To2c service και ήρθε όπως πήγε 60 μέρες ταξίδι , μετά από 10 λεπτά ξανά νέκρωσε και για επισκευή έπρεπε να πάει πάλι πίσω και να το στείλουν στην Elephone , σε επικοινωνία με την Elephone μου είπαν να το πάω σε κάποιον μάστορα εδώ και να τους ενημερώσω τι θα χρειαστεί για την επισκευή ώστε να γλιτώσω ταλαιπωρία και χρήματα , το 3ο είναι οκ , το 4ο έχει πρόβλημα στη οθόνη κι αυτό (touch) και το 5ο είναι στον δρόμο για Ελλάδα , δεν μπορούσα (δυστυχώς) να τους μεταπείσω.

Προσωπικά μετά από αυτά που έχω "περάσει" χτύπησα μεταχειρισμένο το "Ελληνικό" S860 (2gb ram) της Lenovo με 23 μήνες εγγύηση στα λεφτά του Κινέζικου (1gb ram) κυρίως λόγω εγγύησης στην Ελλάδα και από μαγαζί και αντιπροσωπεία πλέον που μπορώ να πάω και να "μαλώσω" αν χρειαστεί και όχι με τους Κινέζους που πολλές φορές "κάνουν τους Κινέζους" . 

Τα χαρακτηριστικά πολλές φορές δεν είναι αληθή , όπως των καμερών , το αν είναι 8πύρηνο ή 4πύρηνο σε κινητό με αφήνει αδιάφορο , τι θα κάνω στο τηλέφωνο ; 

Ram ναι εδώ χρειάζεται τα 2gb για άνεση

thanks για τις πληροφορίες, θα το ξανασκεφτώ λοιπόν.

Αν έχει και κανένας άλλο εμπειρίες από elephone, θετικές ή αρνητικές ας μας πει.

Aυτή την στιγμή υπάρχει έλλειψη στα πιο πολλά καταστήματα .  Άρα πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση , πρώτα ρωτάς για την διαθεσιμοτητα.  

http://www.elephone.hk/readNews/1101.html

Στο gerabest με το κουπόνι elephonehf η τιμή είναι $171,99 + δωρα: case + screen protector + free shipping.

Στο gearbest είναι 172 όντως αλλά το case δεν το δίνουν. Ρώτησα απ το chat.

Οπότε η διαφορά που είναι 10 ευρώ μειώνεται κι άλλο αν συνυπολογίσεις τα δώρα κι έτσι θα προτιμούσα το vickmall που είναι και το πιο αξιόπιστο.

Δημοσ.

elephone-  εγω τους ρωταγα στο skype για τα πιστοποιητικα που διαφημιζουν πως εχουν ενω εγω δε τα βρισκω στους οργανισμους που λενε και μου καναν το κινεζο...

Δημοσ.

elephone-  εγω τους ρωταγα στο skype για τα πιστοποιητικα που διαφημιζουν πως εχουν ενω εγω δε τα βρισκω στους οργανισμους που λενε και μου καναν το κινεζο...

Ποια πιστοποιητικά δηλαδή?

Δημοσ.

Ψάχνω ενα κινητό με 2gb ram τουλαχιστον,dual sim κ πολύ καλό κ γρηγορο σήμα gps (οποτε όχι mtk επεξεργαστη;)

Τι θα προτεινατε μέχρι 200 ευρω;

Δημοσ.

Ψάχνω ενα κινητό με 2gb ram τουλαχιστον,dual sim κ πολύ καλό κ γρηγορο σήμα gps (οποτε όχι mtk επεξεργαστη ;)

Τι θα προτεινατε μέχρι 200 ευρω;

ZTE V5 με 2GB Ram που έρχεται κοντά στα 115ευρώ από aliexpress ή και vickmall.

Δημοσ.

Αν δεν βιάζεστε για κινητό άμεσα περιμένετε να δούμε τί θα παίξει με το Asus Pegasus. Αν λανσαριστεί στην τιμή που το διαφήμισαν, και αν έχει την ποιότητα και την υποστήριξη του Zenfone 5, έχω να σας πω ότι θα κλείσει σπίτια.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...